Är du en naturlig ledare som vill ta chansen att växa och utvecklas i branschen? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. En arbetsplats som arbetar för en mer hållbar och hälsosam värld. Kollektivavtal och friskvård. Arbete främst dagtid. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: heltid med tillträde enligt överenskommelse Plats: Växjö Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum.
Är du en naturlig ledare som vill ta chansen att växa och utvecklas i branschen? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. En arbetsplats som arbetar för en mer hållbar och hälsosam värld. Kollektivavtal och friskvård. Arbete främst dagtid. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Vikariat heltid from 2025-04-01 tom ett år fram med möjlighet till förlängt Plats: Växjö Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum.
Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få ditt team att arbeta tillsammans. En Leader of Bastard leder med gott exempel i enlighet med Bastard Burgers ledarskapsprinciper och värderingar. I rollen förväntas du ta ett högt ägandeskap för tilldelad enhet samt strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda att vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande. Restaurangchef Om rollen Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen/maten alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen. Arbetet innebär ett stort driftfokus, kök och kassa, med administrativa inslag där du förväntas ta ett högt ägandeskap. Operativt arbete i driften ca 80 % av arbetstiden. Övergripande ansvarsområden: Utbilda och rekrytera personal Ansvarig för att mäta, utvärdera samt utveckla och rapportera resultaten på sin enhet Systematiskt göra uppföljningar i interna system Upprätta säkra arbetsförhållanden och följa det interna systematiska arbetsmiljöarbetet Se till att livsmedelssäkerheten följs i enlighet med hygienbestämmelser Aktivt arbeta med och implementera Bastard Burgers likabehandlingsplan och värdeord på sin enhet Är vi en match? Vi söker dig som... Utbildningskrav: inget Har tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personal och budgetansvar Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språken Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger Önskvärda beteenden och erfarenheter: Har en utmärkt kommunikationsförmåga God organisations- och ledarskapsförmåga, där du är strukturerad och ansvarstagande Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål Har ett engagemang för Bastard Burgers och har gärna koll på oss sedan tidigare! Vi ser gärna att du bor i närområdet av enheten Vi erbjuder dig Bastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla! Perks: • Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp). • Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.) • Veckovis pulsmätning • Friskvårdsbidrag • Betald startavgift för lopp och tävlingar • Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland Om Bastard Burgers Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York. Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Mångfald och inkludering Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan!
Om oss På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta. Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå. Om tjänsten Att vara restaurangchef på Heat är roligt och omväxlande. Våra restaurangchefer är våra experter på plats. Det är de som skapar fantastiskt bra relationer främst med våra gäster, men även med uppdragsgivare/hyresvärd. De leder sitt Heatteam framåt mot uppsatta mål, firar segrar och de är naturliga lagkaptener. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden: - Följa Heats koncept med hjälp av våra tydliga riktlinjer och rutiner. - Arbeta i- och vara delaktig i driften. - Leda och kvalitetssäkra. - Inspirera och engagera dina medarbetare. - Hantera leverantörsfakturor och kundfakturor. - Rekrytering, schemaplanering och tidsrapportering. - Budgetering och enklare resultatuppföljning. - Lokal marknadsföring Denna tjänst är ett föräldravikariat på 1 år med start enl. ök. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med nuvarande restaurangchef under en period för att du ska vara väl rustad för uppdraget. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Om dig Du är lösningsfokuserad och förstår vad det innebär att följa ett koncept inom restaurangbranschen. Du har tidigare minst 3 års dokumenterad erfarenhet som ledare i restaurangbranschen, en stor passion för service och vill vara en viktig del i Heats fortsatta segertåg genom landet. Körkort är ett krav för denna tjänst. Vi erbjuder Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer.
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 55 öppnade enheter i Sverige. Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss? I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda. Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter. Du har även huvudansvaret för lönsamheten och resultatet för enheten. Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten: Service Inköp Leveranser Attestera fakturor Schemaläggning Prognos och personalkostnad Lokal marknadsföring och rekrytering Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du ska vara serviceinriktad, lösningsorienterat och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal. Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Are you hungry for new challenges, a career in the restaurant industry or a company where you can grow fast? Then you have come to the right place! Who are the Brödernas? Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north and to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's border. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 55 opened units in Sweden and we open new units every month. The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go. What does the job as Restaurant Manager with us mean? The service includes the main responsibility for the operation and staff of the restaurant, usually about 15 employees. You work to develop your employees, give them guidance so that they can grow by delegating tasks. You also have the main responsibility for the profitability and the result for the unit. Among other things, the following responsibilities are included in the service: Service Purchase Deliveries Certify invoices Scheduling Forecast and personnel costs Local marketing and recruitment Who are you? We are looking for you who have previous experience of a leading role in the restaurant industry. You must be service-oriented, solution-oriented and able to maintain the overall grip at a high work pace. You are stress-resistant, enterprising and good at leading and developing your staff. What do we offer? A leading role in Sweden's fastest growing restaurant chain. We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities for development with the company. Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!
Rekryteringsgruppen söker en restaurangchef till vår kund som är en populär och framgångsrik restaurangkedja med ett 40-tal restauranger belägna i hela landet. Nu öppnar dom upp tre nya restauranger i Stockholm. Denna roll är perfekt för dig som har gillar ledarskap, har sinne för service och är passionerad för mat och till att ge den bästa gästupplevelsen. Ansvarsområden Ansvara för daglig drift och säkerställa hög servicenivå. Personalansvar inklusive rekrytering, utbildning och schemaläggning. Upprätthålla hög standard för hygien och säkerhet i enlighet med gällande riktlinjer. Kvalifikationer och Erfarenheter Flera års erfarenhet av ledande position inom restaurang eller liknande bransch. Starkt affärsmannaskap med beprövade färdigheter i ekonomisk uppföljning. God förståelse för kundservice och förmåga att hantera kundrelationer effektivt. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Personliga Egenskaper Ledarskap: Förmåga att inspirera och leda ett team mot gemensamma mål. Problemlösare: Analytisk och skicklig på att snabbt identifiera och lösa problem. Kommunikativ: Stark och tydlig kommunikation med både personal och gäster. Flexibel: Anpassningsbar till förändringar och varierande arbetsförhållanden. Vår kund erbjuder En välplanerad onboarding där man får upplärning av andra restaurangchefer i koncernen. Stora möjligheter att utvecklas internt genom olika trainee-program. Kollektivavtal Anställningsform: Heltid som tjänsteman Tillträde: Löpande Arbetstider: Varierande, inklusive kvällar och helger Lön: Individuell lönesättning och en bra bonusmodell baserad på uppnådda mål. Plats: Stockholm Är du redo för nästa steg i karriären och vill spela en nyckelroll i en dynamisk och inspirerande miljö? Skicka in din ansökan via vår rekryteringsplattform. Vi ser fram emot att höra från dig! Observera att vi endast accepterar ansökningar via vår rekryteringsplattform. Sökord: restaurangchef, ledarskap, gästservice, Stockholm, restaurangjobbOm Rekryteringsgruppen Rekryteringsgruppen etablerades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar personal till flera branscher inklusive restaurang, industri och kontor. För mer information, vänligen besök vår hemsida på www.rekryteringsgruppen.com.
Can you stay cool under pressure while staying warm with people? Then you might be our next Assistant Manager. At Five Guys, we do things differently. Our ambition is to redefine the burger industry by focusing on quality and freshness. We don’t take shortcuts, no freezers, no pre-processed ingredients, just fresh produce and a passion for great food. But great food doesn’t make itself. It’s the people behind the grill, at the fryers, and in the dining area who make the difference. Our team creates the customer experience, which is why we care just as much about our people as we do about our burgers. What does an Assistant Manager do? As an Assistant Manager, you play a key role in the daily operations and long-term success of the restaurant. You ensure that everything runs smoothly, from team dynamics to customer experience and operational efficiency. Your responsibilities include: Leading and coaching Shift Managers and Crew by being a present and supportive leader, someone they can rely on. Creating a great work environment where people excel, feel comfortable being themselves, and enjoy coming to work. Ensuring food safety and hygiene by maintaining high standards in food handling, cleanliness, and compliance with hygiene regulations. Guaranteeing the delivery of perfect burgers and fries - every time. Making sure every customer leaves satisfied, handling any complaints quickly and professionally. Leading from the floor - working hands-on with your team, both in the kitchen and out with customers. Supporting the Restaurant Manager in daily operations - managing orders, deliveries, inventories, and P&Lwhile keeping the restaurant running smoothly. You ensure food is prepped efficiently to minimize waste and keep operations on track, all while planning for future success. Developing your team and building a strong talent pipeline - we want our employees to grow and take the next step. Not just any job. Not just any leader. We’re looking for a person who shares our belief that great leadership isn’t about having all the answers or taking up the most space in the room. Our manager’s most important mission is to create an environment where people feel a true sense of belonging and a space to grow. It’s about building trust, setting the right conditions for people to bring their best, and making sure they have what they need to excel, not just get through the day. We’re looking for someone who wants to do just that, every day To succeed in this role, you need to be a strong communicator, but your true superpower is listening, making both employees and customers feel heard. Let’s be honest, running a Five Guys restaurant is intense. The pace is high, the expectations even higher, and every day brings new challenges. In the middle of it all, we need a leader who creates stability, fosters a culture of support, and builds a workplace where people thrive and want to return every single day. Who are you? If you recognize yourself in the following, this might be for you: You are a humble leader who leads with intention and empathy, always focusing on your team members’ needs and creating a sense of safety and clarity for them. You act quickly and honestly. You get things done, provide feedback when needed, and never hesitate to address behaviors that could harm the team or the Five Guys culture. You thrive in fast-paced environments. If you prefer a job where things move slowly, sorry, this isn’t for you. You have a strong ability to create structure. Things move fast here, and you ensure that everything runs smoothly. You have 2+ years of experience leading a team and operations within a restaurant or café. You understand what it takes to run a successful operation. You are proficient in spoken Swedish. You are proficient in spoken English. Don’t have all the experience yet? Apply anyway! We place great value on the right attitude and personal qualities, and if you’re the right person for the job, we’ll help you grow into the role. Job details Full-time position (40 hours per week), with shifts including early mornings, late evenings, and weekends. The specific schedule may vary from week to week. We apply a 6-month probationary period.
Can you stay cool under pressure while staying warm with people? Then you might be our next Shift Manager. At Five Guys, we do things differently. Our ambition is to redefine the burger industry by focusing on quality and freshness. We don’t take shortcuts - no freezers, no pre-processed ingredients - just fresh produce and a passion for great food. But great food doesn’t make itself. It’s the people behind the grill, at the fryers, and in the dining area who make the difference. Our team creates the customer experience, which is why we care just as much about our people as we do about our burgers. What does a Shift Manager do? As a Shift Manager, you are in charge of the shift. You ensure that everything runs smoothly from team dynamics to customer experience and operational efficiency. Your responsibilities include: Leading and coaching Crew by being a present and supportive leader, someone they can rely on. Creating a great work environment where people excel, feel comfortable being themselves, and enjoy coming to work. Ensuring food safety and hygiene by maintaining high standards in food handling, cleanliness, and compliance with hygiene regulations. Guaranteeing the delivery of perfect burgers and fries - every time. Making sure every customer leaves satisfied, handling any complaints quickly and professionally. Leading from the floor - working hands-on with your team, both in the kitchen and out with customers. Supporting the Restaurant Manager in daily operations - managing orders, deliveries, inventories, and P&L while keeping the restaurant running smoothly. You ensure food is prepped efficiently to minimize waste and keep operations on track, all while planning for future success. Not just any job. Not just any leader. We’re looking for a person who shares our belief that great leadership isn’t about having all the answers or taking up the most space in the room. Our manager’s most important mission is to create an environment where people feel a true sense of belonging and a space to grow. It’s about building trust, setting the right conditions for people to bring their best, and making sure they have what they need to excel, not just get through the day. We’re looking for someone who wants to do just that, every day. To succeed in this role, you need to be a strong communicator, but your true superpower is listening, making both employees and customers feel heard. Let’s be honest, running a Five Guys restaurant is intense. The pace is high, the expectations even higher, and every day brings new challenges. In the middle of it all, we need a leader who creates stability, fosters a culture of support, and builds a workplace where people thrive and want to return every single day. Who are you? If you recognize yourself in the following, this might be for you: You are a humble person who puts your team’s needs before your ego. Even when challenged or questioned, you focus on understanding and grounding others rather than proving yourself. You act quickly and honestly. You get things done, provide feedback when needed, and never hesitate to address behaviors that could harm the team or the Five Guys culture. You thrive in fast-paced environments. If you prefer a job where things move slowly and predictably - sorry, this isn’t for you. You have a strong ability to create structure and order. Things move fast here, and you ensure that everything runs smoothly. You have 1+ years of experience leading a team and operations within a restaurant or café. You understand what it takes to run a successful operation. You are proficient in spoken Swedish. You are proficient in spoken English. Don’t have all the experience yet? Apply anyway! We place great value on the right attitude and personal qualities, and if you’re the right person for the job, we’ll help you grow into the role. Job details Full-time position (40 hours per week), with shifts including early mornings, late evenings, and weekends. The specific schedule may vary from week to week. We apply a 6-month probationary period. The application deadline is March 24, but applications are reviewed continuously, so we encourage you to apply as soon as possible.
Utbildningsprogram och mentorskap förbereder dig för din nya roll! Vi söker ledare som tycker att personlig utveckling är A och O för att leverera kvalitet, är duktiga på att planera och vill göra karriär på MAX. Nu har du möjlighet att kliva in i en roll som biträdande restaurangchef som sedan övergår till en restaurangchefsroll inom 6 till 12 månader. Under upplärningstiden får du en skräddarsydd introduktion till MAX, tillsammans med både praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt behov tillsammans med en mentor. Utbildningen pågår mellan 6 och 12 månader på restauranger i Göteborg med en del utbildningar i Stockholm. Som restaurangchef på MAX har du övergripande ansvar och jobbar strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av både dina kollegor och restaurangen i sig. På MAX är vi övertygande om att engagemang, välmående och kultur är byggt på ledarskap som startar med dig som restaurangchef, därför är det viktigt att du själv jobbar operativt med dina kollegor ungefär hälften av tiden; bygger och stärker gemenskapen. Som restaurangchef har du dessutom chans att ansöka om partnerskap där du kan ta del av en bonus baserad på restaurangens vinst om du når de uppsatta målen. På sikt innebär dina huvudsakliga uppgifter att du: Säkerställer att restaurangen levererar på och når de mål som satts upp genom att omvandla dem till konkreta handlingsplaner. Målen täcker MAX viktigaste fokusområden: kvalitet, bemötande och service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll och lönsamhet. Jobbar med planering av personal och schema, försäljning, lokal marknadsföring, renovering och underhåll. En del av jobbet handlar om att ta fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt att ta fram och genomföra handlingsplanerna för att nå målen. Du jobbar också dagligen med att följa upp och kontrollera varor, lager, inköp, hantering av livsmedel och svinn. Bygger teamet genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare för att kunna erbjuda en så bra gästupplevelse som möjligt. Vad vi tror skulle passa bra i rollen: Du tror, precis som vi, att ledarskap handlar om att vara en bra förebild och du gillar att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta med kollegor på alla nivåer. Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch och har ledarerfarenhet för 10–15 personer sedan tidigare. Har du varit just restaurangchef eller haft motsvarande tjänst inom ett kedjeföretag är det meriterande. Du gillar att jobba med fokus på uppsatta mål och har fingertoppskänsla för service. Eftersom du tilldelas en restaurang i Göteborgsområdet kan det vara bra med körkort. Att du behärskar flytande svenska i tal- och skrift, och har goda engelskakunskaper. Vi är övertygade om att personliga egenskaper och inställning är viktigast för att lyckas hos oss, därför lägger vi stor vikt vid det i rekryteringen. Hoppas vi hörs snart! Praktisk information och nästa steg Tjänsten avser en heltidstjänst med sex månaders inledande provanställning. Tillträde sker löpande, enligt överenskommelse. Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester. Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Vänligen kontakta TA-specialist: [email protected] Annonsen är aktiv fram till den 28 september eller fram tills alla lediga tjänster tillsatts. Vad vi erbjuder dig Stark gemenskap Vi har medarbetare från alla världens hörn och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. Hos oss är det dina personliga egenskaper och jobbet du gör som spelar roll. Vi vet att en stark gemenskap är viktigt för att alla ska kunna prestera på topp. Och som familjeägt företag vet vi att man måste vara snäll. Kanske är det därför har vi kollegor som jobbat hos oss hela livet. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. Utvecklingsmöjligheter Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Därför har vi en gedigen kurskatalog och ledarprogram som hjälper våra medarbetare att bli sina bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering. Vi är här för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär på MAX. Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa gamla fotspår. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Företagskultur som vill att du ska lyckas MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd. Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Utbildningsprogram och mentorskap förbereder dig för din nya roll! Vi söker ledare som tycker att personlig utveckling är A och O för att leverera kvalitet, är duktiga på att planera och vill göra karriär på MAX. Nu har du möjlighet att kliva in i en roll som biträdande restaurangchef som sedan övergår till en restaurangchefsroll inom 6 till 12 månader. Under upplärningstiden får du en skräddarsydd introduktion till MAX, tillsammans med både praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt behov tillsammans med en mentor. Utbildningen pågår mellan 6 och 12 månader på restauranger i Strömstad med en del utbildningar i Stockholm. Som restaurangchef på MAX har du övergripande ansvar och jobbar strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av både dina kollegor och restaurangen i sig. På MAX är vi övertygande om att engagemang, välmående och kultur är byggt på ledarskap som startar med dig som restaurangchef, därför är det viktigt att du själv jobbar operativt med dina kollegor ungefär hälften av tiden; bygger och stärker gemenskapen. Som restaurangchef har du dessutom chans att ansöka om partnerskap där du kan ta del av en bonus baserad på restaurangens vinst om du når de uppsatta målen. På sikt innebär dina huvudsakliga uppgifter att du: Säkerställer att restaurangen levererar på och når de mål som satts upp genom att omvandla dem till konkreta handlingsplaner. Målen täcker MAX viktigaste fokusområden: kvalitet, bemötande och service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll och lönsamhet. Jobbar med planering av personal och schema, försäljning, lokal marknadsföring, renovering och underhåll. En del av jobbet handlar om att ta fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt att ta fram och genomföra handlingsplanerna för att nå målen. Du jobbar också dagligen med att följa upp och kontrollera varor, lager, inköp, hantering av livsmedel och svinn. Bygger teamet genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare för att kunna erbjuda en så bra gästupplevelse som möjligt. Vad vi tror skulle passa bra i rollen: Du tror, precis som vi, att ledarskap handlar om att vara en bra förebild och du gillar att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta med kollegor på alla nivåer. Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch och har ledarerfarenhet för 10–15 personer sedan tidigare. Har du varit just restaurangchef eller haft motsvarande tjänst inom ett kedjeföretag är det meriterande. Du gillar att jobba med fokus på uppsatta mål och har fingertoppskänsla för service. Att du behärskar flytande svenska i tal- och skrift, och har goda engelskakunskaper. Vi är övertygade om att personliga egenskaper och inställning är viktigast för att lyckas hos oss, därför lägger vi stor vikt vid det i rekryteringen. Hoppas vi hörs snart! Praktisk information och nästa steg Tjänsten avser en heltidstjänst med sex månaders inledande provanställning. Tillträde sker löpande, enligt överenskommelse. Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester. Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Vänligen kontakta TA-specialist: [email protected] Annonsen är aktiv fram till den 28 september eller fram tills alla lediga tjänster tillsatts. Vad vi erbjuder dig Stark gemenskap Vi har medarbetare från alla världens hörn och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. Hos oss är det dina personliga egenskaper och jobbet du gör som spelar roll. Vi vet att en stark gemenskap är viktigt för att alla ska kunna prestera på topp. Och som familjeägt företag vet vi att man måste vara snäll. Kanske är det därför har vi kollegor som jobbat hos oss hela livet. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. Utvecklingsmöjligheter Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Därför har vi en gedigen kurskatalog och ledarprogram som hjälper våra medarbetare att bli sina bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering. Vi är här för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär på MAX. Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa gamla fotspår. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Företagskultur som vill att du ska lyckas MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd. Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Välj ett jobb för att visa detaljer