Kock/kallskänka – Stora Coop Lund
Coop Syd AB
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi en kallskänka till vårt kök till Stora Coop Lund. Vill du vara med och skapa områdets fräschaste, mest inspirerande och säljande kök? Är ditt svar ja, då tycker vi att du ska söka! Du som söker ska ha passion för mat och delar vår uppfattning om att upplägget är lika viktigt som smaken. Du kommer främst att arbeta i köksavdelningen och vara med att skapa smörgåstårtor, smörgåsar, måltider, sallader, catering och andra godsaker. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Tjänsten är ett vikariat på 30h/vecka - vikariatet pågår under 1år. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg. Vi vill att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet av arbete som kock eller kallskänka samt brinner för uppgiften att utveckla vårt sortiment i köksavdelningen. Vi lägger stor vikt vid rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och älskar att sälja. Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga miljöer. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Kontaktpersoner Nicole Arvebrink Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan! Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö. Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där. Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror. Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige! Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

12 juni 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Barista till Nässjö 5h/veckan

Älskar du kaffe lika mycket som vi? Vi söker Baristor som vill sprida kaffeglädje varje dag! Som Barista på Espresso House, Sveriges ledande cafékedja, får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där vi har kul bakom baren. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Vad erbjuder vi dig? Flexibelt schema och arbetstider förekommer under dag, kväll och helg. Utvecklingsmöjligheter inom Espresso House Academy. Personalrabatt i alla våra shopar, i alla länder! Tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Ekonomisk trygghet i form av extra ersättning från oss under din föräldraledighet. Hur vet du att du är den vi söker? • Jo, du är nyfiken på människor, gillar det här med sälj och service och är den som sätter laget före jaget.. • Vi tror att du är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av utveckling. • Du har snabbt till handling att berätta vad just du tycker, tänker och känner. Det säger oss att du är mån om både din, och andras, förbättring och kvalitet. • Du älskar att ha kul på jobbet! Join the brew crew! Jobbet som Barista kräver inga förkunskaper, vi utbildar våra nya medarbetare till Baristor! För att börja jobba som Barista behöver du vara myndig. Är du minderårig kan du i stället söka tjänsten som Host, håll koll på hemsidan när nya tjänster läggs upp. Det är meriterande om du tidigare jobbat som cafébiträde, butiksbiträde eller inom service tidigare. I rollen kommer du göra goda drycker, bereda och servera fika. Du ser till att shopen är härligt välkomnande, ren och prydlig så som du själv skulle vilja ha det. Och du, tillsammans med dina kollegor, ser till att ni har det bra bakom baren! Låter det här kul? Sök direkt, vi kollar ansökningar löpande! Om du går vidare kommer ett litet test också, inget krångligt, bara en del av vägen framåt. Let us brew our future together!

12 juni 2025
Sista ansökan:
11 juli 2025
Servispersonal sökes
Rice Three Bowl AB
Hovmästare och servitörer

Just nu söker vi förstärkning till vårt matsalsteam! Rice är en familjär restaurang belägen på en av Stockholms mest attraktiva och centrala adresser. Här är en mötesplats med en avslappnad och varm känsla där gäster kan avnjuta en unik, utsökt och oförglömlig asiatisk upplevelse. Vår meny med inspiration från olika delar av Asien såsom Kina, Japan, Thailand och Vietnam återspeglar århundraden av matlagning. Så hos oss är det väldigt viktigt att man som anställd har ett genuint intresse av att vilja förstå och lära sig mycket om den asiatiska matkulturen. Hos oss går det undan, så att kunna hålla ett högt tempo är ett måste. Älskar du att träffa nya människor och precis som vi blir lyckliga av att få ge gästerna en förstklassig service och en upplevelse som gör de lyckliga? Är du utåtriktad och positiv? Har antingen erfarenhet inom serviceyrken eller har som intresse för att lära sig om yrket. Känner du att det stämmer in på dig, maila in ditt cv och berätta lite om dig själv. Hoppas att vi hörs!

12 juni 2025
Sista ansökan:
12 juli 2025
Skiftledare restaurang, med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

Nu söker vi SKIFTLEDARE till vår restaurang som med servicen i sitt DNA och med sitt eget unika jag skapar personliga gästupplevelser och arbetsglädje.  Du arbetar på ett strukturerat sätt, är en stark lagspelare och tar dig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och en förmåga att behålla lugnet under stressiga situationer är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet. I restaurangen serveras frukost, lunch och middagar. Vi ansvarar även för baren samt servering av för- och eftermiddagsfika till våra konferensgäster. Arbetet som skiftledare innebär att du är arbetsledare för teamet under ditt pass men också delaktig i de dagliga arbetsuppgifterna på avdelningen. Du är delaktig i planering av avdelningens arbete. Du både leder och säkerställer en god servicenivå samt entusiasmerar och utvecklar arbetsgruppen. Vana att leda ett team både på den mindre middagen och den stora banketten. Våra gäster kan vara allt från den lilla arbetsgruppen till det stora företagseventet med galamiddag i Runöhallen vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna. Till viss del även privata tillställningar och arrangemang. Tjänsten innebär: Att ansvara för driften i restaurangen under ditt arbetspass. Att leda det dagliga servicearbetet och säkerställa en hög servicenivå. Driva försäljning och gästnöjdhet. Introducera och motivera nya medarbetare. Se till att företagets standards och rutiner efterföljs. Varierade arbetstider. Kvalifikationer och kompetens: Tre års erfarenhet av matsalsarbete och erfarenhet av bankett- och konferensverksamhet. Kunskap och intresse för mat- och dryck. Utbildning inom hotell och restaurang eller liknande. Genuin känsla för service och värdskap.  God samarbetsförmåga och flexibilitet.  Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.  Grundläggande datorkunskap. Målmedveten och driven gällande merförsäljning.  Kvalitets och varumärkestänk som ger trygghet åt medarbetare och gäst.  Vi rekommenderar att du har B-körkort och tillgång till bil (då vi ligger en bit från kommunala färdmedel). Vi erbjuder: Ett variationsrikt arbete. Pension, försäkring och schyssta villkor genom kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter. En arbetsplats vackert belägen där utveckling av verksamhet och medarbetare är viktigt. Har du klipp i steget, brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid med varierade arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse men gärna nu under hösten. Ansökan: Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Ansökningar tas endast emot till e-post [email protected] senast den 30 augusti. Ange Skiftledare restaurang i ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast. Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

12 juni 2025
Sista ansökan:
1 september 2025
Produktionsmedarbetare - Västberga - Heltid
Simplex Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagerarbetare hos en av våra kunder i Västberga Exempel på arbetsuppgifter: Arbeta i produktionen med att förbereda och bearbeta livsmedel Hantering av färska råvaror Städning och upprätthållande av en ren och säker arbetsmiljö Om dig: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Meriterande: Kniv och eller erfarenhet av arbete på restaurang Körkort Truckkort A+B Arbetstider: Flexibel schemaläggning mellan 06-18 Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid Omfattning: 40h/vecka Plats: Västberga Lön: Enligt ök Om oss: Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

12 juni 2025
Sista ansökan:
12 juli 2025
Serviceminded tältansvarig för foodtrucks
Sodexo AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Bli en del av vårt team och skapa inspirerande upplevelser som gör skillnad!  Hos oss på Sodexo strävar vi efter att leverera högsta kvalitet inom våra tjänster och produkter. Vi värdesätter hållbarhet, mångfald och en arbetsmiljö där innovation frodas. Våra fantastiska faciliteter erbjuder inte bara en plats att arbeta, utan en plats att växa och trivas. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av något större? Vi söker nu en passionerad och organiserad tältansvarig för att ansvara för våran event- och tältlösning inför uppstarten av ambitionen att bli världens bästa personalrestaurang på AstraZeneca!  Om rollen Som tältansvarig hos oss ansvarar du för att koordinera och leda arbetet med våra tält- och eventlösningar. Du säkerställer att alla foodtrucks kommer in och ut på området, informerar om ändringar i planering och rapporterar resultat. Du samarbetar med, och bidrar aktivt till den dagliga verksamheten.  Dina ansvarsområden inkluderar:  • Utföra alla arbetsuppgifter på ett affärsmässigt och etiskt sätt i enlighet med lagar och företagspolicyer.  • Upprätthålla en bra kommunikation med arbetskamrater, kunder och gäster.  • Bidra till att resurser som tid, material och maskiner används på ett effektivt sätt.  • Följa instruktioner enligt Ansvarsfull företagsverksamhet och affärsintegritet.  • Främja och värna Sodexos varumärke.  Vi söker dig som • Har yrkesmässiga färdigheter och erfarenhet inom relevant område.  • Har en stark organisatorisk förmåga och kan hantera flera ansvarsområden samtidigt.  • Är en lagspelare med stark kommunikationsförmåga.  • Är kreativ och hängiven, med förmågan att anpassa sig till föränderliga behov och situationer.  • Har starkt fokus på hållbarhet och moderna arbetsmetoder.  Vårt erbjudande Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i toppmoderna faciliteter, med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Här får du uttrycka din kreativitet dagligen och bidra till våra gästers minnesvärda matupplevelser, tillsammans med ett team som värdesätter hälsa och välbefinnande.  Om tjänsten Detta är en visstidsanställning. Arbetet är förlagt heltid 100%, dagtid men viss kvälls- och helgarbete kan förekomma.  Sista ansökningsdag är 1 oktober.  För denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll på slutkandidat i samarbete med extern leverantör. Slutkandidaten kommer informeras och behöva lämna sitt samtycke innan det att bakgrundskontroll genomförs.  Är du redo att göra en skillnad i vår eventmiljö? Ansök idag för att bli vår nästa tältansvarig och en viktig del av vårt team!

12 juni 2025
Sista ansökan:
11 juli 2025
Souschef - Melanders Dalagatan

Vi söker nu en Souschef till köket på Melanders Dalagatan, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du, tillsammans med Köksmästaren leder och ingår i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och dryck Har minst 2 års yrkeserfarenhet av en motsvarande roll Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Kort om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö, och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!

12 juni 2025
Sista ansökan:
29 november 2025
Pizzabagare
Göteborgsfamiljen AB
Pizzabagare m.fl.

Taverna Averna och Kafé Magasinet delar inte bara kök, vi delar också en passion för vällagad mat, god dryck och en levande atmosfär. Belägna i hjärtat av Göteborg, erbjuder vi två upplevelser med en gemensam kärlek till kvalitet och kreativitet. Här möts kvällshungriga gäster, AW-sällskap och livsnjutare i en inspirerande miljö där pizzan har en självklar plats på menyn. Om dig Vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi. Hos oss är gästen i fokus och vi ser därför att kvalitet och noggrannhet är någonting som utmärker dig och ditt arbetssätt. Du trivs att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett högt tempo med stort fokus på varje tallrik och gäst. Din personlighet är avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad! Om tjänsten Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat köksteam som vill ha kul på jobbet samtidigt som man levererar förstklassig mat och service. För ett lyckat resultat krävs att alla delar i köket klaffar, från hygienrutiner till beställningar vilket ställer höga krav på samarbete och noggrannhet. Omfattning: Heltid Lön: Efter överenskommelse Sista ansökningsdag: Urval sker löpande www.Tavernaaverna.se www.Kafemagasinet.se

12 juni 2025
Sista ansökan:
29 november 2025
Kock till Gyllene Uttern
Jula Hotell AB
Hotellreceptionister m.fl.

Anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan Jula Hotell. Gyllene Uttern är ett traditionellt och mysigt hotell i Gränna. Här arbetar du omgiven av naturen och med en fantastisk utsikt över Vättern. Gyllene Uttern är en fyrstjärnig anläggning som består utav hotellrum, stugor, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. Här hos oss arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.  Skapa unika smakupplevelser i en växande Hotellkedja som kock på Gyllene Uttern Nu har du möjligheten att få växa inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus. Som kock kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge bästa möjliga smakupplevelse till våra gäster. Att ge restaurangens och hotellets gäster den bästa servicen, mat med mycket god kvalitet och en fin upplevelse är något du brinner för. Om du drömmer om att få utvecklas i rollen som kock och vill arbeta i en fartfylld miljö tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!   Ditt anställningserbjudande Som anställd på Gyllene Uttern får du lön enligt överenskommelse, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter. Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och utvecklar varandra. Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad Köksmästare och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad. I takt med att kedjan ständigt utvecklas men också växer, kommer det att finnas spännande karriärmöjligheter för rätt person framöver.   Dina arbetsuppgifter I rollen som kock skapar du tillsammans med dina kollegor i köket, inte bara utsökta måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du är därmed högst delaktig i att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: arbeta med A la carte, större bokningar och lunch arbeta i en snabb miljö med hög service arbeta med allt från ordinarie drift till större event som bröllop och fester för stora sällskap I rollen får du vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet.   Värt att veta                        Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.  Arbetstiderna varierar mellan dag , kvällar och helger. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse. Gyllene Uttern har kollektivavtal med Unionen och HRF.  Din anställning börjar med en introduktion. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt.   Våra förväntningar Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse För att arbeta som kock hos oss behöver du: utbildning som är relevant för tjänsten tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang goda kunskaper i svenska arbeta strukturerat och organiserat förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo vana av att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter Du sätter stort värde i ditt bemötande mot gästen samt mot dina kollegor vilket gör att du har en god kommunikationsförmåga,  trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du har ett öga för detaljer och leverera med extra omtanke ligger i din natur.   Så här söker du Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Mattias Tambour [email protected] Sista ansökningsdag är den 7 juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

12 juni 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Kock till måltidsavdelningen, Frökindsgården
FALKÖPINGS KOMMUN
Kockar och kallskänkor

Falköpings kommuns Måltidsavdelning söker kock till köket på Frökindsgårdens äldreboende. Köket lagar mat till de boende, dagverksamhet och matlådor till brukare i ordinärt boende.  Vad kan vi erbjuda dig? Du kommer att arbeta ensam eller tillsammans med ytterligare en kock. Tillsammans med enhetschef skapar ni er egen matsedel utifrån avdelningens grund, livsmedelsverkets riktlinjer och matgästernas behov och önskemål. I så stor utsträckning som möjligt lagas mat från grunden, så matlagning utgör en stor del av arbetsuppgiften. Vår vision är 100% nöjda matgäster vilket utmanar dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har stort fokus på gäst/kundperspektivet. Vad söker vi hos dig? Vi söker dig som har en dokumenterad kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av praktiskt arbete i restaurang/storkök. Vidare ser vi gärna att du har ett stort engagemang i att vara en del av arbetslaget i köket men att du också gärna bygger relation med brukarna, vårdpersonalen och ledningen för äldreboendet. Du har grundläggande kunskaper i specialkost och gärna erfarenhet av konsistensanpassad mat. Du har datavana och kunskaper inom egenkontroll baserat på HACCP. Du har inga svårigheter att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt förstår skriftliga instruktioner. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring. Falköpings kommun Du hittar oss mellan Sveriges två största sjöar, vid foten av unika platåberg och böljande kultur- och jordbrukslandskap. Här lever vi härligt småstadsliv med storstadens utbud bara en timme bort med tåg. Ja, vi har det bästa av två världar i en tid då de flesta av oss söker balans. Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling. Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor. Undrar du vad som finns att göra och se när du inte jobbar hos oss? Gå in på https://www.livetiskaraborg.se/och upptäck alla Skaraborgs möjligheter! Övrigt För att hantera ansökningar använder vi Varbi. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Om du av något skäl inte kan söka via Varbi (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

12 juni 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025