Löneadministratör/Lönekonsult

Sök bland 172 lediga jobb som Löneadministratör/Lönekonsult och börja ditt nya yrkesliv idag!

Lönespecialist till RASTA

Har du tidigare erfarenhet inom löneadministration och söker en ny möjlighet inom detta område? Då kan rollen som lönespecialist på RASTA vara nästa steg för dig. Här erbjuds du att bli en viktig del av ett växande företag med en positiv företagskultur. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN I positionen som lönespecialist kommer du att arbeta med alla delar av lönehanteringen, till exempel löneberäkningar, arbetsgivarintyg, och hantering av försäkringsärenden. Du kommer att samarbeta nära med tre kollegor på löneavdelningen. Tillsammans kommer ni att säkerställa all drift inom löneavdelningen samtidigt som ni erbjuder stöd till medarbetare som har frågor, både via telefon och e-post. På RASTAs huvudkontor i Sisjön arbetar omkring 25 medarbetare som är engagerade inom olika områden såsom marknadsföring, administration, regionsansvar och ekonomi. RASTA är en del av Burgsvik Group, en dynamisk, framåtsträvande och familjeägd organisation som grundades på 1970-talet. Sedan dess har de utvecklats inom flera olika affärsområden: Arenarestauranger, Serviceanläggningar, Kulturrestauranger, Gastropubar, Live Entertainment, Fastigheter, Boulebar och Wisby hotel Group. Du erbjuds * Att få bli en del utav ett spännande och växande företag där det är högt i tak och härlig arbetskultur VI SÖKER DIG SOM - Har en relevant utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet - Har erfarenhet från en likvärdig roll - Har en god systemvana och har arbetat i ekonomisystem - Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av Hogia För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: - Noggrann - Självgående - Serviceinriktad - Samarbetsvillig Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. INFORMATION OM FÖRETAGET Här kan du läsa mer om Rasta!

1 mars 2024
Sista ansökan:
2 april 2024
Lönekonsult för sommaruppdrag!

Om tjänsten Vi söker nu en lönekonsult till vår kund för en tidsbegränsad anställning med start i maj till augusti med möjlighet till förlängning. I denna roll kommer du att vara en viktig del av vår kunds HR-team, där du får möjlighet att arbeta självständigt med löneprocessen och bidra till fortsatt framgång. Du kommer att bli en del av ett stort internationellt företag och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö, engagerat ledarskap och goda möjligheter till personlig utveckling. Dina framtida arbetsuppgifter - Hantering av hela löneprocessen, från beräkning till utbetalning - Support och rådgivning till kollegor och chefer i lönerelaterade frågor - Arbeta tätt tillsammans med HR-avdelningen för att säkerställa effektiva processer - Arbeta i lönesystemet Agda och affärssystemet IFS Vi söker dig som - Studerar till lönespecialist, är nyexad eller har något års erfarenhet av lönearbete - Är IT-van och kan Office-paketet - Har flytande språkkunskaper i svenska Erfarenhet av att arbeta med tjänstemannaavtal och lönesystemet Agda är meriterande Personliga egenskaper som värderas högt är noggrannhet, problemlösning och en vilja att lära. Vi hoppas att du brinner för service, är kommunikativ och social. Flexibilitet under sommarperioden är också viktigt då det finns ett extra behov av stöttning under sommaren. Övrig information - Start: Maj - Plats: Marievik, Liljeholmen - Omfattning: 60-100% - Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till augusti, med möjlighet till förlängning - Arbetstider: Vardagar kl. 8:00-17:00 Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande. Om bakgrundskontroll En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Om Wrknest På Wrknest utmanar vi traditionella rekryteringsmetoder genom att fokusera på kandidatens potential och anpassad uppskilling. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur du kan bidra till vårt team. Läs mer på www.wrknest.se (http://www.wrknest.se/).

1 mars 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Löneadministratör till företag i Växjö

Vi söker en serviceinriktad och driven löneadministratör till vår kund i Växjö! Vi söker dig som är självständig och flexibel och som tycker om ett omväxlande arbete. Som löneadministratör kommer du vara behjälplig vid lönekörningar och fungera som stöd till cheferna på företaget.   Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter: - Löneberäkning och lönekörning - Lönefrågor och intyg - Kontakt med relevanta myndigheter som Försäkringskassan och Skatteverket - Andra administrativa uppgifter samt viss tid i reception   Du bör ha relevant akademisk och/eller YH-utbildning inom HR, lön eller personaladministration samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en förståelse för löneprocessen. Det är en stor fördel om du är van att tolka olika kollektivavtal och om du har erfarenhet av arbetsrätt. Du har god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du har goda kunskaper i Office-paketet och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.   Vi söker dig som brinner för utmärkt service. Du är rak och tydlig. Det är viktigt att vara pedagogisk och på ett enkelt sätt kunna förklara och besvara svåra frågor. Du gillar förändring och högt tempo. Som person är du positiv, flexibel och hjälpsam. Tjänsten är på 75% till en början, med goda möjligheter till ökad sysselsättningsgrad. Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

1 mars 2024
Sista ansökan:
29 mars 2024
Löneadministratör till offentlig verksamhet i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av löneadministration inom en offentlig verksamhet? Är du noggrann och självgående? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som är en erfaren Löneadministratör för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet. Om tjänsten Som löneadministratör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att administrera löner. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll. I rollen som löneadministratör kan arbetsuppgifter bland annat vara: - Förberedande lönearbete, exempelvis kontroll av tidrapporter - Vara stöd i löne-frågor ifrån chefer och personal - Hantera reseräkningar, friskvårdsbidrag och traktamente - Administration vid nyanställningar - Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg, utbildningar och certifikat Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens. Om dig Vi söker dig som är noggrann och effektiv och trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat administrativt men framför allt att du gillar att arbeta administrativt. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom den offentliga sektorn. Önskade kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som löneadministratör. - En eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. - Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. - Goda kunskaper i Excel. - Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic på [email protected]  Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]  Välkommen med din ansökan! Sökord HR-ansvarig, Löneansvarig, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönekoordinator, Payroll specialist, Payroll administrator, administratör, HR-administratör, Salary, Förmåner, Specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

1 mars 2024
Sista ansökan:
20 mars 2024
Lönespecialist med HR-inriktning

Om tjänsten Rollen innebär att självständigt ansvara för Åtta.45 Tryckeris löner, från ax till limpa. Det är cirka 240 löner och omfattar både arbetare och tjänstemän. Du kommer arbeta i nära samarbete med HR-chefen och vara en spindel i nätet för kollegerna gällande lön. Arbetsuppgifterna har en stor variation med allt från lönekörning och kontakt med Försäkringskassan till pensionsrapportering och att skriva arbetsgivarintyg. En viktig del i rollen är att besvara medarbetarnas frågor inom löneområdet, du ansvarar för att fånga upp och besvara frågor som du får i farten såväl som de som kommer via mejl eller telefon. I rollen ingår att tolka kollektivavtal och det är därför meriterande att ha arbetat med detta tidigare. Vidare innefattar rollen schemahantering i tidredovisningssystem, hantering av reseräkningar och förmånsbilar. På sikt kommer det även bli aktuellt att införa nytt personal- och lönesystem. Åtta.45 erbjuder en varierande roll i ett expansivt företag, du kommer in i ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor. Du kommer ges möjlighet att ta stort ansvar och påverka din arbetssituation. Din profil Vi söker dig som sedan tidigare har erfarenhet av självständigt lönearbete. Du har exempelvis arbetat med en del av lönekedjan och vill nu bredda dig och jobba med helheten. Du har tidigare haft en konsultativ roll och gillar att arbeta med service inom lön. Du trivs med att supportera dina kollegor i lönefrågor och gillar att vara en "go-to person" gällande lönefrågor. Du har en drivkraft att utvecklas och att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. På sikt kommer du ges stora möjligheter till utveckling på bolaget genom att stötta HR-chefen med blandade HR-uppgifter. Om Åtta.45 Tryckeri Åtta45 Tryckeri har funnits sedan 1999. Vi är ett av Sveriges största grafiska företag med tryckproduktion på ett flertal orter ute i landet. Vårt tryckeri i Stockholm är beläget i Järfälla och är Skandinaviens modernaste fyllt av den senaste tekniken inom tryck, allt för att kunna producera det just våra kunder behöver. Vi på Åtta45 Tryckeri jobbar ständigt med att utveckla vårt miljöarbete. Vi bedriver ett aktivt arbete med att förbättra arbetsmiljön i både produktions- och kontorsmiljö. Vår ambition är högt satt med målsättning att skapa den renaste, mest klimatsmarta och miljövänligaste produktionen av trycksaker i branschen. Vi är första tryckeri i Sverige med licens för Svanen. Om anställningen Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på huvudkontoret i Järfälla med viss möjlighet till arbete hemifrån. Startdatumet är flexibelt och kommer att bestämmas enligt överenskommelse. Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Åtta.45 Tryckeri med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Karin Steenstrup på [email protected] eller Emma Gärdebäck på [email protected]. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Stort lycka till och välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Erfaren Löneadministratör på 100 %

Vårt mål är att ha de mest nöjda kunderna samt de mest stolta medarbetarna i branschen. Visionen för Assistansexperten är att vara den självklara utföraren av personlig assistans för kunder, anhöriga, medarbetare och beställare med höga kvalitetskrav. Vår ambition är inte att bli störst, utan att bli bäst. Vi är en trygg personlig assistansanordnare som lägger stort hjärta i det vi gör. Vi har den nära kontakten från ett litet bolag och den stora kunskapen från ett stort bolag. Hos oss är du inte en i mängden utan en viktig kugge i vårt dagliga arbete. Vi är måna om vår personal som är ryggraden i vår verksamhet, hos oss får du möjligheterna. Just nu växer vi och vi söker därmed de bästa experterna inom personlig assistans. Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det kan också vara svårt och krävande. Det kan finnas flera olika utmaningar och annorlunda förutsättningar att ta hänsyn till samtidigt. Det är viktigt att du som assistent är trygg i din yrkesroll och din introduktionsutbildning följs av täta personalmöten och löpande handledning. AssistansExperten söker erfaren löneadministratör att arbeta heltid. Vårt mål att ha de mest nöjda kunderna samt de mest stolta medarbetarna i branschen - Personlig assistans när den är som allra bäst! Vi är ett företag som sedan 2019 anordnar personlig assistans till våra kunder med funktionsvariationer. Vi är rikstäckande och har kontor i Örebro. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsvariationer att leva som andra och själva bestämma över sina liv. Vår vision är att vara den självklara utföraren av personlig assistans för kunder, anhöriga, medarbetare och beställare med höga krav. I dag sysselsätter AssistansExperten ca 250 personliga assistenter. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.assistansexperten.se. Vi växer och behöver stärka upp vår administrativa avdelning som idag består av ekonomichef, löneadministratör och löneassistent. Är du en glad, driven, noggrann, strukturerad, tålmodig person med gott sifferminne samt en riktig lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, som gillar att arbeta självständigt med ansvar över det egna arbetet? Då kan tjänsten som erfaren löneadministratör hos oss på AssistansExperten passa just Dig. Vem är du? Vi ser gärna att du har en godkänd YH utbildning inom lön eller flera års erfarenhet av kvalificerat lönearbete. Du behöver ha minst 5 års yrkeserfarenhet från exempelvis löneadministratörs arbete. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Ett krav är att Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, särskilt excel och är intresserad för utveckling av rutiner och processer runt detta. Vi arbetar i flera olika system, men erfarenhet av något av följande program, till exempel, Fortnox, Visma, Crona eller liknande är meriterande. Vem letar vi efter? Våra kunder är mycket viktiga för oss, därför är det en självklarhet att Du har ett genuint intresse och förståelse för den verksamhet vi bedriver och att Du är en god ambassadör för företaget. Vi är ett litet företag med ca 10 personer på kontoret med en stark teamkänsla. Därför kommer Dina personliga egenskaper väga extra tungt. Vi söker en person som har drivet att vilja mer, lära mer, kunna arbeta självständigt och samtidigt har god samarbetsförmåga. Du är pålitlig, noggrann, effektiv, flexibel och gillar ett högt arbetstempo. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Löneadministration - Sjuklönehantering/fakturering - Sjukanmälan till FK - Inkomstrapportering FK - Hantering införsel - Statistik - Upprätta ekonomiska rapporter till våra uppdragsgivare - Ansvara för rensning och arkivering enligt rutiner och regelverk - Rapportering Utbildning och erfarenhet Krav är godkänd YH utbildning inom lön eller flera års erfarenhet av kvalificerat lönearbete. Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav - särskilt Excel. Tidigare erfarenhet av Fortnox, Crona, Visma är meriterande. Övrigt Tjänstens omfattning är på 100 % (40 h/vecka) Tjänsten kommer att tillsättas med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns, Vårdföretagarna - Vision och Vårdföretagarna - Kommunal. Arbetsplats: Stenbackevägen 6, Örebro. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakt: Ekonomichef: Lilian Tornlid Levin tfn 072-092 72 04, Vice VD Caroline Nogelius tfn 072-092 72 01 Löpande urval kommer att ske vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!

1 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Lönespecialist till Hexatronic

Är du en serviceinriktad och självgående person som trivs i en roll med stort eget ansvar?   Vi söker en erfaren och engagerad lönespecialist för att stärka vårt team inom personaladministration. Som lönespecialist kommer du att ansvara för att säkerställa korrekt och effektiv lönehantering för våra, drygt 400, medarbetare.   Om oss Hexatronic Cables Interconnect Systems AB är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation. Koncernen levererar produkter och lösningar för optiska fibernät. Läs mer om koncernen: Start | Hexatronic   Ansvarsområden: Beräkning och bearbetning av löner för olika anställningskategorier. Hantering av pension, skattefrågor och sociala avgifter. Säkerställa efterlevnad av lagar och bestämmelser gällande pension, försäkringar och löneadministration. Stöd till Chefer och medarbetare och förklara komplexa lönerelaterade frågor.   Kvalifikationer: Erfarenhet av löneadministration och kunskap om arbetsrätt och skattefrågor. God förståelse för lönesystem och programvara. Noggrannhet och förmåga att hantera konfidentiell information. Stark kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team. Du besitter mycket goda kunskaper i Excel och vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med Power BI.   Krav: Relevant utbildning inom löneadministration eller ekonomi. Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som löneadministration/specialist. Flytande svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska   Anställningsomfattning Heltid   Anställningsform Tillsvidareanställning   Arbetstid och lön Dagtid. Fast månadslön   Tjänstgöringsort Hudiksvall   Övrig information Vi ser fram emot att välkomna en skicklig lönespecialist till vårt team och ser fram emot din ansökan! Hexatronic är en arbetsgivare som främjar mångfald och lika möjligheter. Vi välkomnar ansökningar från alla kvalificerade sökande oavsett bakgrund. Ansökningar behandlas konfidentiellt. Registrera ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är lämplig för rollen på www.onepartnergroup.se Sista ansökningsdag 2024-03-10 Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.

1 mars 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Administratör lön & ekonomi - Falun

- Är du redo att ta steget in i löneadministrationens värld? Detta kan vara rätt möjlighet för dig!   Uppdrag Henningsons El söker en administratör med erfarenhet eller viljan att lära sig löneadministration för att bli en del av deras team. Som administratör kommer du att ha ansvar för att exempelvis hantera tidsredovisning, användar-administration, avstämningar, lönehantering och rapportering. Du kommer att vara en viktig del av processen för att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid.   Du kommer att ha ansvaret för att svara på frågor från medarbetare och chefer inom lön och du behöver vara bekant med kollektivavtal och lagstiftning inom området. Det är viktigt att du kan prioritera dina uppgifter och bibehålla en hög servicenivå gentemot organisationen.   Du utgår från huvudkontoret i Falun och ingår i enheten ekonomi.    Din profil: Henningsons EL söker en person som är självständig och har förmågan att arbeta väl med stöd från deras erfarna löneadminstratör. De ser gärna att du har intresse av att lära dig och är villig att utvecklas inom området. Du behöver vara nyfiken och strukturerad, har du använt dig av systemen Kontek och SDF är det meriterande.   Som person är du serviceinriktad och har förmågan att utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och driven när det kommer till att hantera olika uppgifter. Du trivs i att vara en del av ett team samt att ha många olika kontaktytor.   Om du har några års erfarenhet inom löneadministration eller om du är i början av din karriär och vill utvecklas är du välkommen att söka!   Henningsons EL erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjligheter till personlig och professionell utveckling. Om du är redo att ta steget in i löneadministrationens värld, så kan detta vara rätt möjlighet för dig!     Henningsons Elektriska AB grundades 1939 av Alex Henningson i Enviken, norr om Falun. Sedan dess har mycket hänt i företaget. Genom åren har den lilla enmansfirman växt till ett väletablerat och framgångsrikt företag som kännetecknas av kvalitet och nöjda kunder. Idag är man ca 150 anställda och omsatte under 2022 ca 265 miljoner kronor. Henningsons är företaget med både bredd och spets. Med specialistkompetens inom sju olika områden skapar det goda synergier inom företaget. Företagets kompetensområden är: Elinstallation, Industriservice, Vitvaruservice, Storkök, Kyla & Värme, Tvättstugor, Larm & Säkerhet och Kraft. Läs mer om företaget: www.henningsonsel.se

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Löneadministratör 50%

Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är analytisk och som gillar problemlösning. Har du en bakgrund inom lön, ekonomi och administration? Då är det dig vi söker!   Som löneadministratör administrerar du löner, utlägg och reseräkningar i Hogia. Du arbetar självständigt och driver utvecklingen kring lönearbetet i bolaget. Tjänsten är på 50 % med arbetstid enligt överenskommelse.  Vi söker dig med erfarenhet från lönehantering gärna i affärssystemet Hogia. Som person är du driven, strukturerad och en doer. Problemlösning och att hantera flera bollar i luften faller dig naturligt. Vår kund är global vilket ställer krav på att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal som skrift. B körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader där du blir anställd av Randstad men arbetar hos vår kund. Efter 6 månader finns det goda möjligheter till övertag av vår kund. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef på mail: [email protected] Välkommen med din ansökan! Ansvarsområden Lönekörning Administrering av reseräkningar och utlägg Processförbättring och utveckling Kvalifikationer Erfarenhet av lönehantering Arbetat i Hogia lön B Körkort och tillgång till bil Goda kunskaper i såväl svenska som engelska Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

1 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Lönehandläggare 50% till kommun

Vi söker dig som vill stötta upp denna kommunala kund medan de genomför ett byte av lönesystem. Om uppdraget Detta konsultuppdrag avser en lönehandläggare till en kommun med start snarast möjligast till och med 1 oktober med chans till förlängning. Omfattningen är 50% av en heltid, men det kan diskuteras. Arbetet utförs på plats i kundens lokaler i Kisa men kan efter överenskommelse utföras på distans. Du kommer arbeta på löneavdelningen som består av tre av lönehandläggare/ systemsamordnare. Behovet ligger till grund för ett byte av lönesystem vilket ökar arbetsbelastningen. Dina arbetsuppgifter Kunden befinner sig i dagsläget i en implementering av ett nytt lönesystem, från TietoEverys ecompagnion till Wismas lönesystem Personec där Medvind ingår. Driftstarten är beräknad till den 1 oktober. I rollen som lönehandläggare kommer du hantera lönedriften i flera kommuner samt avlasta med andra vanligt förkommande uppgifter. Dina kvalifikationer - Några års erfarenhet som lönehandläggare - Gedigen erfarenhet av lönehandläggning i lönesystemet ecompagnion alternativt Personec Meriterande - Erfarenhet som lönehadnläggare från kommunal verksamhet Vad vi erbjuder dig Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta. Om ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 5/3. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons [email protected] För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 884 96 00 Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

1 mars 2024
Sista ansökan:
5 mars 2024