Chefs Wanted – Be Part of Something New at Leche Negra At Leche Negra, we’re building a new bistro in the heart of Stockholm, where quality, professionalism, and hospitality go hand in hand. From early breakfast to late dinner service, we want every guest to feel both welcomed and inspired. This is a kitchen for those who love craft, calm focus, and bold ideas. Our food is rooted in classic techniques, made from quality ingredients, and presented with both confidence and warmth. The goal? To create a place people want to come back to – again and again. You’ll be joining an opening team led by chefs with long experience from Michelin-starred kitchens – people who bring both precision and perspective, and who are committed to building something long-term with the right culture from day one. Every time someone steps through our doors, they should be met with a menu that feels exciting yet familiar – something playful, surprising, but never gimmicky. Just great food, served with care. We’re hiring chefs and kitchen staff to join our opening team. We're especially interested in people who: Take pride in structure, timing, and attention to detail Respect classical cooking Can handle pressure with calm, consistency, and focus Care deeply about guest experience Are committed, curious and driven – and enjoy being part of a growing team Above all, we value engagement – people who show up with energy, ideas, and pride in their work. This is not just a job – it’s a chance to help shape a restaurant from the ground up. The opening is scheduled for the autumn/Winter of 2025
Välkommen till Terrassen! Söker du ett roligt, fartfyllt och utvecklande arbete? I så fall har du kommit rätt! Som kock hos oss arbetar du med allt från prepp och servering till att vara med och skapa nya smakkombinationer. På Terrassens meny hittar du allt från klassisk svensk husmanskost till nya, välkomponerade och utmanande smaker - med andra ord lite av allt! Vem söker vi? Vi söker någon med kockutbildning och arbetserfarenhet. Den anställde bör ha god vana av att arbeta i restaurangkök. Upplärningen påbörjas så snart som möjligt. Arbetstiderna är varierande men främst förlagda på eftermiddagar, kvällar och helger. Som anställd hos oss blir du en del av ett litet, sammansvetsat team som alltid prioriterar utveckling och de anställdas välmående. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Är du en passionerad kock med erfarenhet och kärlek för matlagning? Medis Kök och Bar söker nu skickliga kockar för kvällspass som vill bli en del av vårt härliga team! Om oss: Medis Kök och Bar är en livlig och populär restaurang i hjärtat av Stockholm. Vi är kända för vår smakrika meny, sköna stämning och passion för mat av hög kvalitet. Dina arbetsuppgifter: • Förbereda och tillaga rätter enligt vår meny • Säkerställa kvalitet och smak på alla rätter • Arbeta effektivt under högt tempo • Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter (HACCP) Vi söker dig som: • Har minst 3 års erfarenhet som kock i à la carte-restaurang • Är självgående, kreativ och noggrann • Har passion för matlagning och kvalitetsråvaror • Är stresstålig och trivs med att arbeta i team • Har god kunskap om livsmedelshygien Vi erbjuder: • Ett roligt och dynamiskt arbetsklimat • Möjlighet att påverka menyn och bidra med egna idéer • Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet
På Restaurang Smakbaren i Täby, bjuder vi på en lyxig och avslappnad version på fine dining med inriktning på upplevelser frånhela världen. Vi vill ta det bästa från olika kök. Vår matlagningsfilosofi är att tillaga och servera mat som ger dig unika smakupplevelser med hög kvalitet. Vi söker 1-2 kockar på 50-100% som vill ta arbeta i ett ambitiöst kök där passion och precision går hand i hand. Vi söker dig som har erfarenhet från bättre restauranger och som trivs med ett litet kök med nära till allt. Du är en social teamspelare som alltid vill utvecklas, lära dig mer och bidra med energi och yrkesstolthet varje dag. Du är ambitiös, noggrann och kreativ och vill bidra till restaurangens framgång och framtid. Du ser gästernas nöjdhet som din högsta ambition och att det tillfredställer dig som person och yrkesarbetare. Vem är du? Du har erfarenhet från bättre kök och vet vad som krävs på en ambitiös krog. Du är snabb, noggrann och gillar när tempot varierar. Du är en lagspelare som bidrar med positiv energi på jobbet. Du har en öppen och nyfiken inställning och vill hela tiden utvecklas och lära dig mer. Du är social och trivs i ett team där alla hjälps åt. Hos oss får du chansen att påverka allt från menyn till hur köket ska ordnas. Vi ser fram emot din ansökan! 2-4 års erfarenhet
Vi söker kock till Brunchoteket i Göteborg Gillar du att laga god mat från grunden och trivs bäst när det är fullt ös omkring dig? Då kan du vara den vi letar efter! Hos oss på Brunchoteket lagar vi allt från grunden inga halvfabrikat, bara riktigt bra mat. I köket jobbar vi tätt tillsammans, i högt tempo med mycket skratt, men alltid med struktur och ordning. Tjänsten är på heltid som tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi söker dig som: Har erfarenhet av kök, gärna inom brunch eller à la carte Har relevant och gedigen kockutbildning – eller motsvarande erfarenhet Trivs i ett kök där det mesta görs från grunden Är trygg, strukturerad och klarar högt tempo Är en lagspelare som stöttar där det behövs Kan arbeta helger enligt schema Dina arbetsuppgifter: Laga brunchrätter enligt våra recept Säkerställa att maten smakar fantastiskt och ser inbjudande ut Hålla god hygien och ordning i köket Vara en aktiv del av teamet – vi hjälps åt och har kul tillsammans Vi erbjuder dig: Ett kök där du får laga mat på riktigt Ett varmt team och en trygg arbetsplats Möjlighet att utvecklas i ett växande koncept Låter det intressant? Skicka din ansökan till [email protected] – vi rekryterar löpande!
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Hos vår kund Södra Skogsägarna i Växjö tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en driven, engagerad och social kock med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran". Vi söker nu en ny medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll • Servering & portionering • Representationsmatlagning, event & catering • Kassa • Disk & övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst fem års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) • B-körkort • Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Utåtriktad, initiativrik • Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå • Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo: • "Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande." • "Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet." • "Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan." • "Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet." • "Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete." • "Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service" • "Kollektivavtal ger trygghet" Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger förekommer. Har du frågor kontakta köksmästare Björn Ryberg, bjö[email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2025-06-30 men rekrytering sker löpnade. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Observera att alla medarbetare inom Sodexo behöver genomgå en identitetsvalidering innan anställning. Välkommen att söka! Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kock Restaurang Elysée Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang Elysée som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar Fondue och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiösa och engagerade kockar. Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden av kött, fisk och vegetariska rätter. Vi ser gärna att du har arbetat som kock i ett antal år och har erfarenhet ifrån mattillagning genom grillning och stekning i ett relativt högt tempo. Vi ser gärna att du har besitter ett innovativt tankesätt kring matlagning, samtidigt som du inte är främmande att arbeta med ett relativt färdigt matkoncept. Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer. Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri. Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll i köket. Tjänster finnes för heltid, deltid samt behovsanställning. I din roll kommer du att rapportera till Köksmästare. Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig. Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid. För frågor, kontakta: [email protected] Vänligen märk er ansökan ”Kock Elysée 2025” Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Konkurrenskraftig lön - OB - Boende finns - Tjänstepension & försäkringar via Fora - Kollektivavtal finns. ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
Laga mat med hjärta och gör skillnad! Är du en skicklig kock som vill kombinera din passion för matlagning med ett meningsfullt uppdrag som gör skillnad för människor? På Östergötlands Stadsmission får du chansen att skapa smakupplevelser som inte bara mättar magen – utan också värmer hjärtat. Stadsmissionen driver två av Linköpings mest uppskattade lunchrestauranger – Restaurang von Dufva och Stadsmissionens Café – där vi serverar säsongsanpassade rätter och älskar att utforska nya idéer och koncept. Hos oss får du: - Ett meningsfullt arbete: Varje måltid du lagar bidrar till något större. Genom ditt arbete coachar du deltagare i arbetsintegrerande insatser. - Kreativ frihet: Sätt din prägel på menyer och inspirera med nya smakupplevelser. - Bli den av ett härligt team: Bli en del av ett kreativt och sammansvetsat team där arbetsglädje och omtanke står i centrum! - Utvecklingsmöjligheter: Chans att växa både professionellt och personligt både inom din profession som kock och med det yrkescoachande uppdraget. Om jobbet Vi söker en engagerad och skicklig kock som vill vara med och skapa mat med mening. Du kommer att ha en central roll i köket och vara en viktig del i vårt arbete med att stötta människor tillbaka till arbetslivet. Dina arbetsuppgifter kommer t.ex vara att: - Planera och skapa varierade lunchmenyer med färska råvaror. - Laga god och säsongsanpassad mat från grunden - Säkerställa hög kvalitet och effektivitet i matlagningen. - Följa hygien- och säkerhetsrutiner för en trygg arbetsmiljö. - Arbeta tillsammans med andra kockar och serveringspersonal för att leverera en positiv upplevelse för våra gäster. - Arbeta coachade och förmedla yrkeskunskap på ett pedagogiskt sätt till deltagare med olika förutsättningar och bakgrunder som står långt ifrån arbetsmarknaden. Om dig Vi söker dig som är en omtänksam lagspelare som gillar att inspirera och stötta andra i sin utveckling. Du brinner för kockyrket och är kreativ i din matlagning. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ men gillar samtidigt att jobba i team. Social kompetens och öppenhet, tillsammans med ett starkt engagemang för både människor och mat, är avgörande för att trivas i rollen. Som yrkescoachande kock träffar du många människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Förmågan att visa respekt, förståelse och tillit till deltagare, kollegor och volontärer är därför avgörande för att lyckas i rollen. Delar du Stadsmissionens värdegrund om alla människors lika värde och har en stark vilja att bidra till ett mänskligare samhälle, kan detta vara rätt plats för dig. Vi söker dig som: - Är utbildad kock och har minst 6-års erfarenhet av arbete i storkök eller restaurang - Har grundläggande och dokumenterade kunskaper om livsmedelshygien och egenkontroll - Har god förståelse för det svenska språket i tal och skrift - Har B-körkort Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Vill du laga mat som gör skillnad för människor? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt fantastiska team på Östergötlands Stadsmission! - Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag. - En utannonserad anställning kan vid behov föregås av en sex månaders provanställning. - I flera av våra verksamheter begär vi utdrag ur belastningsregistret inför en nyanställning Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Stadsmissionen gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Om Stadsmissionen Östergötlands Stadsmission är inte bara en organisation, det är en rörelse för förändring. Vi tror på att vara närvarande och aktiva i samhället för att skapa en meningsfull påverkan. Genom vårt sociala arbete och vårt starka engagemang strävar vi efter att vara en kraft som ger stöd och hopp till dem i behov. Att arbeta hos oss innebär att vara en del av en organisation som verkligen gör skillnad i människors liv. Vi vill att våra arbetsplatser ska vara en plats att trivas och utvecklas på, och att varje enskild medarbetare ska känna stolthet över sitt arbete och Stadsmissionen. Hos oss får du möjlighet att växa både professionellt och personligt, samtidigt som du bidrar till ett mänskligare samhälle.https://www.stadsmissionenost.se/
Erfaren kock sökes till vårt arbetsteam på restaurang Bistrobox. vi vill gärna att du har minst 2 års erfarenhet av husmanskost, samt planering, inköp och du ska vara självgående.
Välj ett jobb för att visa detaljer