Jobba extra som kock på Mosebacke förskola

Vi söker dig som vill jobba extra vid behov i ett tillagningskök på förskola, mitt på Södermalm. Vi ser att du har ett intresse, vana och kanske utbildning att laga mat för flera om dagen. Du kan ta instruktioner, kan orientera dig självgående i ett kök och följa en meny samt snabbt hoppa in vid behov. På Mosebacke förskola är det en viktig egenskap att kunna samarbeta för att gemensamt lösa uppgifter och kunna agera lösningsfokuserat vid motgångar. Finner du detta intressant? Maila gärna en presentation och erfarenheter till oss.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Kock till Rydsbergsskolan

Inom Måltidsservice tillagas ca 9000 luncher varje dag i våra totalt 50 offentliga kök i Lerums kommun. Vår vision är att varje måltidsgäst på våra förskolor, skolor och inom äldreomsorgen ska längta till sin nästa måltidsupplevelse hos oss. Vi komponerar våra menyer utifrån våra ledord kring hållbarhet, hälsofrämjande, inflytande och delaktighet och kryddar detta med en stor portion av glädje och kreativitet. Vårt arbete med hållbarhet innebär bl.a. fokus på växtbaserade rätter, en stor andel ekologiska livsmedel och mindre matsvinn. I köket på Rydsbergsskolan är man ett härligt team på sex personer som samarbetar tätt ihop. Förutom att laga och servera mat till de ca 400 eleverna på Rydsbergsskolan så tillagar vi ca 800 portioner och har utskick till två närliggande skolor och två förskolor i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att sprida matglädje och göra skillnad för våra måltidsgäster och som har ett brinnande intresse av dietkoster. Som kock ansvarar du för förberedelse, planering, tillagning och servering av goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider med hög kvalitet, vilket även inkluderar specialkost. Arbetet innehåller även administrativa arbetsuppgifter som t ex. digital egenkontroll, fakturahantering och att arbeta i vårt kostdatasystem. Vi söker dig som är utåtriktad, har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga och om du dessutom är ansvarsfull och gillar att träffa nya människor och ha gästen i fokus så kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning och måltiden bidrar till en minnesvärd måltidsupplevelse för våra matgäster! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • Är utbildad kock på gymnasienivå. • Erfarenhet av måltidsproduktion och specialkosthantering är ett krav. • Har erfarenhet av egenkontrollsarbete och dokumentation enligt HACCP. • Har god datorvana och kunskaper och erfarenhet i de olika Office programmen. • Erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie eller liknande system är meriterande. • Goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt då arbetet kräver dokumentation såsom egenkontroll. Som kock kan du arbeta självständigt och utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du medverkar till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Utvecklingen i Lerums kommun ska vara hållbar och vår styrning utgår från de globala målen i Agenda 2030. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. Som anställd i Lerums kommun kan det förekomma krav på att använda personligt Bank-ID i tjänsten för legitimering i t.ex. systeminloggning eller annan verifiering. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

14 maj 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024
Kock sävegårdens äldreboende, Floda

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger på pendlingsavstånd till Göteborg och Alingsås. Hos oss finns det fem måltidsområden där arbetet speglas av Agenda 2030. Fokus ligger på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider och matlagning från grunden. Inom område Vättle som har ett huvudfokus på kommunens äldreboendes kök söker vi nu en kock till Sävegårdens äldreboende i Floda. Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att skapa guldkant i vardagen för våra måltidsgäster. ARBETSUPPGIFTER Som kock är ditt huvudansvar att bereda, tillaga och servera måltider med hög kvalitet, för avsedd målgrupp. Inom äldreomsorgen lagar vi frukost, lunch, dessert och middag. På Sävegården lagas mat till boende på plats samt lunch som förpackas och skickas med hemtjänst till hemmaboende. Som kock ansvarar du även för att lägga råvarubeställningar och planera veckan ihop med dina kollegor. Vi arbetar med kostdatasystemet Mashie där vi har recept samt tar in måltidsbeställningar från avdelningarna. Övriga uppgifter: Städ, disk, packa varor, kundkontakt osv. Du är delaktig i menyplanering och planering av temaveckor och andra event/aktiviteter. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost och utföra egenkontroll. Du ska även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God datorvana och erfarenhet av kostdataprogram samt inköp är meriterande. Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Utvecklingen i Lerums kommun ska vara hållbar och vår styrning utgår från de globala målen i Agenda 2030. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. Som anställd i Lerums kommun kan det förekomma krav på att använda personligt Bank-ID i tjänsten för legitimering i t.ex. systeminloggning eller annan verifiering. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

14 maj 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024
Kock till anstalten Hall, semestervikariat

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i anstaltens storkök och ingå i ett arbetslag om fyra personer som leds i det dagliga arbetet av en köksföreståndare. Det är ett traditionellt storkök som svarar för både anstaltens personalmatsal och mathållningen för de intagna. Arbetet omfattar alla i ett storkök förekommande uppgifter såsom planering, inköp och tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Även tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Samarbete med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har: • Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant. • Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har: • Erfarenhet av att arbeta i storkök • Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller • Erfarenhet av att arbeta med specialkost ÖVRIGT Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Befattningen är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

14 maj 2024
Sista ansökan:
4 juni 2024
Kock till Kosta

Lessebo kommun finns mitt i Glasriket och har cirka 8 500 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. Vår verksamhet baseras i de fyra orterna Lessebo, Hovmantorp, Kosta och Skruv. I Lessebo kommun finns en arbetsglädje och det är lätt att lära känna varandra med ett nära samarbete förvaltningar och politiker. Hos oss ska man mötas av en god service och ett gott bemötande. Det handlar om att ha ett gott samarbete mellan medarbetare och till våra medborgare. Vi satsar på utvecklingsfrågor och tillsammans skapar vi en grön kommun som vi är stolta över och där vi värnar om varandras framtid. Lessebo kommun ska vara en attraktiv och trygg plats att leva på, för alla invånare. ARBETSUPPGIFTER Lessebo kommuns måltidsverksamhet består av 6 tillagningskök och 8 mottagningskök fördelat på kommunens fyra orter. Vi är ett 40-tal medarbetare som tillagar måltider till våra matgäster i förskola, skola och omsorg. Vi söker nu en kock med placering i kosta. Som kock arbetar du med alla måltider och arbetsuppgifterna är varierande. I tjänsten ingår även ensamarbete. Tjänsten är på 80% med helg. KVALIFIKATIONER Hotell & restaurangprogrammet eller motsvarande utbildning samt praktisk erfarenhet av yrket. Stor vikt kommer att läggas vid förmåga att skapa ett professionellt bemötande med servicekänsla för matgäster, samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet, ett positivt lösningsfokuserat synsätt samt förmåga till självständigt arbete. B Körkort är ett krav. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!

14 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
ICA Supermarket Svalöv söker en Butikskock!

ICA Supermarket Svalöv söker en Butikskock! Om ossICA Supermarket Svalöv är en butik på landsbygden i nordvästra Skåne som inriktar in sig på matinspiration. “Genom att varje dag göra våra kunder nöjda ska vi vara Svalövs bästa matbutik som är inspirerande att både handla och arbeta i”. Om tjänstenICA Supermarket Svalöv söker en engagerad Butikskock med fokus på hållbarhet och kreativitet. Denna roll innebär främst att ta fram recept och produkter inom kök och kallskänk. Som Butikskock kommer du att ha ett helhetsansvar för avdelningen kök, vilket även innefattar säsongsplanering, inköp och ekonomi. Arbetsuppgifter: Förädling med hållbarhetstänk Tillverkning av mat/matlådor Hantering av cateringbeställningar Ledarskap och arbetsfördelning Arbete med receptur och ekonomi Egenkontroll och matsäkerhet Om kandidaten: Vi söker en social lagspelare med passion för mat och matlagning. Du bör vara ansvarsfull, kreativ, kunna leda och fördela arbete vid behov samt vilja ta egna initiativ för att utveckla avdelningen på sikt. Meriterande för tjänsten Erfarenhet av arbete med beredning i storkök Brinnande intresse för matlagning Erfarenhet av butiksarbete Utbildning kock / kallskänka Erfarenhet av kalkylerande ICA’s interna system Om anställningen Tjänstens omfattning är heltid, helgarbete förekommer. Start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och lön enligt Handels kollektivavtal. Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot just din ansökan! Om BemannicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige.Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica påbemannica.seoch följ oss påFacebookför de senaste nyheterna! Välkommen med din ansökan!

14 maj 2024
Sista ansökan:
16 juli 2024
Semestervikarie kock/kokerska

Vi söker dig som är utbildad kock eller köksbiträde för tillagning av mat till 40 talet personer. I arbetsuppgifterna ingår menyplanering, matlagning, beställning och mottagning av matvaror, disk, städ och egenkontroller. Vi är ett storkök i liten skala med begränsat antal personer som vi ska serva. Vi serverar mat hela dygnet. Göstorpsgården är ett psykiatriboende utanför Laholm som bedriver omsorg inom psykiatrisk rehabilitering med fokus på individens behov i centrum och ett sundare liv. Vi arbetar i team runt våra boende där maten är en stor del i upplevelsen av vistelsen och träning i att bo hos oss. Arbetet är dagtid med helgschema (varannan helg) deltid ca 75% med 37 timmars arbetsvecka. Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Kock till Vallbacksgården

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål. Vallbacksförskola ligger på söder i Gävle och är kommunens äldsta förskola. Vi har en underbar utemiljö som ger många möjligheter till spännande äventyr. Leken har också en central plats i utbildningen på förskolan. Hos oss finns idag 5 avdelningar och förskolan hör till Sörby förskoleområde. På förskolan lagas maten från grunden av kock i eget kök. Det mesta av maten som serveras är KRAV märkt, ekologiskt och närproducerat. Vi söker nu en kock till vår förskola! ARBETSUPPGIFTER Är du en kreativ och organiserad kock med erfarenhet av att arbeta i förskolekök? Vill du ha det viktiga uppdraget att framställa hållbara och näringsrika måltider till barn? Då kan detta vara en tjänst för dig! Kom och gör Gävles framtid med oss. Tillaga näringsriktiga måltider från grunden utifrån ett hållbart perspektiv. Planera matsedel och sköta inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Viktig del i jobbet är att städa/diska i köket samt ansvara för att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt i köket och att samarbeta med barn och pedagoger. Du är en del av arbetslaget och deltar på arbetsplatsträffar och nätverksmöten. KVALIFIKATIONER För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en slutförd utbildning, som ska kunna bedömas likvärdig som en gymnasieutbildning inom restaurangprogrammet. All beställning och mottagning av varor görs digitalt, varpå du behöver ha förmåga att hantera digitala verktyg. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att till exempel kunna tillgodogöra dig arbetsskyddsinformation, städrutiner, anvisningar, säkerhetsbestämmelser, produktbeskrivningar, med mera. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av förskolekök med planering, inköp och tillagning av måltider från grunden. Detta utifrån exempelvis näringsriktigt innehåll, allergikost, vegetariskt samt kostnadseffektiv och hållbarhet utifrån miljön och offentliga måltider. För att lyckas som kock på Vallbacksgårdens förskola har du förmågan att samarbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Vidare är du kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på olika problem som kan uppkomma. Samt att du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring. I köket har du förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete. Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt. Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

13 maj 2024
Sista ansökan:
4 juni 2024
Lunch kock

Hej alla kockar Antonios kök i Farsta centrum söker en lunch kock. Vi söker dig som älskar mat och vill ge våra gäster en återkommande matupplevelse. Du har en passion för matlagning och är kvalitetsmedveten, bör trivas i ett högt tempo. Du trivs i att vara en del av ett team, kommunikation är viktigt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs samt se till att alltid ha en fräsch uppläggning, kunskap vid allergier. Vår restaurang är välbesökta ifrån hela Stockholms län. Erfarenhet • Relevant utbildning eller motsvarande i erfarenhet. • Minst 3 års erfarenhet och även i à la carte kök. • Du har gärna kunskap om mat Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar • Kvalité och service, i allt du gör. • Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster. • Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng. Vår ambition är att vår restaurang håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Med 80 sittplatser och ytterligare 30 sittplatser i uteserveringen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Välkomna!

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Kock till Sodexos kund på Vallviksbruk

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av hög kvalitet med fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan. I vårt uppdrag hos vår kund på Vallviksbruk driver vi personalrestaurangen. Det är öppet för fika och lunch vardagar kl. 9-15, vi har även en del beställningar av alltifrån smörgåstårtor till buffér. Vi är en liten arbetsplats, så det är viktigt att att vara delaktig i samtliga arbetsuppgifter. Vad du kommer att jobba med:  • Tillagning av dagens rätt, råkost samt övrig catering • Planera meny och inköp tillsammans med restaurangchefen • Säkerställa och dokumentera hygienrutiner enligt standarder och föreskrifter  • Portionera våra gäster och hantera kassan • Sedvanlig disk och städning Vad du bidrar med:  Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Du trivs vara på den lilla arbetsplatsen där du är delaktig i samtliga arbetsuppgifter i restaurangen. Du är serviceminded och gillar att ge det lilla extra till båda våra gäster som medarbetare. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.   Vad vi erbjuder Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi:  • Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram  • Möjligheter att växa inom företaget  • Stort fokus på hälsa och säkerhet   • Volontärarbete på betald arbetstid  Om tjänsten  Heltid, tillsvidare anställning, provanställning tillämpas. Start 1 aug, eller efter överenskommelse.  Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Åse Vadenborn, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 17/5. Mer om Sodexo och vilka vi är  • Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster  • Medarbetarsidorna Mitt Sodexo  Redo att vara en del av något större? Ansök idag Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

13 maj 2024
Sista ansökan:
11 juni 2024