Restaurangchef och FnB se hit!🚀

SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR! Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal. FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösakoncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarnam.fl. etablerade varumärken över hela Sverigemed stenkoll på vilka man ska tala med vart. EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT. Våra beställare tillika vänner sombranschkollegor med mandatochansvar för att rekrytera nyckelpositioner har börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnBpå feta företag och schyssta koncerner. Vi på FRAMhelt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat,jobbar transparentså här på FRAMbrukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare. Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAMär jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagarensom inte alls främjar någon ellerbranschen. Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va!Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folksom minns oss och sprider ordet. HUR FUNKAR DET? Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss. På telefonkommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt. Vi gillar möten!Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger i Slakthusområdet i Gamlestaden. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil. För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar alla samma språk i den här branschenså när vi har något öronmärkt till digsom du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack. Vi är proffs, sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig och du vill hålla det mellan oss. ANSÖKAN! Ring mig, Fabian, på 073 5259113 om du har frågor eller skicka in en ansökan så återkommer jag. Intervjuer sker löpande. Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef

10 april 2024
Sista ansökan:
20 september 2024
Distriktschef Stockholm/Syd

SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Vem söker vi? Vi söker en person som gillar att ha ett varierande arbete med många bollar i luften och gillar att vara på resande fot. Du bör ha erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare. Du är en erfaren ledare som gillar att ta tag i problem och arbeta mot uppsatt mål. En höjdare på att planera och arbeta självständigt. Kökserfarenhet är meriterandeKörkort är ett krav I Arbetet ingår: Huvudansvaret för Stockholm, Linköping och Jönköping. Leda och stötta restaurangchefer och restaurangerna. Utbilda nyanställda restaurangchef. Säkerställa kvalitén på restaurangerna. Se till nyckeltal uppnås och efterlevs. Utveckla och driva regionen framåt Pendla mellan de olika restaurangerna, även jobba i driften. Vad kan vi erbjuda dig? En grundlig utbildning och du får alla verktyg för att komma igång med ditt arbete. Tjänstebil. Friskvårdsbidrag. Jobbar tight med ett glatt och drivet team. Låter detta arbete som något du skulle trivas med? Skicka in din ansökan så berättar jag mer!

10 april 2024
Sista ansökan:
27 september 2024
Restaurangchef till Villa Fridhem

Villa Fridhem är en historisk skatt beläget i Åby, strax utanför Norrköping och med en kunglig bakgrund från år 1909. Villa Fridhem har genomgått en sagolik omvandling och resan med den gastronomiska upplevelsen fortsätter. Vi söker nu en ambitiös, driven och erfaren ledare till rollen som Restaurangchef. Restaurangen på Villa Fridhem har ett tydligt mål att bli en stjärna på den gastronomiska himlen och söker nu en ledare som kan föra oss dit. Om rollen Som Restaurangchef på Villa Fridhem får du en central roll i att skapa minnesvärda gastronomiska upplevelser för restaurangens gäster. Du kommer att rapportera till F&B Manager och arbeta nära både gäster och kollegor. Du kommer att leda, motivera och utveckla teamet för att säkerställa en hög servicenivå. Genom en ödmjuk ledarskapsstil och ständig coaching skapar du en positiv arbetsmiljö där varje medarbetare trivs och växer. Vem vi söker Flerårig erfarenhet inom restaurangbranschen, gärna inom hotell, Har erfarenhet av en roll som hovmästare/chefsservitör/restaurangchef eller liknande, Ledarskapserfarenhet, Tidigare restaurangerfarenhet där kulinariska ambitioner har varit normen. Vi letar efter en passionerad restaurangchef som förstår att skapa en magisk restaurangupplevelse kräver ihärdigt arbete och en strävan efter förbättring. Din passion och kreativitet smittar av sig till både gäster och kollegor. Dessutom älskar du att möta gästen och spenderar gärna huvudsaken av din arbetsdag där gästen är för att hela tiden skapa den där oemotståndliga atmosfären och upplevelsen. Om du delar passionen för gastronomi, har tidigare erfarenhet av ledarskap inom restaurang- och hotellmiljöer och är redo att leverera oförglömliga upplevelser, är du välkommen att växa och blomstra tillsammans med oss på Villa Fridhem. Kort om Villa Fridhem Villa Fridhem stod klart år 1909 efter att Prins Carl låtit bygga det som sommarresidens till sig och sin familj. Idag är Villa Fridhem ett av regionens mest ansedda hotell. Villa Fridhem har utvecklats under lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Helt enkelt en plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt. Välkommen med din ansökan! Villa Fridhem har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Linnéa Nilsson, Senior Consultant via mail: [email protected] alternativt telefon 076-774 36 06 eller Associate Ida Edlund via mail [email protected] alternativt telefon 072-212 23 59.

10 april 2024
Sista ansökan:
27 september 2024
Restaurangchef

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få ditt team att arbeta tillsammans. En Leader of Bastard leder med gott exempel i enlighet med Bastard Burgers ledarskapsprinciper och värderingar. I rollen förväntas du ta ett högt ägandeskap för tilldelad enhet samt strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda att vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande. RestaurangchefOm rollen Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen/maten alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen. Arbetet innebär ett stort driftfokus, kök och kassa, med administrativa inslag där du förväntas ta ett högt ägandeskap.Operativt arbete i driften ca 80 % av arbetstiden. Övergripande ansvarsområden: Utbilda och rekrytera personal Ansvarig för att mäta, utvärdera samt utveckla och rapportera resultaten på sin enhet Systematiskt göra uppföljningar i interna system Upprätta säkra arbetsförhållanden och följa det interna systematiska arbetsmiljöarbetet Se till att livsmedelssäkerheten följs i enlighet med hygienbestämmelser Aktivt arbeta med och implementera Bastard Burgers likabehandlingsplan och värdeord på sin enhet Är vi en match?Vi söker dig som... Har tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personal och budgetansvar Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språken Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger Har en utmärkt kommunikationsförmåga God organisations- och ledarskapsförmåga, där du är strukturerad och ansvarstagande Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål Vi erbjuder digBastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla! Perks:• Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).• Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)• Veckovis pulsmätning• Friskvårdsbidrag • Betald startavgift för lopp och tävlingar• Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland Om Bastard Burgers Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York. Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Mångfald och inkludering Bastard Burgersvärdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet,vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder.Välkommen med din ansökan!

10 april 2024
Sista ansökan:
27 september 2024
HMShost söker Assisterande Restaurangchefer till Arlanda flygplats

Har du ett stort intresse för mat och dryck samt är en person som brinner för att leverera kvalitet? Vi är på en spännande resa och söker assisterande restaurangchefer som vill vara en del av vår expansion på Arlanda flygplats. Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024. Om rollen I rollen som assisterande restaurangchef/Store Manager hos HMShost ansvarar du tillsammans med restaurangchefen för den dagliga driften samt säkerställer god service och kvalitet på enheten. Du sätter alltid gästen i främsta rummet och får kunden att känna sig sedd - allt för att ständigt leverera service i toppklass! Huvudsakliga arbetsuppgifter: Att leda och arbeta tillsammans med ditt team i driften Tillsammans med restaurangchefen ansvarar du för att verksamheten drivs framåt och arbetar med till exempel försäljningsresultat, arbetsmiljö och bemanning Följa upp restaurangernas rutiner och säkerställa att matsäkerheten efterlevs I rollen ingår administrativt arbete såsom planering och bemanning av personal samt schemaläggning och tidrapportering i Etime Tillsammans med restaurangchefen följa upp finansiella resultat och uppsatta mål Motivera och utveckla medarbetarna såväl i driftsrelaterade frågor som i sin personliga utveckling Vem är du? Kompetenskrav: Erfarenhet inom restaurangbranschen: Minst 2 års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, med fördjupad kunskap om restaurangdrift och service. Erfarenhet av att leda och motivera ett team av restauranganställda, med förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och upprätthålla höga standarder. Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska, både muntligt och skriftligt, för att effektivt samarbeta med personal och hantera kundrelationer. Förmåga att organisera och planera arbetsflödet effektivt, inklusive schemaläggning, beställning av varor och övervakning av restaurangens dagliga verksamhet. Starkt fokus på att erbjuda enastående kundservice, med förmåga att hantera gästklagomål och säkerställa att varje gästupplevelse är positiv. Förmåga att tänka innovativt och lösa problem på ett effektivt sätt, särskilt under stressiga situationer eller högtryckstider. God förståelse för hygien- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangbranschen, med förmåga att säkerställa att restaurangen uppfyller alla regler och bestämmelser. Grundläggande förståelse för restaurangens ekonomi och lönsamhet, med förmåga att bidra till att öka försäljningen och maximera lönsamheten. Förmåga att samarbeta effektivt med andra avdelningar inom restaurangen, såsom kökspersonal, serveringspersonal och marknadsföringsteam. Beredskap att arbeta kvällar, helger och under högtider, samt förmåga att anpassa sig till förändrade arbetskrav och krav från ledningen. Om tjänsten HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen, lön enligt avtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Vi erbjuder friskvårdsbidrag. Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen. Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

9 april 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Restaurangchef till SEN Street Kitchen - Umeå City

SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vem söker vi? Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker.I tjänsten som Restaurangchef hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du motiveras av att leverera service och kvalitépå högsta nivå. I arbetet ingår: Utbildning av personal. Schemaläggning. Beställning av varor Coacha och stötta medarbetare. Skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö. Arbeta mot budget och uppsatta mål. Daglig drift i köken Vad kan vi erbjuda dig? En grundlig utbildning somger dig bra verktyg att komma igång. Jobba tight med ett mycket glatt och drivet team. Friskvårdsbidrag. Interna utbildningar. Möjlighet att utvecklas inom företaget SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Skicka in din ansökan så får vi berätta mer om oss!

9 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Platschef till Gryts Restaurang, hotell och konferens

Platsannons: Hotell- och Restaurangchef till Gryts Hotell & Konferens Om Oss: Gryts Restaurang är en väletablerad verksamhet, belägen i hjärtat av Gryts skärgård, här erbjuds en unik kombination av avkopplande hotellvistelser, inspirerande konferensmöjligheter, och minnesvärda matupplevelser vid vår populära sjökrog. Med vår gästhamn, hotellverksamhet och charmiga uthyrningsstugor är vi en destination som lockar besökare året runt. Nu söker vi en erfaren Hotell- och Restaurangchef som delar vår passion för gästfrihet och strävar efter att leverera exceptionella upplevelser till våra gäster. Ditt Uppdrag: Som Hotell- och Restaurangchef på Gryts Restaurang kommer du att spela en central roll i den dagliga driften och den långsiktiga utvecklingen av vår verksamhet. Du kommer att ha en unik möjlighet att på ett entreprenöriellt sätt bygga och leda ditt team, samt att forma framtidens gästupplevelser hos oss. Huvudsakliga Arbetsuppgifter: Ansvara för den operativa ledningen av hotell, restaurang, gästhamn, konferens och uthyrningsstugor. Rekrytera, utbilda och coacha ett högpresterande team. Utveckla och genomföra strategier för att öka gästnöjdhet och optimera driftseffektivitet. Samarbete med lokala leverantörer och partners för att berika vårt erbjudande. Budgetansvar och uppföljning av ekonomiska mål. Aktivt bidra till marknadsförings- och försäljningsinsatser. Kvalifikationer: Minst fem års erfarenhet i ledande roller inom hotell och/eller restaurangbranschen. Starkt ledarskap och beprövad förmåga att bygga och motivera team. Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk rapportering. Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Förmåga att arbeta självständigt och entreprenöriellt med en stark drivkraft att utveckla verksamheten. Relevant utbildning inom hotell- och restaurangmanagement är meriterande. Vi Erbjuder: Möjligheten att vara en del av och utveckla en av regionens mest spännande destinationer. Stora utvecklingsmöjligheter i en entreprenöriell miljö. En dynamisk och varierande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Konkurrenskraftig lön och förmåner. Övernattningsmöjligheter erbjuds. Är du den drivna och erfarna Hotell- och Restaurangchef vi söker? Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev där du berättar varför just du är rätt person för denna roll. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på Gryts Hotell & Konferens!

9 april 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
Restaurangchef till SEN Street Kitchen - Umeå City

SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vem söker vi? Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker.I tjänsten som Restaurangchef hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du motiveras av att leverera service och kvalitépå högsta nivå. I arbetet ingår: Utbildning av personal. Schemaläggning. Beställning av varor Coacha och stötta medarbetare. Skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö. Arbeta mot budget och uppsatta mål. Daglig drift i köken Vad kan vi erbjuda dig? En grundlig utbildning somger dig bra verktyg att komma igång. Jobba tight med ett mycket glatt och drivet team. Friskvårdsbidrag. Interna utbildningar. Möjlighet att utvecklas inom företaget SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Skicka in din ansökan så får vi berätta mer om oss!

4 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Restaurangchef och FnB se hit!🚀

SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR! Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal. FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösakoncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarnam.fl. etablerade varumärken över hela Sverigemed stenkoll på vilka man ska tala med vart. EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT. Våra beställare tillika vänner sombranschkollegor med mandatochansvar för att rekrytera nyckelpositioner har börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnBpå feta företag och mindre schyssta koncerner. Vi på FRAMhelt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat,jobbar transparentså här på FRAMbrukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare. Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAMär jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagarensom inte alls främjar någon ellerbranschen. Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va!Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folksom minns oss och sprider ordet. HUR FUNKAR DET? Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss. På telefonkommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt. Vi gillar möten!Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger i Slakthusområdet i Gamlestaden. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil. För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar vi alla samma språk i den här branschenså när vi har något öronmärkt till digsom du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack. Vi är proffs, sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig och du vill hålla det mellan oss. ANSÖKAN! Ring mig, Fabian, på 073 5259113 om du har frågor eller skicka in en ansökan så återkommer jag. Intervjuer sker löpande. Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef

3 april 2024
Sista ansökan:
20 september 2024
Distriktschef Stockholm/Syd

SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Vem söker vi? Vi söker en person som gillar att ha ett varierande arbete med många bollar i luften och gillar att vara på resande fot. Du bör ha erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare. Du är en erfaren ledare som gillar att ta tag i problem och arbeta mot uppsatt mål. En höjdare på att planera och arbeta självständigt. Kökserfarenhet är meriterandeKörkort är ett krav I Arbetet ingår: Huvudansvaret för Stockholm, Linköping och Jönköping. Leda och stötta restaurangchefer och restaurangerna. Utbilda nyanställda restaurangchef. Säkerställa kvalitén på restaurangerna. Se till nyckeltal uppnås och efterlevs. Utveckla och driva regionen framåt Pendla mellan de olika restaurangerna, även jobba i driften. Vad kan vi erbjuda dig? En grundlig utbildning och du får alla verktyg för att komma igång med ditt arbete. Tjänstebil. Friskvårdsbidrag. Jobbar tight med ett glatt och drivet team. Låter detta arbete som något du skulle trivas med? Skicka in din ansökan så berättar jag mer!

2 april 2024
Sista ansökan:
1 september 2024