På Sabis Haga serverar vi dagligen lunchbuffé till ca 400 gäster. Vi driver restaurang, café, cateringverksamhet, representationsvåning och servicetjänster inom Worklife Hospitality. Sabis Haga riktar sig till alla som arbetar i huset och närområdet. Restaurangen är KRAV-märkt. Om rollen Vill du vara med och skapa matupplevelser utöver det vanliga i en miljö där service, kvalitet och omtanke står i fokus? Som biträdande restaurangchef arbetar du operativt och är en viktig del i det dagliga arbetet i restaurangen. Du ansvarar för att leverera catering inom huset, hjälpa till i matsalen under lunchen, stå i vårt café och servera i våra representationsmatsalar vid luncher, middagar och mingel. När platschefen inte är på plats har du det övergripande ansvaret i matsalen, vilket innebär att leda teamet och säkerställa att allt flyter på som det ska. Tjänsten innebär också visst administrativt arbete. Du blir en nyckelperson i det dagliga arbetet och har ett varierat och socialt uppdrag där du både leder och arbetar tillsammans med teamet. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid måndag till fredag, men kvälls- och helgarbete förekommer vid behov. Din närmaste chef är platschef Linda Johansson. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av catering, café och servering och som har en naturlig förmåga att leda och engagera andra i det dagliga arbetet. Du har ett öga för detaljer och ett starkt driv att leverera högsta service – varje dag. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från restaurang- och cateringverksamhet samt av att leda andra medarbetare. Som person är du en glad och positiv kundproffs som brinner för att skapa upplevelser i toppklass. Du är ansvarstagande, samarbetsvillig och har en stark vilja att alltid ge det lilla extra. Välkommen till en arbetsplats där vi gör vårt yttersta för att våra gäster ska känna sig sedda, välkomna och nöjda – varje dag. Vi erbjuder dig · En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer · Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget · En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda · Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer. Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde den 11 augusti. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Linda Johansson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad. Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss? I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda. Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter. Du har även huvudansvaret för lönsamheten och resultatet för enheten. Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten: Service Inköp Leveranser Attestera fakturor Schemaläggning Prognos och personalkostnad Lokal marknadsföring och rekrytering Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du ska vara serviceinriktad, lösningsorienterat och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal. Vad erbjuder vi? En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter för att utvecklas med företaget. Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Are you hungry for new challenges, a career in the restaurant industry or a company where you can grow fast? Then you have come to the right place! Who are the Brödernas? Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north and to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's border. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month. The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go. What does the job as Restaurant Manager with us mean? The service includes the main responsibility for the operation and staff of the restaurant, usually about 15 employees. You work to develop your employees, give them guidance so that they can grow by delegating tasks. You also have the main responsibility for the profitability and the result for the unit. Among other things, the following responsibilities are included in the service: Service Purchase Deliveries Certify invoices Scheduling Forecast and personnel costs Local marketing and recruitment Who are you? We are looking for you who have previous experience of a leading role in the restaurant industry. You must be service-oriented, solution-oriented and able to maintain the overall grip at a high work pace. You are stress-resistant, enterprising and good at leading and developing your staff. What do we offer? A leading role in Sweden's fastest growing restaurant chain. We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities for development with the company. Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!
La Choupette ligger i Danderyd med gångavstånd till tunnelbana (Mörby Centrum). Här har vi skapat en stämningsfull restaurang med antika möbler och konst på väggarna från sekelskiftet. Vi har bl.a. ett Chambre separé för upp till 50 gäster. Här serverar vi dagligen frukost, ala carte lunch och ibland har vi även kvällsöppet, vinprovningar och middag, aw och festvåningsverksamhet. Köket har, utöver ett skick av luncher, även en produktion av matlådor som görs under övrig tid i köket. Vi tror att att du som söker den här tjänsten, precis som vi, har en högre ambitionsnivå i både stort som i smått. Du gillar och kan ha flera bollar i luften samtidigt, du gillar att bygga och leda team, du är organiserad och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av att ansvara över restaurangkök med tillhörande restaurang. Du vet vikten av service, att smaker och presentation av mat och dryck sitter, att det är puts och stuns på både dig själv, övrig personal och anläggningen i stort. Vi erbjuder dig en inspirerande och inkluderande arbetsplats, du får tillgång till ett gäng med erfarna kollegor som har liknande arbetsuppgifter på andra enheter i vår företagsgrupp (vi träffas och har verksamhetsmöten regelbundet). Vi har bra strukturer och gillar långsiktiga relationer. Hoppas nu att vi snart får tillfälle att välkomna dig till oss. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt Varmt välkommen med din ansökan!
Vi söker nu en Restaurangchef till Blanche Brasserie & Bar Vill du leda ett livligt brasserie där Medelhavets smaker möter göteborgsk värme - i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Göteborg? Blanche Brasserie & Bar är en självsäker, stimmig och inbjudande plats för både hotellgäster och göteborgare. Vi är belägna i Hyatt Place Gothenburg Central (tidigare Hotel G) – ett hotell som under det senaste året genomgått en omfattande renovering. Här möts samtal, smaker och människor i en atmosfär fylld av värme, kvalitet och liv. Vi söker nu en trygg och engagerad restaurangchef som vill vara med och leda vår fortsatta resa framåt. Om rollen Som restaurangchef har du det operativa ansvaret för Blanche – från luncher till middag, bar och events. Du är närvarande i driften, leder teamet med tydlighet och energi, och säkerställer att våra gäster får en upplevelse som andas kvalitet och omtanke. Tillsammans med köksmästare och F&B Manager skapar du en restaurang i ständig utveckling – där varje detalj räknas. Vi söker dig som... – Har tidigare erfarenhet som restaurangchef eller liknande ledarroll – Har ett öga för både service, estetik och struktur – Brinner för värdskap, teamutveckling och service i toppklass - Arbetar strukturerat med bemanning, rutiner, ekonomi. nyckeltal och schemaläggning – Är en trygg ledare som skapar arbetsglädje och utveckling i teamet Vi erbjuder – En inspirerande arbetsplats i hjärtat av Göteborg, beläget i Hyatt Place Gothenburg, ovanpå Centralstationen - En nyckelroll i ett passionerat och engagerat team – Ett starkt koncept där mat, dryck och kultur möts – Möjligheten att sätta din prägel på en restaurang & bar i ständig rörelse – En arbetsmiljö där passion, professionalism och personlighet står i fokus - Förmåner genom Hyatt-kedjan och en värderingsstyrd företagskultur Välkommen till Blanche – där service möter stil, och atmosfär möter engagemang. Skicka din ansökan idag till [email protected] Vi intervjuar löpande – så vänta inte!
Restaurangchef till Oense – där matglädje möter värdskap Vi söker en engagerad och driven restaurangchef som vill vara med och leda Oense – en restaurang där det svenska matarvet möter smaker från hela världen. Hos oss står kvalitet, gemenskap och upplevelse i centrum, och vi vill att du som chef ska vara med och skapa en miljö där både gäster och medarbetare trivs. Om rollen Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av restaurangen. Du leder teamet med hjärta och tydlighet, och ser till att varje gäst får en upplevelse utöver det vanliga. Du arbetar nära kökschefen och ägarna för att utveckla konceptet och skapa en restaurang som speglar vår passion för mat, service och gemenskap. Vi söker dig som: Har erfarenhet av ledarskap inom restaurangbranschen Är en naturlig ledare som inspirerar och motiverar ditt team Har ett öga för detaljer och en känsla för service i världsklass Är lösningsorienterad, strukturerad och van att arbeta mot mål Trivs i en dynamisk miljö där du får vara med och påverka Dina ansvarsområden: Personalansvar: rekrytering, schemaläggning, utveckling och arbetsmiljö Gästupplevelse: säkerställa hög servicenivå och ett varmt bemötande Ekonomi: kostnadskontroll och resultatuppföljning Samarbete med köket för att skapa en helhetsupplevelse Utveckling av rutiner, koncept och evenemang Vi erbjuder: En nyckelroll i ett passionerat och familjärt team Möjlighet att vara med och forma en restaurang från grunden En kreativ och inspirerande arbetsmiljö Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen! Salt & Sill finner du på den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn, mitt bland Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet och drivkraften har alltid varit ett brinnande intresse för mat och människor. Anläggningen består idag av både hotell, konferens & restaurang. Under sommarsäsongen öppnar vi även upp andra delar av vår verksamhet så som vår gastropub Fru S, Holmens kiosk, terrassbar, samt arrangerar bröllop, event & fester i våra övriga lokaler. Salt & Sill är en levande anläggning med många inspirerande och utvecklande projekt framöver, så är du redo för en spännande och händelserik resa, välkommen till vårt team! Ansvarsområde Verksamheten är till stor del säsongsbetonad då sommarmånaderna (maj-sep) bjuder på högt tempo och ett myller av besökare. Under resterande del av året är fokuset till stor del riktat mot konferensgäster under veckodagar och privatpersoner under helger. Nu söker vi en restaurangchef som ansvarar för restaurang- och serveringsverksamheterna och som håller i trådarna för en del av de administrativa uppgifter som rör restaurangen till med stöd från vår Food & Beverage Manager. Ansvarsområde för restaurangchef för Salt & Sill: I denna tjänst ingår bl.a. arbetsuppgifter som rekrytering, bemanning och upplärning. Att se till att personalen är välinformerad, har de kunskaper och verktyg de behöver för att kunna genomföra sitt arbete samt skapa god stämning och gott samarbete bland personalen. Koordinering av våra olika serveringsområden efter säsong. Planering och strukturering vid speciella event & fester. Beställningar och inventering. Önskad utbildning Allt inom service, mat och dryck välkomnas. Kunskap och praktisk användning av Microsoft Officepaket. Hotell och restaurangutbildning och/eller sommelier är meriterande. Arbetslivserfarenhet Ett par års erfarenhet från branschen, gärna i liknande befattning. Gärna tidigare erfarenhet som ledare med administrativt- och/eller medarbetaransvar. Har du erfarenhet av bokningssystem för hotell och restaurangverksamhet, personaladministrativa verktyg och liknande är det ett plus. Personliga egenskaper Vi söker dig som är en go’ och glad person som älskar att ta hand om människor. Du brinner för att bygga ett starkt team där ni tillsammans arbetar mot våra gemensamma mål. Du har lätt för att kommunicera, är trygg i dig själv och ditt ledarskap och ser både personal och gäster. Du är lyhörd, tydlig och uppmuntrande. Du har stor passion för mat och dryck och ser fram emot att lyfta våra gästers restaurangupplevelse till det bästa.
Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker! Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker dig som: • Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo • Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position • Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker! Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker dig som: • Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo • Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position • Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Är du en driven och erfaren restaurangchef som vill vara med och skapa något unikt? Då är YOMO rätt plats för dig! Vi söker nu dig som brinner för ledarskap och älskar att leverera enastående gästupplevelser till vår nyöppning i Göteborg. Om YOMO: YOMO är en del av Taste Asia Group, en expanderande koncern specialiserad på matupplevelser från Asien. Koncernen omfattar flera framgångsrika koncept som Asian Town, MY WOK, YOMO, Asian Market mm. På YOMO hyllar vi Asiens rika kulinariska arv genom att erbjuda en atmosfär inspirerad av Shanghais guldålder. Vi serverar både buffé och à la carte och bjuder göteborgarna och dess besökare på en smakresa där historia och nutid möts över en måltid. Rollen: Som restaurangchef på YOMO ansvarar du för den dagliga driften och att skapa en minnesvärd gästupplevelse i varje möte. Ditt ledarskap ska inspirera och motivera teamet att hålla hög kvalitet i både service och matupplevelse. Du kommer att arbeta med att upprätthålla vårt koncept, från de välkända smakerna i det asiatiska köket till detaljerna i vår inredning och musik, som påminner om 1900-talets Shanghai. Vem vi söker: - Du har erfarenhet som restaurangchef eller liknande roll inom restaurangbranschen. - Du har en stark känsla för service, kvalitet och gästnöjdhet. - Du har en naturlig ledarförmåga och förmågan att skapa ett engagerat team. - Ett stort intresse för asiatiska kök och matkultur är ett plus! Vi erbjuder: - En unik möjlighet att leda en restaurang som står ut i Göteborgs restaurangscen. - En konkurrenskraftig lön och möjlighet till utveckling inom en innovativ och växande koncern. - En kreativ arbetsmiljö där historia och modern kultur möts. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara med på YOMOs resa? Skicka in din ansökan till oss idag och bli en del av något riktigt speciellt!
Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala och Skellefteå. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Miss Voon Stockholm hittar du på Sturegatan 22. Du får en trivsam arbetsplats med uteservering och utsikt över Humlegården. Arbetsbeskrivning Du får en ledande roll med målsättningen att driva, utveckla och förvalta restaurangen. Befattningen kräver ett starkt ledarskap, organisationsförmåga och resultatfokus. Huvudansvarig för daglig drift, skapa energi för både teamet och för våra gäster. Ledning/koordinering av personal inom verksamheten. Försäljningsutbud, mat-, dryck- och övrig försäljning efter gästernas efterfrågan och enligt koncept. Budget: verkställande och uppföljning. Optimera personalresurser i driften efter behov och kompetens. Lokalansvar. Kvalifikationer Du har varit arbetsledande som restaurangchef och har alltid kvalitet i fokus. Som person är du trygg i dig själv och i din chefsroll. Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm. En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha mycket kontakt med gäster. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är strukturerad och kan ta egna initiativ. Kunskaper i Microsoft office, Caspeco och Trivec är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad sommelier, och att du har ett engagemang och intresse för branschen och att nätverka inom denna.
Välj ett jobb för att visa detaljer