Kock

Go Skolmat i Göteborg söker en morgonpigg Kock. Är du trött på att jobba sena kvällar och sena helger. Vi är ett företag som har expanderat sedan 2008 och nu är en av de ledande restaurangerna i skolmatsbranschen i Göteborg. Vi har inriktat oss helt på att göra skolmat som eleverna vill äta och som är näringsrik. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vår mat samt finna sätt att minska konstgjorda tillsatser i maten och göra mat från grunden. Som Kock hos oss så får du hela tiden kompetensutveckling och ständigt nya utmaningar. Vårt mål är att all vår personal skall kunna allt i köket. Vår mission är att skapa smakupplevelser! . Nu söker vi en driven kock. Ditt stora intresse och din kunskap för mat tar vi för givet. . Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender. . Vi är ett team som brinner för mat av hög kvalitet, lagad från grunden. . Arbetstid är i huvudsak förlagt till dagtid (måndag-fredag). Vi börjar tidigt så att vara morgonpigg är en stor fördel. Vi vill att du har följande inställning. . Vi söker dig som har en glädje och lust för matlagning av hög kvalitet och som skulle trivas med att arbeta i vårt team. . Vi vill att du har några års yrkesvana från lunchmatlagning . Vi vill att du är en person som är flexibel, noggrann och punktlig. Vi finns i centrala Göteborg.

25 april 2024
Sista ansökan:
28 juni 2024
Kockuppdrag på Carotte's live-event i sommar!

Om tjänsten Är du en glad och stresstålig kock som vill jobba på fartfyllda live-event från maj till augustii Göteborg i sommar? Då har vi de rätta uppdragen för dig! Vhans till extra pass löpade under året kommer även att finnasDet börjar närma sig flera spännande sommarevent där Carotte står för servicehelheten. Tillsammans levererar vi mat, dryck & service till deltagare på live-eventen. Våra kommande event: Göteborgsvarvet (vecka 20) Folkfesten där vi levererar mat och dryck till tappra löpare från hela Sverige Scandinavian Mixed 2024 i Helsingborg (vecka 23) Världens första helt jämnställda golftävling med 40 000 besökare från hela världen Gothia och Partille Cup (vecka 27 och 39)Världens största fotbollsturnering med glada ungdomar från hela världen Event på Åby Arena(vecka 30)Häst kapplöpning med glada spelare som vi serverar gedigen mat & dryck (vecka 30) Veteran VM(vecka 32 och 33)Friidrottens främsta seniorer tar upp till kamp! Det kommer även finnas arbetspass under sommarn som utgår från Carottes restaurang i Läppstiftet. Möjlighet till vidare extra arbete under hela året finns! Vi söker nu duktiga och självgående kockar som vill vara en del utav köksteamet.Du kommer att jobba i provisoriska kök och ombytliga miljöerdär du levererar Göteborgs bästa hamburgare, korv med bröd, kebab samt veganskt alternativ. Tillagningen kommer att ske på plats i tält. Det kommer att vara högt tryck och stora volymer av mat där du även behöver vara behjälplig att lägga upp maten på ett tilltalande sätt.För att vara aktuell för arbetet behöver du vara flexibel och ha möjlighet att arbeta under de dagar och tider som evenemangen pågår. Vi söker dig som Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/köksbiträde inom á la Carte, catering eller storkök i minst 2 år. Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare. Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete. Talar svenska eller engelska obehindrat. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder. Du kan även få möjligheten att jobba extra hos oss utöver Partille Cup och Gothia Cup.Carotte Staff är ett bemanningsföretag som jobbar med olika restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg. Nya uppdrag och spännande tjänster dyker ständigt upp och oavsett om man bara vill jobba ett fåtal gånger i månaden eller på heltid har vi något för dig.Med oss får man en fantastisk möjlighet att utveckla sin kompetens hos många av våra fantastiska kunder! Om Carotte Academy I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- ochservicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. Iintroduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för attkunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rättinställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan blien Carotte Leader. Om CarotteCarotte består idag av tre bolag, Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. I september 2022 etablerade vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg. Där erbjuder vi såväl frukost- och lunch som konferens, event och extern catering. Vi erbjuder unik mat som är skapad från grunden genom noggrant utvalda råvaror. Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal. ÖVRIG INFORMATION Start: OmgåendeArbetstider: VarierandeLön: TimlönPlacering: Göteborg Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!

25 april 2024
Sista ansökan:
12 oktober 2024
Juniorkock med brett uppdrag i Sjöstadsskolans kök och matsal

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Välkommen till oss Välkommen till Sjöstadsskolan och vårt fantastiska kök. Skolköket är modernt och väl underhållet med komplett maskinpark. Vi lagar varje dag mat åt våra elever samt två andra skolor, totalt ca: 2 000 portioner. Vi erbjuder Du blir en av våra tre kockar i Sjöstadsskolan. Som anställd i Stockholms Stad har du en trygg anställning och kommunen erbjuder flera personalförmåner. Stockholms stad ger rabatt på egna anläggningar och har avtal med flera gym som ger dig förmånlig rabatt på medlemskap och årskort. Alla medarbetare i staden kan få friskvårdsbidrag. Du som medarbetare omfattas av flera olika försäkringar. Du kan till exempel få ersättning om du skadas på arbetsplatsen, eller om du blir sjuk under en längre period. Utöver den lagstadgade allmänna pensionen har du som medarbetare i staden även en tjänstepension. Du kan själv bestämma hur en viss del av pensionen ska förvaltas. Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar. Tjänsten är i botten en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa provanställning i upp till 6 månader. Din roll Du är kanske i början av din karriär som kock och vill prova på att arbeta i ett skolkök. Som juniorkock arbetar du nära vår kökschef och kommer att arbeta med både tillagning, servering och övriga uppdrag som finns i ett skolkök. Vi förväntar oss att du vill laga god mat från grunden och vill lära dig laga mat i ett storkök. I köket arbetar du tillsammans med skolans andra kockar och våra köksbiträden. Kökspersonalen är ett väl inarbetat team och arbetstempot är bitvis högt. Vi har höga förväntningar på dig som kock och ser att du: • Skapar en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket. • Du hjälper till med att ta emot leveranser och ser till för att köket är i god ordning. • Du kommer även utföra egenkontroll och upplockning av matvaror. • Vårdar lokaler, maskiner och annan utrustning och anmäler fel vid behov. Det är meriterande om du • Har stor kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktiga måltider. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, tilltalande, modern och nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt, minska CO2-avtrycket och utveckla skolmåltiden. För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För ytterligare önskvärda erfarenheter, förmågor och personliga egenskaper – se stadens rekryteringsprocess. Din kompetens och erfarenhet För att lyckas som juniorkock på Sjöstadsskolan ser vi att du har en kockutbildning och något års erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. God datorvana är ett krav. I vårt kök talar vi svenska och det är viktigt att du kan kommunicera fritt både skriftligt och muntligt på svenska. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

25 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Kock till kökspool Sörlidenskolan

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Vi söker dig som är van att arbeta i kök, som trivs att arbeta på flertalet arbetsplatser i olika kök och med många kollegor. Du behöver tycka att det är intressant att arbeta utifrån ett växlande arbetssätt där arbetsdagar ser olika ut. Känner du dig manad? Ta chansen och sök denna tjänst! Arbetsuppgifter Arbetet består av beredning och tillagning av måltider, specialkost och sallader. Även lineservering, disk, städ, varuhantering och egenkontroll.  Vi jobbar mycket med beställningar, recepthantering och redovisningar inom kostdatasystemet Matilda. Du arbetar några dagar i veckan i köket på Sörlidenskolan, de andra dagarna är det arbete inom pool vilket innebär att du kan få arbeta i andra kök inom Kostavdelningen. Under skollov omvandlas alla pass till poolpass. Vid arbete med poolpass ingår också pooltillägg och möjlighet till kilometer ersättning i enlighet med gällande regler. Kvalifikationer Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av matlagning inom storkök, gärna med en kockutbildning i grunden. Du ska vara intresserad av mat och människor, vara ansvarstagande, flexibel och kunna arbeta självständigt även i stunder då tempot är högt. Du ska behärska det svenska språket i tal, skrift och förståelse. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav för anställningen. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan http://inspiration.ornskoldsvik.se/ Vi ser gärna språkkunskaper i finska och/eller någon av de samiska varieteterna då Örnsköldsviks kommun ingår i både finskt och samiskt förvaltningsområde. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

25 april 2024
Sista ansökan:
20 maj 2024
Kock sökes till Nytida Ekbacka AB Urshult

Nu söker vi på Nytida Ekbacka AB i Urshult (Tingsryds kommun/ Kronobergs län) enKocktill vårt kök. Tjänsten är på 90%och är en Tillsvidare anställning. Finns önskemål kan tjänsten justeras nedåt till ca 75%. Som Kock på Ekbacka ingår du i ett team om 2 Kockar med delat ansvar för kök/matsal. Köket på Ekbacka likställs med en restaurang och vi arbetar utifrån detta synsätt i allt från menyernas uppbyggnad till hur maten serveras. Vi jobbar med fastschema och helgtjänstgöring (vart 3:e helg). Din huvudsakliga uppgift är planering av menyer, matlagning,beställning av varor inom budgetramar, egenkontroller samt skötsel av matsal/disk. Om Nytida Ekbacka AB Ekbacka AB startades år 1981 och är lokaliserat i Urshult, Kronobergs län och är ett särskilt boende med tillstånd att ta emot 40 klienter med psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Utöver kökspersonal är vi ett mixat team om ca 30 kollegor av olika yrkeskategorier som alla jobbar efter samma höga kvalitetsmål. Din erfarenhet och kunskap: Du är utbildad Kock ochdu ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har dugoddatorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det här får du hos oss: Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chefer nära dig En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare Karriär- och utvecklingsmöjligheter Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar,friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen. I rekryteringen lägger vi storvikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar: Respekt– Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.Ansvar– Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.Enkelhet– Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.Kunskap– Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klickahär. ÖvrigtAnställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställningLön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdag: 2024-08-19 alt 1/9-24Sista ansökningsdag: 2024-06-14För mer information kontakta: EC Kent Karlsson mail: [email protected] tel 076/5355117 VC Maria Broström [email protected] tel 076/5355116 Facklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected] 010-442 9032 AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea.www.nytida.se

25 april 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kock till Restaurang Björken/Hotell Björken

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Restaurang Björken är belägen vid Norrlands Universitetssjukhus och Universitet. Restaurangen är öppen årets alla dagar. Vi serverar såväl lunch- och middagsbuffé som affärs- och konferensluncher. Vi arrangerar även konferensmiddagar, catering och viss à la carte. Vi söker nu en passionerad kock till vårt team. I vårt kök arbetar du självständigt och har ett stort intresse för såväl husmanskost som à la carte. Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar matupplevelser för våra gäster. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje i vårt fina team och för våra gäster. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.   Kvalifikationer • Du är utbildad kock • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du ser betydelsen med nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska Om tjänsten Arbetstider: Varierande under dagtid, kvällar och helger men hos oss arbetar du inga sena kvällar. Omfattning: Tillsvidare 100% eller deltid om du så önskar. Provanställning i 6 månader. Start: Efter överenskommelse, ange gärna önskemål i din ansökan. Lön: Enligt avtal eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är 31 maj men rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Om du har frågor, vänligen kontakta Hotellchef Ulrica Fessé: [email protected] Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

25 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Poolkock inom äldreomsorgen i Järfälla kommun

Vill du vara med och sprida matglädje och bidra till att våra gäster får de bästa förutsättningarna för ett gott liv? Då har vi jobbet för dig! I Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar vi cirka 1400 portioner varje dag. Dessa portioner är fördelade på fyra produktionskök och finns i Kallhäll, Jakobsberg, Barkarby och Barkarbystaden. Vi lagar mat till våra vård- och omsorgsboenden, till hemtjänstkunder och till restauranggäster. De fyra restaurangköken leds av en enhetschef och i varje kök finns en arbetsledare samt kockar och köksbiträden. I verksamheten finns även en måltidsutvecklare. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver nu förstärka upp vår köksgrupp med en poolkock. Du kommer ha ett av köken som hemvist. Det går att ta sig runt i vår kommun med kollektivtrafik, men det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil. I arbetsuppgifterna ingår att täcka upp vid sjukdom, semester, planerade ledigheter och VAB. Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete där arbetsveckorna ser olika ut. Som poolkock hos oss behöver du ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta och komma överens med andra människor. Du har god kommunikationsförmåga, är lojal och har en god serviceförmåga och ska kunna hantera stressiga situationer. Arbetet innebär matlagning, servering, kassahantering, diskning, städning och varuplock samt övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök. Livsmedelshygien och tillagning av specialkoster och konsistensanpassningar är viktiga delar i ditt arbete. Varubeställningar görs via kommunens beställningssystem. Vi använder ett kostdataprogram för bland annat produktionsplanering. Som poolkock hos oss har du ett stort ansvar för maten vi lagar, att den håller hög kvalitet i smak, konsistens och näringsinnehåll. Järfälla har höga miljömål och vill jobba hållbart på alla plan. Det här är en ny tjänst som kommer att utvecklas över tid. Om utrymme finns kan du komma att få administrativa uppgifter under vissa perioder. KVALIFIKATIONER För oss är mat viktigt och vi vill kunna presentera den för våra kunder på ett så bra sätt som möjligt. Därför är det ett krav att du är genuint intresserad av mat och kan lyfta fram måltiden på ett positivt sätt till våra äldre. För att vara aktuell för en tjänst hos oss vill vi att du har: • Dokumenterad Kockutbildning och utbildning i HACCP/Egenkontroll. • Erfarenhet av matlagning för äldre • Kunskap om svensk husmanskost • Kunskap om specialkost och konsistensanpassningar • Behärskar svenska i tal och skrift • God datavana. Meriterande är om du tidigare har arbetat som kock inom äldreomsorgen eller på sjukhus, så att du vet vad vår målgrupp behöver. Om du har arbetat som dietkock och med konsistensanpassade måltider samt om du har arbetat i kostdatasystem ser vi det som ett stort plus. Planering, struktur och service är viktigt för oss och vi letar efter dig som är bra på att se hur vi tillsammans kan jobba smart för att våra kunder ska få en så bra matupplevelse som möjligt! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde ses kunskaper i finska språket som meriterande och även andra språk. Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundskontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. Vi insamlar muntligt och skriftligt samtycke. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundskontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller Löpande intervjuer och tillsättning av tjänst innan ansökningstiden gått ut kan komma att ske. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

25 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Kock till vår förskola :)

Om Förskolan Busbolaget Vi söker 1st tillsvidare-anställning som kock/kockerska 75% till Förskolan Busbolaget med tillträde aug24 eller enligt överenskommelse. Förskolan Busbolaget är en mindre privat förskola med två åldersindelade barngrupper, Solen och Regnbågen med ca 25-30barn. Vi erbjuder mysiga lokaler med inbjudande lek- och lärandemiljöer i både större och mindre rum. Stor planerad utevistelse på gården och med gångavstånd till skog, fårhage med stora öppna gräsytor och goda möjligheter till rörelse och motorik. Det sker även planera bussutflykter till lekparker och till stadens kulturutbud. På förskolan har vi idag ett mottagningskök med catering. Vårt mål är att finna just dig som vill medverka i vår utvecklingsprocess och bli vår kock så att vi åter kan tillaga maten på förskolan. Hos oss förväntas du tillaga välkombinerade måltider till barn och personal i förskolans kök. Under våren brukar vi plantera och odla tillsammans med barnen, som vi sedan skördar och använder i våra måltider. Vi har även ett växthus som du som kock kan använda i plantering och närodlat. Förskolan ligger utanför bussförbindelse varpå du behöver ha tillgång till bil. I vårt systematiska kvalitesarbeté kommer du bli en viktig del utifrån livsmedel och näringslära. Vi ser gärna att du tillsammans med barnen undervisar och deltar i vår utbildning kopplat till livsmedel, hälsa och välbefinnande. Som kock hos oss ansvarar du för att planera måltider, tillaga frukost-lunch och mellanmål, beställa/inköp av livsmedel, diska, städuppgifter i kök, utföra egenkontroller enligt myndighetskrav för att säkerställa god kvalité, följa de regler och lagkrav utifrån tillagningskök. Du kommer ha en egen toalett där även ombyte kläder sker. Tjänsten gäller 75% i köket men kan komma bli 100% om du är intresserad av kombinerat arbete med 25% i barngrupp som kommer schemaläggas efter att köket är stängt. Vi vill att du har följande kvalifikationer och egenskaper: Genuint intresserad av barn och förskolemiljö Utbildning i storkök/tillagningskök Erfarenhet av arbete i storkök/tillagningskök och/eller Erfarenhet av arbete i storkök/tillagningskök på förskola God kännedom om livsmedelshantering, smitta och hygien God kännedom om allergier och kan tillämpa olika måltider efter behov Är initiativrik och kreativ i matlagning Har ett stort intresse av matlagning Är positiv, gillar att skratta och ha roligt varje dag! Är lösningsorienterad Har lätt för att samarbeta och är en lagspelare Är ansvarsfull God förmåga att kommunicera Professionell i ditt bemötande av barn, medarbetare och vårdnadshavare KRAV Erfarenhet av arbete i tillagningskök Utbildning God kännedom om livsmedelshantering Språk Svenska Uppvisande av polisutdrag Om anställningsvillkoren Kollektivavtal Arbetsgivarorganisation Almega, friskoleavtal Friskvårdsbidrag Arbetskläder Om ansökan Maila din ansökan bestående av cv och personligt brev senast 31 maj 2024. Skriv rubriken "BUSBOLAGET KÖK ". I ansökan vill vi att du tydligt berättar varför du är rätt person för Busbolaget :) Vid intervjutillfället behöver du kunna uppvisa ditt utdrag ur polisregistret samt medta övriga dokument såsom utbildning/examensbevis. Intervjuer sker löpande. Ansökan sker enbart via mail; [email protected]

25 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Kock/kokerska/barnskötare

Vi söker dig som vill arbeta på en liten enhet och i relativt nya lokaler. Älskar du att laga mat av fina råvaror men även kan tänka dig att baka en och en annan sandkaka? Då ska du söka till oss! Välkommen till en spännande arbetsplats! När man lämnar Eskilstuna och tar sig en mil utanför stadskärnan så kommer man till lugnet på landet och natursköna Kjula. Kafjärdens förskola är en fristående förskola med utvecklande och spännande ute- och innemiljö som riktar sig till en liten barngrupp på 20-25 barn i åldrarna 1-5 år, fördelat på två avdelningar och leds av rektor, förskollärare, barnskötare och kock/kokerska. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder en delad tjänst på 100% som kock/kokerska/barnskötare. Du ska laga mat till barn och personal enligt Eskilstuna kommuns riktlinjer, ca 30 portioner. Vi ser gärna att du är kreativ och har en god portion fantasi i din matlagning. Det är viktigt att barnen får smakupplevelser och får en måltid som ger kraft och energi. Köket har modern utrustning, med utvecklingspotential. Du är en positiv och trygg förebild som förmedlar ett positivt och sunt förhållningssätt. I tjänsten ingår även arbete i barngrupp, se omfattning. Som barnskötare deltar du i arbetet med att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Förskolan är Grön Flagg-certifierad. Kvalifikationer Utbildad kock/kokerska Erfarenhet av arbete i storkök/förskolekök Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP). Datakunskaper för beställningar Du ska vara flexibel och kunna planera med god framförhållning Har behörighet och/eller erfarenhet som barnskötare. Det kan vara bra om du har B-körkort, eftersom förskolan ligger utanför Eskilstuna. Anställning Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning Omfattning: Heltid 50 % i kök och 50 % i barngrupp. Tillträde 20240805 Ansökan Sista ansökningsdag: 2024-05 -17 Vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan! Ange referens: Kock/Barnskötare Alla medarbetare behöver visa upp registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister i samband med anställning.

25 april 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024
ICA Supermarket Svalöv söker en Butikskock!

ICA Supermarket Svalöv söker en Butikskock! Om ossICA Supermarket Svalöv är en butik på landsbygden i nordvästra Skåne som inriktar in sig på matinspiration. “Genom att varje dag göra våra kunder nöjda ska vi vara Svalövs bästa matbutik som är inspirerande att både handla och arbeta i”. Om tjänstenICA Supermarket Svalöv söker en engagerad Butikskock med fokus på hållbarhet och kreativitet. Denna roll innebär främst att ta fram recept och produkter inom kök och kallskänk. Som Butikskock kommer du att ha ett helhetsansvar för avdelningen kök, vilket även innefattar säsongsplanering, inköp och ekonomi. Arbetsuppgifter: Förädling med hållbarhetstänk Tillverkning av mat/matlådor Hantering av cateringbeställningar Ledarskap och arbetsfördelning Arbete med receptur och ekonomi Egenkontroll och matsäkerhet Om kandidaten: Vi söker en social lagspelare med passion för mat och matlagning. Du bör vara ansvarsfull, kreativ, kunna leda och fördela arbete vid behov samt vilja ta egna initiativ för att utveckla avdelningen på sikt. Meriterande för tjänsten Erfarenhet av arbete med beredning i storkök Brinnande intresse för matlagning Erfarenhet av butiksarbete Utbildning kock / kallskänka Erfarenhet av kalkylerande ICA’s interna system Om anställningen Tjänstens omfattning är heltid, helgarbete förekommer. Start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och lön enligt Handels kollektivavtal. Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot just din ansökan! Om BemannicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige.Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica påbemannica.seoch följ oss påFacebookför de senaste nyheterna! Välkommen med din ansökan!

25 april 2024
Sista ansökan:
16 juli 2024