Restaurangansvarig

Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Ansvarsområden som ingår i tjänsten är: Personalfrågor Schemaläggning Systematisk utvärdering och utveckling Hygien och egenkontroll Inköp och inventering Kassahantering Administration Du ska vidhålla - hög kvalité på våra produkter - hög servicenivå gentemot gäster - hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

3 januari 2024
Sista ansökan:
21 juni 2024
Restaurangchef Sergelgatan, Stockholm

Inom kort öppnas dörrarna till vår kommande enhet på Sergelgatan, och söker nu en driftig och teamorienterad ledare som är redo att axla enheten från uppstart. Är du en naturlig ledare som vill ta chansen att växa och utvecklas i branschen? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: - Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. - En arbetsplats som arbetar för en mer hållbar och hälsosam värld. - Kollektivavtal och friskvård. - Arbete främst dagtid. ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Heltid med tillträde snarast Plats: Sergelgatan, Stockholm Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

2 januari 2024
Sista ansökan:
20 juni 2024
Vill du driva restaurang i fjällen?

Har du lust att ta över stafett-pinnen från Alexander Nilson (aka "Arga Kocken") och driva våran restaurang Fjällripan i Stora Blåsjön? Vi söker Dig/Er som redan är företagare och som kan tänka sig att driva restaurangen intill skidbacken. Viktigast är såklart under skidsäsongen, men med all trafik över Stekenjokk på sommaren visar att det finns goda förutsättningar året runt att servera allt från fika till gourmet-middagar. Därför önskar vi att du har tidigare erfarenhet från restaurang- och serveringsbranschen, samt kan vara lite extra kreativ för att locka fler att besöka våran anläggning och bygd. Med våra stora planer framöver för skidanläggningen, och inte minst försäljning av nya tomter i våran stugby finns även ett ökande behov av servering. Det är mycket saknat nu då det inte finns andra restauranger i Blåsjön. Här finns massa potential! Fjällripan ägs av Blåsjöns Framtid EK och är en del av Blåsjöns Fjällanläggning - som består av skidanläggningen, våran stugby och restaurangen - som också ligger helt intill första liften. Se gärna Blasjon.se för mer info och följ "Blåsjöns Fjällanläggning" på Facebook. Det vi ser för oss är någon/några som redan har företag och kan driva restaurangen till självkostnad. (D.v.s ström, varor, invändig service/underhåll m.m.) -då vi önskar att kunna fokusera mer på arbetet som krävs i backe och boende. Är Du rätt person eller team så är vi öppen för att sälja restaurangen om du/ni verkligen vill satsa fullt ut. Kontakta oss gärna för fler frågor. Välkommen till en spännande möjlighet!

1 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024