Operativ Köksmästare

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Detta är en spontanansökan för framtida jobb ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

9 april 2024
Sista ansökan:
26 september 2024
Säsongskock

Vi söker nu en kock till vårt kök på Levar Hotell för sommaren 2024. Aktuell period är V26-34. Vi söker dig med erfarenhet av att själv kunna driva ett restaurangkök och jobba mot en förbestämd a la cartemeny, du ska vara serviceinriktad och van att jobba mot gäster då vår restaurang är liten och man jobbar "nära" gästerna. Du kommer att få jobba i ett litet tight personalteam där samarbete, kvalité och arbetsglädje är våra ledord. Eventuellt kan vi även ordna med boende om det skulle vara ett problem. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

8 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Kökschef/köksansvarig

Ambitiös köksmästare eller kock/sous chef som är beredd på nästa steg i karriären sökes till Peder & Co. Är du nästa person som vill leda och utveckla vårt kök så är du kanske den vi söker ! Du älskar god och vällagad mat av hög kvalitet, vill både vara en i gänget men även leda och utveckla dina kollegor. Du har dokumenterad erfarenhet och gärna utbildning inom matlagning, köksekonomi, egenkontroll, budget samt schemaläggning/personalansvar. Peder & Co är belägen i Ullared, 150 meter från Skandinaviens största besöksmål Gekås/Ullared och är en restaurang med ca. 170 platser i en modern och varm miljö, 85 platser utomhus och ett stort välutrustat kök. Peder & Co är den självklara restaurangen i Ullared för den som vill ha mat och service av hög klass, och vi servar såväl shoppingbesökare som våra lokala gäster. Ullared är beläget i Hallands inland, ca. 25 min från Falkenberg och Varberg, och erbjuder en fantastisk miljö för den som uppskattar, skog, sjö, berg och utomhusliv, gott om möjligheter till fiske, bärplockning mm. Anställningen är tillsvidare med tillträde enl. ök. För frågor kontakta Peder 0707208151 eller [email protected]

8 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Spännande tjänst inom F&B

RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften?Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmösöker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. På Personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockartill bartenders ochservitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/köksmästare alternativt F&B-manager Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan!

8 april 2024
Sista ansökan:
20 september 2024
Köksmästare

Verksamheten är vackert belägen i en skidort i byn Funäsdalen med 800 invånare med vildmarken runt hörnet i alla väderstreck. Efter snart 3,5 år och sju säsonger som F&B-Manager behöver jag en ny kompis och köksmästare som vill dela ansvar för drift, men också utveckling med mycket energi. Gillar du likt mig skidåkningen på vintern och vandring, löpning och cykling på sommaren och gillar tanken på äventyret med att flytta till en plats som erbjuder det? Själv flyttade jag hit med mina två barn för snart 3,5 år sedan. De gillar det här lika mycket som jag och trivs fantastiskt med förskola, skola och alla aktiviteter på dagarna. På sommarhalvåret håller vi två restauranger i gång med fem kockar och på vintern driver vi tre restauranger med sju anställda i våra kök. Huvudrestaurangen är vår hotellrestaurang Fjällrestaurangen och de andra två är knutna till alla aktiviteter på berget och i skidområdet. Vi har sedan ett par år tillbaka landat i en vårt tycke fin produkt som är uppskattad av gästerna och den varierar i allt från snabbare rätter i någon av backrestaurangerna till lokala produkter på våra tallrikar på kvällarna. Men allt ska vara välgjort. Har jag fångat ditt intresse ser jag fram emot ett samtal 070-747 56 13 eller mail [email protected] så kan jag berätta mer om tjänsten och om livet i Funäs. /Andreas ”Walle” Wallander F&B-Manager, Funäsdalen Berg och Hotell

8 april 2024
Sista ansökan:
29 juni 2024
Spännande tjänst inom F&B

RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften?Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmösöker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. På Personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockartill bartenders ochservitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/köksmästare alternativt F&B-manager Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan!

3 april 2024
Sista ansökan:
20 september 2024
Köksmästare med oslagbart driv och full koll på restaurangverksamhet? Hö...

Restaurang MR traktörenRestaurang MR Traktören är belägen på Ing 2 i Eksjö där vi serverar ca 1000 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till personalen på området veckans alla dagar, måndag till söndag. Idag är vi ett team om 14 personer som arbetar i restaurangen. Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt.Idialog med våra gäster vill vi att du kanengagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar, kallskänkor och köksbiträden En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Planering av menyer och bokningar Inköp av livsmedel Inventering Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien Introduktion av personal i köket Gästkontakt Kassarapporter Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att viföljer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag. Möjlighet att delta i motionslopp. Stor kick-off för alla varje år. Möjlighet till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punktermåste vi verkligen ta en kaffe: Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter Kunskap i Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast ange datum. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen

2 april 2024
Sista ansökan:
19 september 2024
Assisterande Restaurangchef 75%

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans. Du förväntas vara ständigt uppdaterad och sträva efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande. Assisterande RestaurangchefOm rollen Som assisterande restaurangchef på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna. Som assisterande restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga. När restaurangchef ej är på plats, är assisterande högst ansvarig. Arbetet innebär ett högt driftansvar med administrativa inslag. Övergripande arbetsuppgifter: Tillsammans med restaurangchef ansvara för driften Stötta restaurangchef i ledning av teamet, där du brinner för laget istället för jag-et Arbeta med förbättringar inom köket, kvalité, inventering, COGS och svinn, schemaläggning Kontinuerligt arbeta med att samtliga rutiner inom matsäkerhet efterlevs Är vi en match?Vi söker dig som... Har tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personalansvar Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språket Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger Har en god kommunikationsförmåga Är strukturerad och ansvarstagande Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål Vi erbjuder digBastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla!Perks:• Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).• Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)• Veckovis pulsmätning• Friskvårdsbidrag• Betald startavgift för lopp och tävlingar• Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland Om Bastard Burgers Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York. Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Mångfald och inkludering Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan!

28 mars 2024
Sista ansökan:
20 augusti 2024
Köksmästare till Pinchos Varberg

Just nu söker vi köksmästare Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Om tjänsten Är du vår nya köksmästare? Du bliren del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humörbidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag.Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till restaurangensutveckling. Som köksmästare ansvarar du för att Pinchos koncept efterlevs i köket. I din roll säkerställer du även ex implementering av nya rätter,varuflöde, personalplanering, egenkontroll samt månatlig inventering. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Vi söker dig som: Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök Är trygg i rollen som köksmästare Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga ochgillar att jobba i ett högt tempo Har erfarenhet av att jobba med koncept Vi erbjuder dig: En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Finautbildningsmöjligheter Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

28 mars 2024
Sista ansökan:
14 september 2024
Spännande tjänst inom F&B

RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften?Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmösöker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. På Personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockartill bartenders ochservitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/köksmästare alternativt F&B-manager Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan!

28 mars 2024
Sista ansökan:
14 september 2024