Tandläkare

Sök bland 152 lediga jobb som Tandläkare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Tandläkare sökes till Norrmalm i Stockholm

Stockholm Tandläkarcenter fortsätter att expandera och vi söker nu vår femte tandläkare till vår klinik i centrala Stockholm. Vi är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi arbetar både med allmän- och specialisttandvård och fungerar även som ett remissinstans. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel bestående av vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens och vi främjar team-samarbete med våra tandsköterskor. Vi samarbetar med narkosteam och utför tandvård under narkos på kliniken. Vårt team består av fyra allmäntandläkare, två specialister och fyra tandsköterskor. Vi har även läkare i teamet. Din kompetens som Tandläkare och personliga egenskaper Vi söker dig som har ett stort odontologisk intresse och driv att utveckla dig själv såväl medarbetare. Du vill alltid, kompromisslöst, erbjuda den bästa tandvården. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. Du är serviceinriktad Du trivs med att arbeta teambaserat men är också självständig. Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik, terapiplanering och behandlingar som ingår inom allmäntandvården. Vi använder oss av journalsystemet Opus och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Arbetslivserfarenhet: Krav på minst 2 år som legitimerad tandläkare. Tjänststart: Augusti 2024. Anställning: Fast lön + provisionsbaserad. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vakanserna kan komma att tillsättas innan tidsfristen gått ut. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Kontaktpersoner vid eventuella frågor: Amin Fadakar, Klinikchef/Leg Tandläkare, Mobil: 0702-368 007, Email: [email protected]

15 april 2024
Sista ansökan:
16 maj 2024
Tandläkare till Aqua Dental Västerås City

Hej blivande tandläkar-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet. Det vi alla har gemensamt är att vi: Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass. Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla. Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental: Som tandläkare på Aqua Dental Västerås City kommer du jobba på en modern klinik i ett team med 24 kollegor. Du kommer ha möjlighet att påverka din arbetsdag och jobba i en arbetsmiljö där du delar erfarenheter med dina kollegor för att tillsammans utveckla verksamheten framåt. Du ska även ha ett driv och rätt inställning för att säkerställa att dina patienter får det bästa möjliga bemötandet och vård av högsta kvalitet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor. Denna tjänst är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Vi söker dig som: Är legitimerad tandläkare Har minst 1 års erfarenhet som tandläkare Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!Sista ansökningsdagen är den 12 maj 2024. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:Maritza Jönsson, Klinikchef +46 73 453 16 06 Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev. Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se eller följ oss på Instagram @aquadental.

15 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Tandläkare sökes till Luxadent Helsingborg

Luxadent bedriver moderna tandkliniker med det där lilla extra. Med lyxiga lokaler och toppmodern utrustning erbjuder vi våra kunder tandvård i världsklass. Vi satsar på utveckling och kompetens och vill tillsammans göra Luxadent till en referenspunkt för hur tandvården i Sverige ska vara! Luxadent har i nuläget två kliniker, i Malmö och Helsingborg. Vi söker ytterligare en tandläkare till vårt härliga team i Helsingborg. Vi söker dig som brinner för yrket och vill fortsätta utvecklas som tandläkare. Du ska vara social, utvecklingsbar och service minded. Stora möjligheter till kompetensutveckling där stort fokus kommer att läggas på att utveckla dig inom kirurgi (implantat), omfattande protetiska fall och estetik. Vi arbetar enbart med vuxentandvård där allmäntandvård kombineras med implantat kirurgi, Invisalign och estetisk tandvård. Intervjuer sker löpande och eventuell anställning kan komma att erbjudas till rätt person innan sista ansökningsdag. Erfarenhet på minst 2 år är ett krav. Kirurgisk vana är meriterande. Anställningens start är enligt överenskommelse.

15 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Tandläkare sökes till Luxadent Hyllie

Luxadent bedriver moderna tandkliniker med det där lilla extra. Med lyxiga lokaler och toppmodern utrustning erbjuder vi våra kunder tandvård i världsklass. Vi satsar på utveckling och kompetens och vill tillsammans göra Luxadent till en referenspunkt för hur tandvården i Sverige ska vara! Luxadent har i nuläget två kliniker, i Malmö och Helsingborg. Vi söker ytterligare en tandläkare till vårt härliga team i Malmö. Vi söker dig som brinner för yrket och vill fortsätta utvecklas som tandläkare. Du ska vara social, utvecklingsbar och service minded. Stora möjligheter till kompetensutveckling där stort fokus kommer att läggas på att utveckla dig inom kirurgi (implantat), omfattande protetiska fall och estetik. Vi arbetar enbart med vuxentandvård där allmäntandvård kombineras med implantat kirurgi, Invisalign och estetisk tandvård. Intervjuer sker löpande och eventuell anställning kan komma att erbjudas till rätt person innan sista ansökningsdag. Erfarenhet på minst 2 år är ett krav. Kirurgisk vana är meriterande. Anställningens start är enligt överenskommelse.

15 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Tandläkare till Aqua Dental Farsta

Hej blivande tandläkar-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi närmare 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet. Det vi alla har gemensamt är att vi: Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass. Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla. Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental: Som tandläkare på Aqua Dental Farstakommer du jobba på en modern i Farsta Centrum. På kliniken erbjuds tandvård inom en stor bredd av områden, från allmän tandvård till estetisk- och specialisttandvård. Du kommer ha möjlighet att påverka din arbetsdag och jobba i en arbetsmiljö där du delar erfarenheter med dina kollegor för att tillsammans utveckla verksamheten framåt. Du ska även ha ett driv och rätt inställning för att säkerställa att dina patienter får det bästa möjliga bemötandet och vård av högsta kvalitet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor. Vi söker dig som: Har minst 2 års erfarenhet som tandläkare Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift Denna tjänst är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!Sista ansökningsdagen är den 5 maj 2024. Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig klinikchef Jan Noah,[email protected] Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.

15 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Tandläkare till Folktandvården Smålandsgatan

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Hos oss kommer du att arbeta med såväl barn som vuxna och hälsoaspekten är central. Vårt samarbete i team med tandhygienister och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att utvecklas och arbeta på toppen av sin kompetens. Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling. Om dig Du är legitimerad tandläkare med ett stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Att arbeta med andra människor är något du värdesätter och trivs med. Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning på kliniken. Du är tydlig i din kommunikation och bemöter patienter på ett omsorgsfullt sätt. Du uppskattar ett omväxlande arbete och har lätt för att ställa om och se nya möjligheter när dagen får ändrade förutsättningar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tar de initiativ och beslut som krävs i din roll. För oss är det också viktigt att du är en lagspelare! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig! Din framtida arbetsplats Vi är en härlig arbetsgrupp med ett bra lagarbete och teamkänsla som vi underhåller genom att uppmuntra, stötta och respektera varandra. Arbetsglädje är viktigt för oss och är något vi skapar tillsammans genom att ha roligt på jobbet och en positiv attityd. Att ha ett bra bemötande mot varandra och våra patienter värdesätter vi högt. Vi jobbar mycket med att vara framåttänkande samt att stanna upp och reflektera för att kunna utvecklas både som grupp men även individuellt. Folktandvården Smålandsgatan ligger mitt i centrala Kalmar med närhet till butiker, restauranger och gym. Vår klinik har fina lokaler och vi är cirka 20 medarbetare som tillsammans fokuserar på att utveckla verksamheten. I vårt arbete är hälsoaspekten central och vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt. Vi erbjuder arbete på kliniken måndag till fredag i enlighet med vårt uppdrag där du är en viktig lagspelare. Du kan läsa mer om oss på regionkalmar.se/jobba-hos-folktandvården. Via flyttahit.nu hittar du boenden att hyra och köpa, samt annan bra information om Kalmar län. Folktandvården består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

15 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Tandläkare Folktandvården Mönsterås

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Hos oss kommer du att arbeta med såväl barn som vuxna och hälsoaspekten är central. Vårt samarbete i team med tandhygienister och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att utvecklas och arbeta på toppen av sin kompetens. Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling. Om dig Du är en legitimerad tandläkare med ett stort engagemang och entusiastiskt förhållningssätt. Att arbeta med andra människor är något du värdesätter och trivs med. Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning på kliniken. Du är tydlig i din kommunikation och bemöter patienter på ett omsorgsfullt sätt. Du uppskattar ett omväxlande arbete och har lätt för att ställa om och se nya möjligheter när dagen får ändrade förutsättningar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tar de initiativ och beslut som krävs i din roll. För oss är det också viktigt att du är en lagspelare! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig! Din framtida arbetsplats Vi är en härlig arbetsgrupp med ett bra lagarbete och en familjär känsla som vi underhåller genom att uppmuntra, stötta och respektera varandra. Arbetsglädje är viktigt för oss och är något vi skapar tillsammans genom att ha roligt på jobbet och en positiv attityd. Att ha ett bra bemötande mot varandra och våra patienter värdesätter vi högt. Vi jobbar mycket med att vara framåttänkande samt att stanna upp och reflektera för att kunna utvecklas både som grupp men också individuellt. Folktandvården Mönsterås är en allmäntandvårdsklinik belägen i mellersta delen av länet med bra pendlingsmöjligheter både norr- och söderut. Vi erbjuder tandvård till patienter i alla åldersgrupper i stora, ljusa och luftiga lokaler. Vi utför undersökningar, akuttandvård, förebyggande tandvård och mer avancerade behandlingar som exempelvis lustgas. Vi jobbar med teamtandvård och målet är att vidareutveckla det arbetet. Våra patienter beskriver oss som professionella, kunniga och hjälpsamma. Vi erbjuder arbete på kliniken måndag till fredag i enlighet med vårt uppdrag där du är en viktig lagspelare. Du kan läsa mer om oss på regionkalmar.se/jobba-hos-folktandvården. Via flyttahit.nu hittar du boenden att hyra och köpa, samt annan bra information om Kalmar län. Folktandvården består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

15 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Tandläkare Folktandvården Oskarshamn/Högsby

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Hos oss kommer du att arbeta med såväl barn som vuxna och hälsoaspekten är central. Vårt samarbete i team med tandhygienister och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att utvecklas och arbeta på toppen av sin kompetens. Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling. Om dig Du är en legitimerad tandläkare med ett stort engagemang och entusiastiskt förhållningssätt. Du har viss erfarenhet av att arbetat som tandläkare. Att arbeta med andra människor är något du värdesätter och trivs med. Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning på kliniken. Du är tydlig i din kommunikation och bemöter patienter på ett omsorgsfullt sätt. Du uppskattar ett omväxlande arbete och har lätt för att ställa om och se nya möjligheter när dagen får ändrade förutsättningar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tar de initiativ och beslut som krävs i din roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig! Din framtida arbetsplats Folktandvården Oskarshamn/Högsby är en klinik med två arbetsplatser. Vi är en arbetsgrupp på totalt ca 30 medarbetare som gillar att ha roligt på jobbet. Att hjälpa, vara lojal mot och lära av varandra är en självklarhet för oss. Vi har ett stort engagemang för våra patienter och är den största kliniken i Folktandvården Kalmar län. Möjligheten till utveckling både för grupp och individ är viktigt hos oss. Folktandvården Oskarshamn/Högsby är beläget i mellersta delen av Kalmar län med närhet till kust och skärgård, här finns bra förbindelser till både Kalmar och Västervik. I Oskarshamn arbetar vi i nybyggda lokaler med ny utrustning och i Högsby byggs just nu en ny klinik. Du kan läsa mer om oss på regionkalmar.se/jobba-hos-folktandvården. Via flyttahit.nu hittar du boenden att hyra och köpa, samt annan bra information om Kalmar län. Folktandvården består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

15 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Tandläkare

Folktandvården Alunda Vår verksamhet Folktandvården i Alunda är en trivsam klinik med fyra behandlingsrum belägen med en trevlig naturnära omgivning. För den som inte bor på gång eller cykelavstånd finns fina bilvägar och goda busskommunikationer till Alunda. Från Uppsala centralstation åker du buss hela vägen fram på ca 30 minuter. Hos oss blir du en del av en välfungerande grupp med bred kompetens och högt värderad arbetsglädje! Vi tycker att kompetensutveckling är viktigt och vill satsa på långsiktig utveckling. Som anställd tandläkare i Alunda omfattas du av ett förmånligt ortstillägg på 6000 kronor per år. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel bestående av både barn och vuxna. Det finns bred klinisk erfarenhet bland kollegorna och därmed stor möjlighet till kunskapsutbyte på kliniken. Behandlarna utför en stor variation av olika behandlingar. Vi tror att du är en kliniker som ständigt vill utveckla dina kunskaper och kan med fördel ha fördjupade intressen inom olika odontologiska patientbehandlingar. Du värdesätter en trivsam arbetsplats, tycker om att samarbeta och ha roligt på jobbet. Är du den vi söker? För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandläkarutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi välkomnar både dig med mångårig erfarenhet av tandläkaryrket och dig som är i början av din tandläkarkarriär. Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker: Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard. Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Helhetssyn - Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa. Vi erbjuder Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Folktandvården erbjuder årligen ett gediget kursprogram. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat • Tjänstepension • Ett starkt försäkringsskydd • Extra semesterdagar till dig över 40 år • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta: Verksamhetschef Anastasia Jensen, 072-204 42 79 Arbetsledare Therese Tagerud 018 – 611 07 20 För UTTF tandläkare Isabel Brundin 070- 508 13 10 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista dag för ansökan är 26 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv! Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

15 april 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Tandläkare till Folktandvården Bräcke och Hammarstrand

Vi söker nu en tandläkare för att förstärka våra kliniker i Hammarstrand och Bräcke. Om du vill jobba på en liten klinik i glesbygd med flera olika patientgrupper så kan det här vara något för dig! Folktandvården ligger i samma byggnad som hälsocentralen på respektive ort. Båda klinikerna är likvärdiga med respektive fyra behandlingsrum i moderna lokaler. Rummen är utrustade med digital röntgen och en panoramaröntgen finns på kliniken. Journalsystemet på kliniken är T4. Digital skanner står näst på tur. Att arbeta på kliniken innebär ett samarbete inom och mellan alla yrkeskategorier för att ge patienterna bästa tänkbara vård. Du erbjuds ett samarbete med glada, erfarna och engagerade arbetskamrater, som har roligt tillsammans på jobbet. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög och våra specialisttandläkare som finns i Östersund har vi ett gott samarbete med. Vi vill se både verksamheten utvecklas och individer växa och i syfte att uppnå detta sätter du i dialog med enhetschefen årligen en plan för individuell kompetensutveckling. Handledningsprogram finns vid behov. Du får själv vara delaktig i att så långt som möjligt skapa arbetstider som svarar mot dina önskemål. Placeringen kommer vi överens om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har kunskap i att arbeta med både barn och vuxentandvård, gärna med några års erfarenhet. Att jobba på en landsbygdsklinik innebär att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Här har du chansen att få jobba på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad. Vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framförallt vilja att delta i och utveckla teamtandvård. KVALIFIKATIONER • Svensk tandläkarlegitimation • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift • Gärna några års erfarenhet, men inget krav • Bra organisations- och planeringsförmåga • Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer. • Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil. • B-körkort Vi erbjuder heltid men är öppen för lägre tjänstgöringsgrad om du så önskar. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer kan komma ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. ÖVRIGT Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Bräcke är kommunens centralort och här finns bl.a. grundskola, gymnasieskola, hälsocentral, affärer, och restauranger. Här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall. Fiberutbyggnaden är omfattande i kommunen och det finns goda möjligheter att få arbete även för medflyttande. https://www.brackenasta.se/ Ring oss gärna så berättar vi mer!

15 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024