Vi letar efter en engagerad och skicklig kock som vill vara med och skapa kulinariska upplevelser i vårt team i Båstad. Är du den vi söker? Som kock hos oss får du vara en del av ett kreativt och dynamiskt team i Båstad. Du kommer att bidra med dina matkunskaper för att förverkliga exceptionella middagsupplevelser och sätta vårt kök på kartan i vackra omgivningar. Ansvarsområden inom matlagning Utveckla och förbereda menyer med ett fokus på hållbara ingredienser Tillaga rätter som är både smakrika och visuellt tilltalande Arbeta nära med köksteamet för att säkerställa effektiv och smidig köksverksamhet Säkerställa att alla säkerhets- och hygienstandarder efterlevs noggrant Egenskaper och kvalifikationer Flera års erfarenhet i ett professionellt kök En passion för matkonst och kreativitet i arbetet Kapabel att arbeta i ett dynamiskt, ofta stressigt, arbetsklimat Utmärkt förmåga att kommunicera och samverka i en lagmiljö Tycker om att arbeta i olika miljöer och uppskattar flexibilitet Kunna kommunicera effektivt på svenska eller engelska Körkort är en fördel Fördelar med att arbeta hos oss Delta i ett kreativt och hängivet team Verka i vackra, natursköna omgivningar i närheten av stranden Utveckla din expertis genom att experimentera med ingredienser och rätter Dra nytta av attraktiva förmåner och en inkluderande kultur Arbetstid och typ av anställning Vi erbjuder flexibla deltids- och heltidspositioner, perfekt för dig som studerar eller har andra åtaganden. Lön baseras individuellt enligt kollektivavtal. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vi söker efter kockar och köksmästare till våra uppdrag i Skåne. Kom förbi och presentera dig! Datum: Tisdag 22/4 Tid: 14:00-16:00 Adress: Norra Vallgatan 82 Vi ses! Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
I en renoverad K-märkt fastighet beläget på Kungsholmen ansvarar Sabis för Octapharmas lunchrestaurang, café och representation. Med restaurangkonceptet “Saluhall anno 1900” serverar vi ca 380 luncher och ca 180 frukost dagligen. Om rollen Vill du leda ett köksteam i en verksamhet där mat och service går hand i hand med kvalitet och kreativitet? Nu söker vi en köksmästare till Octapharma, där du tillsammans med ett engagerat team ansvarar för den dagliga driften i köket och vårt café. I rollen ingår också att säkerställa att det finns lättare förtäring kvällar och helger, samt att ta fram menyer till lunch, AW, bufféer, middagar och catering. Tillsammans med platschefen leder du ett team bestående av kockar, restaurangbiträden och diskpersonal. Du ansvarar för kvalitén och presentationen av matutbudet, kökets inventering samt säkerställer att alla rutiner enligt HACCP följs. Rollen innebär också ett visst administrativt ansvar – såsom schemaläggning, tidrapportering och budgetuppföljning. Arbetsfördelningen är cirka 80% drift och 20% administration. Du kommer att spela en nyckelroll i att utveckla vårt koncept och bidra till att verksamheten fortsätter växa och inspirera – både i vardagen och vid våra olika event. Din profil Vi söker dig som har arbetat som kock eller sous chef i minst fem år, gärna med erfarenhet av rollen som köksmästare. Du är en naturlig ledare som trivs med att motivera och inspirera ditt team – och du tvekar inte att rycka in där det behövs. Du har ett gott öga för smak och presentation, är kreativ i köket och ser möjligheter snarare än hinder. För dig är struktur och noggrannhet en självklarhet, och du har lätt att anpassa dig när förutsättningarna ändras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av helhetsansvar inom köksdrift – från menyplanering till budget och bemanning. Som person är du positiv, lösningsorienterad och prestigelös. Du gillar att arbeta i team och förstår vikten av helhetssyn, både i den dagliga driften och vid särskilda event. Är du inte köksmästare idag, men en erfaren sous chef eller ambitiös kock med driv och ledarförmåga? Då kan det här vara din nästa utmaning! Vi erbjuder dig · En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer · Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget · En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda · Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer. Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med start i juli 2025 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, men vissa kvällar kan förekomma. tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Emilia Marszalek på [email protected]
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. OM ROLLEN I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som idag arbetar som assisterande köksmästare eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären! Du ska med passion och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster samtidigt som du är en ledare och förebild i teamet. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett eventkök samt besitter tydliga ledaregenskaper. Du kommer att vara del i ett engagerat och rutinerat team bestående av tre kockar, en souschef och köksmästare som dagligen arbetar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar. Rollen som Assisterande köksmästare är främst en operativ tjänst då du spenderar majoriteten av din tid i köket med att coacha och leda kockarna samt souschef samtidigt som du vid behov stöttar upp köksmästaren i det dagliga arbetet. Gemensamt för alla som arbetar i köket är att vi har ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Alla event är unika med varierat antal gäster och oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och vi ser därför att det är en självklarhet även för dig. Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger. VEM ÄR DU? Vi söker dig som är prestigelös, positiv och strukturerad Har minst 1 års tidigare erfarenhet av att arbetsleda i ett kök Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser. Du har mellan 5- 8 års yrkesvana - tidigare erfarenhet från bankettverksamhet och internationellt kök är meriterande. Uppskattar variationen som ett eventkök erbjuder, där varje event är unikt och antalet gäster varierar. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala flytande svenska eller engelska. VI ERBJUDER En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda. En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group. Tillträde av tjänsten är under hösten 2025 Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller. Vi motser din ansökan senast 30/9-2025, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan idag! 5 års erfarenhet eller mer
Burger Syndicate söker en engagerad kökschef! 🍔🔥 Har du passion för matlagning, är noggrann i köket och gillar att ta ansvar? Då kan det vara dig vi söker! På Burger Syndicate serverar vi smashburgare med högsta möjliga kvalitet – och nu letar vi efter en driven kökschef som vill vara med och ta vårt kök till nästa nivå. Om rollen: Som kökschef är du en central del av både matlagningen och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du kommer att: 👨🍳 Steka och montera burgare med precision och fokus på detaljer 🤝 Säkerställa en snabb, vänlig och proffsig service i samspel med teamet 🧠 Ta ansvar för ordning, tempo och kvalitet i köket Vad vi erbjuder: ⏰ Flexibla arbetstider – både deltid och heltid är aktuellt 💼 Utvecklingsmöjligheter – du får en viktig roll i ett växande företag 💬 Konkurrenskraftig lön – Rollen kräver högt fokus, engagemang och skicklighet, och det återspeglas i ersättningen. 🚗 Körkort är ett plus Vi söker dig som är ambitiös, lösningsorienterad och inte rädd för att jobba hårt. Hos oss får du en plats i ett sammansvetsat team där kvalitet, tempo och arbetsglädje står i centrum. Låter det intressant? 📞 Ring oss på 073-520 53 70 📧 Skicka ditt CV till [email protected] Bli en del av Burger Syndicate – och hjälp oss skapa burgare som folk snackar om!
Är du serverings kunnig eller kock tveka inte kom in och sök tjänsten En varm och mysig restaurang inredd i trä med stor sal och öppet kök. rymmer runt 130 pers. En trevlig medarbetare som tål stress och kan arbeta självständigt och med andra. vara beredd på en arbetsdag som kan gå från 0-100. vara ordningsam och strukturerad på arbetsplatsen samt kunna ta ansvar för inköp och planering. Hej! Vi söker servitris/servitör med kunskap av a la carte servering. Du ska ha erfarenhet inom a la carte servering samt kassavana. Du ska vara självständig,serviceminded,utåtriktad och initiativrik. Stresstålig är ett stort plus. samt ha kunskaper inom öl&vin. Tel: 019-6114044 Mobil: 070-207 08 67 E-post [email protected] www. Lapampa.nu
Köksmästare till Hotel Statts verksamheter Älskar du att laga mat till både den mindre konferensmiddagen och det stora bröllopet? Drivs du av att utveckla såväl verksamhet som kollegor? Då kan vi vara rätt för varandra! Nu söker vi nämligen en person till vårt köksmästarteam inom Hotel Statts enheter. Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande arbetsplatser. * Stora Djulö Herrgård ligger beläget intill Djulösjön och är öppet hela sommaren, kring jul samt vid beställningar. Här lagar du mat till lunchgäster och konferensmiddagar men även till bröllopsmiddagar, fester och event. * Konferenscenter Safiren där vi har större möten med luncher och middagar, banketter och företagsevent. * Hotel Statt med vår vinbar och festvåning för grupper och konferenser. Att arbeta som kökschef i vårt team: Som köksmästare leder, utvecklar och följer du upp arbetet i köken. Du arbetar i driften och sköter menyplanering och inköp. Du jobbar nära kökschefen på Hotel Statt med att koordinera våra varulager så de används optimalt. Du har även ett personalansvar som förutom ledning innefattar ett ansvar för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Som kökschef ansvarar du för: Tillagning och säkerställande av kvalitet på mat Inköp av varor till enheterna Utbildning och utveckling av personal Ordning och reda i kök och lager Schemaläggning Nyckeltal gällande råvara och personal Vem söker vi? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kockyrket, minst 3 år. Du har tidigare arbetat i en ledande befattning och har god förståelse för köksekonomi. Du är självklart insatt i HACCP hygien- och säkerhetsföreskrifter och allergener/specialkost. Du arbetar strukturerat och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor. För att nå de uppsatta målen för enheten behöver du gilla att motivera och utveckla ditt team. För att trivas i rollen behöver du gilla ett högt tempo och att arbeta när det är som mest att göra – under sommarsäsongen och november/december. Övrigt B-körkort är ett krav. Du behöver tala & skriva svenska obehindrat för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor. Du behöver ha grundläggande, tekniska kunskaper för att lägga beställningar, scheman, skriva menyförslag och kommunicera digitalt. Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har kollektivavtal och är en rökfri arbetsplats. Om tjänsten Tjänsten är på heltid med fast månadslön (med inledande provanställning) Start enligt överenskommelse. Vi förstår att du som är intresserad har många frågor gällande tjänsten. För mer information och övriga frågor, kontakta Sarah Lagerbäck, VD, 0150-50441 eller [email protected]
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Välj ett jobb för att visa detaljer