Är du redo för en ny och spännande utmaning? Vi öppnar snart en helt ny restaurang i hjärtat av Lomma - nära strand och kanal - och söker passionerade medarbetare som vill vara med från start och skapa en fantastisk matupplevelse för våra gäster. Vi lagar mat med hjärtat och vi vill skapa en meny som kombinerar det moderna med det traditionella, gärna med lokala råvaror. Vi vill vara en kvarters Bistro/Lounge med god mat, god dryck och i en familjär och avslappnad Newport stil. Är du en kreativ och driven person som vill jobba i köket tillsammans med oss och vår platschef? Vi ser att du har antingen utbildning och/eller erfarenhet från att arbeta i ett restaurangkök. Vi ser att du kan kommunicera både i tal och skrift på svenska (engelska kan fungera). Du kan jobba kvällar och helger. Det finns goda kommunala förbindelser till Lomma. Det finns både tillsvidare anställningar och säsongsjobb. Tjänsterna kan variera från heltid till deltid. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan/ Fam Edberg
Nu söker vi nästa stjärnkock som vill jobba hos oss! Vi är en asian fusion restaurang men vi serverar även en hel del sushi.
Är du kock eller köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som souschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Are you a chef and love cooking? We value locally produced ingredients and strive to offer the best of local cuisine. By collaborating with local producers and suppliers, we build long-term relationships and ensure that every ingredient on the plate is of the highest quality. Your role extends beyond cooking. You will be part of a tight team where collaboration and creativity are the keys to our success. We encourage ideas and innovation to constantly renew and improve our menu. THIS IS YOU We are convinced that the best food is created by passionate people. In other words, you like to cook, like to create new relationships with local producers and suppliers. You have a genuine interest in food & cooking with Swedish, locally produced and sustainable ingredients. You want to work in a creative environment where you can influence large parts of the menu You like to develop and develop Are a team player THIS IS WHAT YOU GET We offer a stimulating work environment where each individual can flourish and develop. You have an area manager as a springboard for your own personal development to create an understanding of the kitchen, kitchen economics and menu planning. In addition to that, a bunch of happy chefs around Sweden who meet regularly and share knowledge and experience. This with the aim of helping you reach your full potential both in gastronomy, as a leader and manager. THE ROLE 100% (6 months trial period applies) ADDITION - As soon as possible - Collective agreements are available at the workplace via HRF - Individual salary setting based on knowledge and experience. Other benefits - Health care allowance - Shoe allowance - Transition period with accommodation is available if needed In the kitchen we communicate in Swedish and English. Label the application "1e chef Mora" DO YOU HAVE QUESTIONS ABOUT THE JOB AND THE PROCESS? Magnus Olsson [email protected] ABOUT US We help hotels and restaurants develop forward. This with the help of our strong network and modern leadership. We put people at the center and take advantage of their differences and abilities to build strong teams.
Taverna Averna är en stimmig New York-italian bistro beläget på Tredje Långgatan. Här erbjuder vi våra gäster allt ifrån högkvalitativ lunch, träffsäkra cocktail samt senkvällar med DJ och go stämning. Om dig Du vill att varje tallrik som lämnar köket håller en hög kvalitet och strävar alltid efter att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är en stresstålig och noggrann lagspelare som trivs i ett högt tempo, men du inser också att det är viktigt att ha kul samtidigt. Du är en person som växer med uppgiften och att stå i köket på en av stans populäraste bistros kommer ge dig massor av spännande utmaningar, garanterat! Vi tänker oss att du har jobbat som kock tidigare och är redo att ta nästa steg i din utveckling. Om tjänsten Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat köksteam som vill ha kul på jobbet samtidigt som man levererar förstklassig mat och service. För ett lyckat resultat krävs att alla delar i köket klaffar, från hygienrutiner till beställningar vilket ställer höga krav på samarbete och noggrannhet. Köket som sitter ihop med systerrestaurangen Kafé Magasinet, gör det naturligt att man stöttar varann under service. Tjänsten är över sommaren men med goda chanser till förlängning. www.Tavernaaverna.se
Bli en del av ett kök med högt anseende och familjär värme Vill du vara med och laga mat på en av Nyköpings mest uppskattade restauranger? Hos oss på Oliver Twist kombineras en familjär arbetsmiljö med stoltheten att leverera bland stadens bästa mat och service. Nu söker vi en ny kock till vårt team – en plats där din talang får ta plats och där vi utvecklas tillsammans. Om oss Oliver Twist är Nyköpings enda engelska pub och har blivit en självklar favorit hos både lokalbor och besökare. På Tripadvisor är vi en av stadens topprankade restauranger, hyllade för vår rejäla mat, goda smaker och trevliga atmosfär. Gäster från hela världen uppskattar vår pubmiljö, stora portioner och vänliga service – det är något vi är stolta över, och som du nu kan få bli en del av. Hos oss är alla en del av familjen – här hjälps vi åt och låter allas talang komma fram. Om tjänsten Du kommer att arbeta med: - Matlagning för både lunch- och kvällsservering - Förberedelser, disk och städ i köket - Samarbete med ett erfaret och stöttande köksteam Vem söker vi? Vi söker dig som: - Förstår grunderna i köksarbete och kan kommunicera på god svenska - Har kockutbildning **eller** relevant erfarenhet från t.ex. restaurang, café eller liknande - Saknar du utbildning/erfarenhet? Då vill vi att du i ditt personliga brev berättar om ditt intresse för mat och varför du vill arbeta hos oss - Är stresstålig, trygg och gillar att jobba i team - Har möjlighet att arbeta både vardagar och helger, beroende på öppettider Vad vi erbjuder - En fast heltidstjänst (med 6 månaders provanställning) - En unik chans att utvecklas i ett kök som har högt anseende - En arbetsmiljö med stark sammanhållning, högt i tak och mycket skratt Låter det som något för dig? Skicka din ansökan direkt, vi intervjuar löpande. Tips! Har du inte jobbat inom kök tidigare? Beskriv gärna ditt matintresse i ditt personliga brev – det kan vara precis det vi söker. Rekryteringen görs i samarbete med Tillväxt Nyköping. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan. Den tjänst du söker är hos en av de arbetsgivare som Tillväxt Nyköping samarbetar med. Om du blir erbjuden jobbet blir det alltså denna arbetsgivare – inte Tillväxt Nyköping – som anställer dig.
Inledning Har du ett brinnande intresse för mat och dryck och ett stort fokus på kvalité? Är du driven, noggrann och kan hantera stress, då är denna tjänst rätt för dig! Arbetsuppgifter Som kock på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar för att förbereda och tillaga maträtter i enlighet med O’Learys koncept, hålla köket rent och bidra till ett starkt samarbete i köket. Tillsammans med övriga i ditt team levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster avseende kvalité och service. Vi söker dig som Har en stor passion för matlagning. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är en noggrann, tydlig och prestigelös lagspelare och tycker att detaljerna är viktiga för hög kvalité. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Som kock på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt gäng. Du behöver ha minst 2 års erfarenhet och h fyllt 18 år. Om OLearys O'Learys Västerås är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan! START: Mars - sep OMFATTNING: 75-100% ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger.
Restaurang Universitetsklubben är en av Linköpings Universitets populäraste restauranger. Här serverar vi dagens lunch som alltid är lagad från grunden tillsammans med soppa och en generös salladsbuffé. Nu söker vi en kock som vill vara med och utveckla restaurangen. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Vissa kvällar och helger kan förekomma när vi har sittningar. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Goda kunskaper i svenska och engelska B-körkort Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Säsongsbaserad anställning augusti-juni (juli har vi stängt) Omfattning: 95% Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: HRF Ansökan: Skicka in din ansökan senast den 11 maj. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tidigare.
Nu söker vi en souschef för ett långtidsvikariat som tillsammans med kökschefen ansvarar för den dagliga driften i köket. Vill du ta nästa steg i din karriär? Du kommer att jobba i team med ansvar för den dagliga driften. Det innebär att du kommer ha en ledande roll med ansvar för kvalitetssäkring, varubeställningar, följa satta rutiner, samt coacha praktikanter och nya kollegor. Vi söker dig som: Har relevant utbildning samt yrkeserfarenhet inom restaurangkök Vill ta nästa steg i din kockkarriär Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo Vi erbjuder dig: En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan! Tillträde snarast.
Har du känsla, passion och glädje och vill erbjuda våra gäster den bästa servicen och ett restaurangbesök att minnas? Då kan du vara rätt person för oss! Hos oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig vårt tänk kring god service och mat av hög kvalitet. Som kock på Blackstone arbetar du i ett team med mål att se till att varje gäst får den bästa upplevelsen som kan tänkas. Du är driven att utvecklas och vill lära dig nya saker. Du ska vara tillgänglig för jobb mellan v.25-32, samt kunna hoppa in för upplärning under våren.
Välj ett jobb för att visa detaljer