Kock, à la carte

Sök bland 496 lediga jobb som Kock, à la carte och börja ditt nya yrkesliv idag!

Cook
Masala Mölndal AB
Kockar och kallskänkor

🍲 Vi söker: Erfaren Nordindisk Kock 🇮🇳 Brinner du för äkta nordindisk matlagning och vill arbeta i ett kök där din expertis uppskattas och efterfrågas? Då är det här jobbet för dig! Vi söker en kunnig och självgående kock från Nordindien som har gedigen erfarenhet av klassiska rätter som butter chicken, dal makhani, paneer tikka, naan, biryani och mycket mer. ✅ Kravprofil: Du måste ha bakgrund från nordindisk matlagning Du behärskar hindi eller ett annat nordindiskt språk Minst 2 års erfarenhet som kock i restaurangkök Kunskap om kökshygien och effektivt arbetssätt 🍛 Vi erbjuder: Möjlighet att arbeta i ett autentiskt och professionellt kök Konkurrenskraftig lön Trevligt arbetsklimat med ett team som delar din passion för mat Chans att påverka och utveckla menyn l av något större – bli vår nästa stjärnkock!

26 juni 2025
Sista ansökan:
26 juli 2025
Kock till Villa Fridhem
Awexia Executive Search AB
Kockar och kallskänkor

Kock till sagolika Villa Fridhem Vi söker nu en Kock som vill vara med och skapa en kulinarisk resa och nå stjärnorna på fantastiska Villa Fridhem! Villa Fridhem är inte bara ett boutiquehotell, det är en plats där historisk charm möter modern komfort. Beläget vid hjärtat av Kolmårdens skogar med en magnifik utsikt över Bråvikens glittrande vatten, strävar vi efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi har ett tydligt mål att bli en destination för mat och dryck där Guide Michelin kommer vara kvittot på vår ambition och strävan. Om Rollen Som kock hos oss är du en central del av kökets dagliga verksamhet. Du samarbetar nära med kökschefen och resten av köksteamet, samt med serveringspersonalen och medarbetare från andra avdelningar på hotellet. Du bidrar till att skapa menyer och utveckla rutiner, och strävar alltid efter att nå framgång och förbättra dina färdigheter. På Villa Fridhem spelar mötet med kockarna en viktig roll i gästernas upplevelse. Därför är du ofta närvarande i våra matsalar, där du serverar mat och presenterar menyer. Detta kräver att du har utmärkta sociala färdigheter och ett starkt intresse för service och gästbemötande. Din profil Du har en passion för ditt yrke, ett skarpt öga för detaljer och en stark vilja att möta nya utmaningar och utvecklas i din kulinariska konst. Du är skicklig på alla stationer i köket och njuter av att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du förstår att gästernas upplevelse handlar om helheten och du är redo att dela med dig av din expertis och dina erfarenheter för att förbättra detta synsätt även utanför kökets ramar. Du är positiv, prestigelös och effektiv, men framför allt, du är ivrig att vara en del av en resa som skapar en gästupplevelse som går utöver det vanliga. Vi värdesätter attityd och personliga egenskaper högt. Dina Ansvarsområden Som vår Kock förväntas du: Delta i den dagliga driften i köket Samarbeta nära med kökschef, köksteamet, serveringspersonal och annan hotellpersonal Bidra till skapandet av menyer och rutiner Sträva efter framgång och kontinuerlig utveckling i det dagliga arbetet Interagera med gäster i matsalarna genom att servera mat och presentera menyer Upprätthålla höga standarder för social förmåga och gästbemötande Arbeta på samtliga stationer i köket både självständigt och i team Säkerställa att matlagningen håller hög kvalitet och är detaljrik Roterande arbete mellan restaurangerna Prins Carl och Aperitif Arbeta direkt med gästerna i Aperitif under hela service Villa Fridhem har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Ida Edlund som är ansvarig rekryteringskonsult via mail: [email protected] alternativt telefon +46 72 212 23 59 eller Linnéa Nilsson, Titel som du når via mail [email protected] alternativt telefon +46 76 774 36 06. Vi använder testverktyg tidigt i processen för att säkerställa att alla kandidater får visa så mycket av sin potential som möjligt.

26 juni 2025
Sista ansökan:
13 december 2025
Kock till Schmaltz Bar & Delicatessen
Ginette AB
Kockar och kallskänkor

Kock till Schmaltz Bar & Delicatessen Om Schmaltz Schmaltz är en liten bar & restaurang belägen på Nybrogatan i Stockholm. Vi är influerade av det europeiska såväl som det svenska köket och med inspiration från delikulturen i New York, där inläggningar, patéer, charkuterier och rökt fisk får ta stor plats på menyn. Om tjänsten Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i lunchpass, kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 11.00-23.00 varje dag med kontinuerlig service. Under service ansvarar man för att servera hela menyn, arbetet sker i nära samarbete med serveringspersonalen. Du är en person som Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden. Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ. Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa. Vill ha en karriär inom restaurang och lära dig mer om restaurangens alla delar. Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback. Huvudsakliga arbetsuppgifter Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder. Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror. Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt. Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter. Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter. Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat. Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer. Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd. Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser. Kvalifikationer Erfarenhet av minst ett års arbete i professionellt kök är ett måste. Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt. God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder. Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team. Vi erbjuder Kollektivavtal med individuell lönesättning. Stora karriär- och utbildningsmöjligheter. Förmånlig personalrabatt på Schmaltz och våra andra restauranger. Friskvård. Tjänstepension. Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker! Sök vi länken.

26 juni 2025
Sista ansökan:
26 juli 2025
Kock till Ellery Beach House
ESS Hotel Group AB
Kockar och kallskänkor

På Ellery Beach House arbetar vi i ett stort team med härlig gemenskap och gemensamma mål över avdelningarna. Vi arbetar värderingsstyrt och din framtoning och ditt bemötande är avgörande. Tillsammans skapar vi en miljö där både kollegor och våra gäster stormtrivs. Vi har två härliga restauranger, Palmers & Coco Beach Club. I Palmers serverar vi medelhavsmat med inspiration från strandpromenaden i Nice, torgen runt Amalfikusten & livliga matmarknader i Tel Aviv. Coco Beach Club bjuder på avslappnad atmosfär med mat och drinkar inspirerade av det livfulla Syd- och Centralamerika. Nu söker vi dig, vår nya kollega till köket! Vem är du? Som kock på Ellery Beach House är du hängiven, engagerad och brinner för matlagning. Du kan planera ditt arbete väl och har erfarenhet av service i lucka och kan ansvara för din station. Framför allt är du en teamplayer, där du är ödmjuk i din matlagning och vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar och vill återkomma till. Du uppskattar ett dynamisk schema då arbetet kommer variera mellan dag, kväll och helger. Vi ser också att du Har en god förståelse för råvaror Har viljan att utveckla dig själv och andra Trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket Kan kommunicera på engelska eller svenska Har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i ett kök Om tjänsten Anställningsform: 100% tillsvidareanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Enligt avtal och överenskommelse Om processen Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 10 juli. Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

26 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Kock till Llamice Karlstad
Rifats Restaurang i Karlstad AB
Kockar och kallskänkor

Sommarjobb i köket på italiensk restaurang Är du passionerad för matlagning och vill vara en del av vårt team i sommar? Vi söker nu en driven och engagerad person till vårt kök på Ll´amice, en populär italiensk restaurang belägen i Karlstad. Som en del av vårt köksteam kommer du att arbeta nära våra kockar och hjälpa till med att tillaga italienska rätter och hålla köket i toppskick. Arbetsuppgifter: Förbereda och tillaga italienska rätter som pasta, pizza, antipasti och mer Hålla köket rent och organiserat Assistera kockarna vid behov och arbeta i ett högt tempo Säkerställa att hygien- och säkerhetsföreskrifter följs Vi söker dig som: Har ett genuint intresse för matlagning, särskilt italiensk mat Kan arbeta effektivt och i ett högt tempo Är noggrann och har god samarbetsförmåga Är flexibel och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter Har erfarenhet av att arbeta i kök (meriterande men inte ett krav) Vi erbjuder: Ett roligt och dynamiskt arbetsklimat Möjlighet att utvecklas och lära sig mer om italiensk matlagning Arbetstider under sommaren (start och slutdatum kan diskuteras) Möjlighet till förlängning eller fortsatt anställning beroende på behov och prestation Låter det intressant? Skicka gärna din ansökan till [email protected] eller kom förbi restaurangen och lämna ditt CV direkt. Vi ser fram emot att höra från dig!

26 juni 2025
Sista ansökan:
24 juli 2025
Asiatiska kockar sökes
Linnea & Basilika AB
Kockar och kallskänkor

Verksamhetsbeskrivning Linnea & Basilika är en restaurangkedja med inriktning på asiatisk mat samt sushi. Vi finns på flera orter i Skåne. Nu söker vi två kockar för fast anställning till vår restaurang i Ängelholm. Arbetsuppgifter Matlagning. Utbildning/Erfarenhet Kockutbildning är meriterande. Erfarenhet av att woka är ett krav. Erfarenhet av thaikök är meriterande.

26 juni 2025
Sista ansökan:
25 juli 2025
Kock till Restaurang LOKAL Råda Säteri, Mölnlycke
Compass Group AB
Kockar och kallskänkor

Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering. Om Restaurang LOKAL Råda Säteri Restaurang LOKAL Råda Säteri ligger i Härryda Kommun det är omgivet av vacker natur och en del spännande historia, vi har öppet alla dagar i veckan med varierade arbetstider, vi är ett gott gäng på 6 kollegor som nu behöver stärkas upp med en ytterligare grym kollega, är det DU kanske? LOKAL är vårt relativt nya varumärke som står för Hållbarhet, Lokala- närproducerade råvaror, ett spännande och utvecklande koncept. Vem är du? • Du är över 18 år • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

26 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Hillerian söker ny kock/pizzabagare
Kristersson, Robin
Kockar och kallskänkor

Hillerian söker en ny kock/pizzabagare till vår restaurang i Gävle. Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbete. Du kommer att laga mat i vårt restaurangkök, à la carte, grill och pizzabakning, tillsammans med övrig personal.

26 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Pizza kock
BTL AB
Kockar och kallskänkor

Entusiastisk pizzakock sökes till vårt härliga köksteam. Du kommer jobba på en av Bohusläns finsate platser med havet som utsikt. Snabbt tempo och yrkesstolthet är ett måste i vårat underbara team.

26 juni 2025
Sista ansökan:
26 juli 2025
Kock till restaurang på norra Öland
sandvikfood HB
Kockar och kallskänkor

Sandviks Kvarn på Öland är en av världens största väderkvarnar och utan jämförelse Nordens största från 1856. Runt kvarnen ligger cafeteria, kiosk, golfbanor, flygfält, grill och pizzeria. Inför sommarsäsongen 2025 söker vi en kock till vår restaurang. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från yrket som kock. Du behöver också vara van vid att jobba i ett högt tempo, då det periodvis kan vara mycket gäster som besöker oss. Boende kan ordnas Sandvik Windmill at the swedish island Öland, is one of the biggest windmills in the world. Behind the mill its a café, kiosk, golf courses, airfields, grill and pizzeria. For the summer season 2025 we are looking for a chef to our restaurant. We prefer that you have a few years experience in the profession as a chef. You also need to be used to working fast, then it can periodically be a lot of guests who visit us. We can arrange accommodation.

25 juni 2025
Sista ansökan:
25 juli 2025