Köksmästare på Nyköping Brewing.

Älskar du matlagning lika mycket som vi älskar öl? Är du redo för nästa steg i din kulinariska karriär? Då kan detta vara din chans! Nyköping Brewing växer och utvecklas ständigt, och nu söker vi en passionerad och kreativ Köksmästare till vårt taproom. Vi är inte bara ett bryggeri; vi är en destination för utmärkt mat och dryck, där kvalitet och innovation står i centrum. Om du är en driven individ med ett brinnande intresse för mat och dryck, vill vi gärna ha dig i vårt team. Vad vi erbjuder: En dynamisk arbetsmiljö i hjärtat av Nyköping med fokus på kreativitet och kvalitet. En trygg arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor och härliga kollegor. Chans att vara en del av en familjär atmosfär där ditt arbete verkligen gör skillnad. Möjligheter till personlig och professionell utveckling inom en spännande bransch. Dina ansvarsområden: Ansvara för den dagliga driften i köket. Bidra med kreativa idéer till menyn och specialarrangemang. Säkerställa högsta möjliga standard på matkvalitet och presentation. Hantera beställningar och lager. Coacha och utveckla kökspersonalen. Vem du är: Du har erfarenhet som sous-chef eller motsvarande roll, gärna med fokus på modern och innovativ matlagning. Du är kreativ, flexibel och trivs i en miljö där teamwork är avgörande. Du är ansvarfull, ödmjuk och alltid redo att lära dig nya saker. Du har goda ledarskapsegenskaper och förmågan att motivera ditt team. Är Nyköping Brewing platsen där ditt hjärta kommer att slå ett extra slag? Är du redo att bidra till vår framgång och utveckla ditt yrkeskunnande? Skicka din ansökan till oss! För att ansöka, vänligen maila ditt CV och personliga brev till [email protected]. Ange "Jobbansökan" i ämnesraden. Vi ser fram emot att välkomna dig till Nyköping Brewing-familjen!

11 april 2024
Sista ansökan:
11 maj 2024
Köksmästare på Nyköping Brewing.

Älskar du matlagning lika mycket som vi älskar öl? Är du redo för nästa steg i din kulinariska karriär? Då kan detta vara din chans! Nyköping Brewing växer och utvecklas ständigt, och nu söker vi en passionerad och kreativ Köksmästare till vårt taproom. Vi är inte bara ett bryggeri; vi är en destination för utmärkt mat och dryck, där kvalitet och innovation står i centrum. Om du är en driven individ med ett brinnande intresse för mat och dryck, vill vi gärna ha dig i vårt team. Vad vi erbjuder: En dynamisk arbetsmiljö i hjärtat av Nyköping med fokus på kreativitet och kvalitet. En trygg arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor och härliga kollegor. Chans att vara en del av en familjär atmosfär där ditt arbete verkligen gör skillnad. Möjligheter till personlig och professionell utveckling inom en spännande bransch. Dina ansvarsområden: Ansvara för den dagliga driften i köket. Bidra med kreativa idéer till menyn och specialarrangemang. Säkerställa högsta möjliga standard på matkvalitet och presentation. Hantera beställningar och lager. Coacha och utveckla kökspersonalen. Vem du är: Du har erfarenhet som sous-chef eller motsvarande roll, gärna med fokus på modern och innovativ matlagning. Du är över 20 år och har en passion för mat och dryck. Du är kreativ, flexibel och trivs i en miljö där teamwork är avgörande. Du är ansvarfull, ödmjuk och alltid redo att lära dig nya saker. Du har goda ledarskapsegenskaper och förmågan att motivera ditt team. Är Nyköping Brewing platsen där ditt hjärta kommer att slå ett extra slag? Är du redo att bidra till vår framgång och utveckla ditt yrkeskunnande? Skicka din ansökan till oss! För att ansöka, vänligen maila ditt CV och personliga brev till [email protected]. Ange "Jobbansökan" i ämnesraden. Vi ser fram emot att välkomna dig till Nyköping Brewing-familjen!

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Operativ Köksmästare

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Detta är en spontanansökan för framtida jobb ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

9 april 2024
Sista ansökan:
26 september 2024
Kock

Välkommen som köksmästare till Picoteo – en plats där smakupplevelser och social samvaro förenas för att skapa minnesvärda stunder. Picoteo är en hyllning till matkulturen i medelhavsregionen där glädje och gemenskap, delning och njutning står i centrum. Picoteo är mer än bara en restaurang, det är en upplevelse. Vårt namn härstammar från traditionen av att njuta av små portioner av utsökta aptitretare och vi har tagit detta koncept till hjärtat av vår kulinariska filosofi. Här är det inte bara maten som är en del av upplevelsen, utan även samtalet, skratten och de vänskapliga stunderna som vävs samman med varje tugga. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse. Skicka din ansökan via email till [email protected] Varmt välkommen till oss med din ansökan!

9 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Säsongskock

Vi söker nu en kock till vårt kök på Levar Hotell för sommaren 2024. Aktuell period är V26-34. Vi söker dig med erfarenhet av att själv kunna driva ett restaurangkök och jobba mot en förbestämd a la cartemeny, du ska vara serviceinriktad och van att jobba mot gäster då vår restaurang är liten och man jobbar "nära" gästerna. Du kommer att få jobba i ett litet tight personalteam där samarbete, kvalité och arbetsglädje är våra ledord. Eventuellt kan vi även ordna med boende om det skulle vara ett problem. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

8 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Kökschef/köksansvarig

Ambitiös köksmästare eller kock/sous chef som är beredd på nästa steg i karriären sökes till Peder & Co. Är du nästa person som vill leda och utveckla vårt kök så är du kanske den vi söker ! Du älskar god och vällagad mat av hög kvalitet, vill både vara en i gänget men även leda och utveckla dina kollegor. Du har dokumenterad erfarenhet och gärna utbildning inom matlagning, köksekonomi, egenkontroll, budget samt schemaläggning/personalansvar. Peder & Co är belägen i Ullared, 150 meter från Skandinaviens största besöksmål Gekås/Ullared och är en restaurang med ca. 170 platser i en modern och varm miljö, 85 platser utomhus och ett stort välutrustat kök. Peder & Co är den självklara restaurangen i Ullared för den som vill ha mat och service av hög klass, och vi servar såväl shoppingbesökare som våra lokala gäster. Ullared är beläget i Hallands inland, ca. 25 min från Falkenberg och Varberg, och erbjuder en fantastisk miljö för den som uppskattar, skog, sjö, berg och utomhusliv, gott om möjligheter till fiske, bärplockning mm. Anställningen är tillsvidare med tillträde enl. ök. För frågor kontakta Peder 0707208151 eller [email protected]

8 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Spännande tjänst inom F&B

RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften?Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmösöker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. På Personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockartill bartenders ochservitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/köksmästare alternativt F&B-manager Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan!

8 april 2024
Sista ansökan:
20 september 2024
Köksmästare

Verksamheten är vackert belägen i en skidort i byn Funäsdalen med 800 invånare med vildmarken runt hörnet i alla väderstreck. Efter snart 3,5 år och sju säsonger som F&B-Manager behöver jag en ny kompis och köksmästare som vill dela ansvar för drift, men också utveckling med mycket energi. Gillar du likt mig skidåkningen på vintern och vandring, löpning och cykling på sommaren och gillar tanken på äventyret med att flytta till en plats som erbjuder det? Själv flyttade jag hit med mina två barn för snart 3,5 år sedan. De gillar det här lika mycket som jag och trivs fantastiskt med förskola, skola och alla aktiviteter på dagarna. På sommarhalvåret håller vi två restauranger i gång med fem kockar och på vintern driver vi tre restauranger med sju anställda i våra kök. Huvudrestaurangen är vår hotellrestaurang Fjällrestaurangen och de andra två är knutna till alla aktiviteter på berget och i skidområdet. Vi har sedan ett par år tillbaka landat i en vårt tycke fin produkt som är uppskattad av gästerna och den varierar i allt från snabbare rätter i någon av backrestaurangerna till lokala produkter på våra tallrikar på kvällarna. Men allt ska vara välgjort. Har jag fångat ditt intresse ser jag fram emot ett samtal 070-747 56 13 eller mail [email protected] så kan jag berätta mer om tjänsten och om livet i Funäs. /Andreas ”Walle” Wallander F&B-Manager, Funäsdalen Berg och Hotell

8 april 2024
Sista ansökan:
29 juni 2024
Köksmästare

När mat och service kommer direkt från hjärtat, då skapar vi stamgäster som längtar att komma tillbaka men aldrig vill lämna. I 130 år har vi på Kanalhotellet välkomnat våra gäster hem till oss för att avnjuta smakfull mat, rogivande sömn och att få vakna upp med utsikt över Göta Kanal. Med stor omsorg för både gäster och råvaror vill vi fortsätta minst lika länge till och låta vår destination förbli ett hem. Nu söker vi på Kanalhotellet i Karlsborg efter en Köksmästare som lagar mat från hjärtat med finess i fingrarna som vill bli en del i vårt lag. Vi vill jobba tillsammans med dig som brinner för hela gästupplevelsen, som älskar att förädla råvaror på både traditionella och nyfikna nya sätt, samt vill få möjligheten att förädla en anrik destination. I rollen förväntas du ta ansvar för det kreativa arbetet med menyskrivning, leda kollegor framåt tillsammans mot våra gemensamma mål, bemanning utav köket och ansvarar för köksekonomin och dess kalkyler. Lön efter överenskommelse. Känns detta härligt?! Då är vi kanske snart kollegor. Vi ser fram emot din ansökan.

6 april 2024
Sista ansökan:
6 maj 2024
Kökschef Brunchoteket

Vi söker dig med några års erfarenhet som kock, du behöver inte ha jobbat som kökschef tidigare och som vill vara med på vår resa genom att utveckla, effektivisera & leda köket på Brunchoteket. Att hålla ordning och reda ska vara minst lika viktigt som att maten smakar bra. Vi serverar a la carte brunch och vi använder färska råvaror och gör det allra mesta från grunden. Vi tror på långsiktighet, hållbarhet och ett gediget intresse för verksamhetens men också din personliga utveckling. Vi ser att du har höga ambitioner och en positiv inställning. För oss är det viktigt att du ser lösningar, inte problem. Denna roll innebär: Beställningar. Till viss del personalansvar Bidra till en positiv arbetsmiljö. Följa rutinerna kring egenkontroll. Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag och helg. Vi ser fram emot att höra från dig!

3 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024