Drömjobbet för dig som brinner för matlagning och teamwork! Vill du arbeta som kock på en av sydöstra Sveriges mest välrenommerade resortanläggningar? Ronneby Brunn söker nu en passionerad och skicklig kock som vill bli en del av vårt framgångsrika team. Hos oss får du möjlighet att: Arbeta med lokala råvaror av högsta kvalitet från både land och hav. Skapa smakupplevelser med allt från härliga bufféer till exklusiva tallriksserveringar. Vara en del av en anläggning med rötter från 1897, omgiven av den prisbelönta Brunnsparken. Vi är en komplett konferensanläggning som erbjuder både energigivande aktiviteter och avkopplande stunder. Vår Brunnsrestaurang är hjärtat av verksamheten där vi dukar upp för allt från familjemiddagar till eleganta event med show och dans. Vad vi söker hos dig: Erfarenhet: Du har några års erfarenhet av restaurangbranschen, gärna inom hotell. Noggrannhet och kreativitet: Du levererar snygga upplägg och fantastiska smaker, alltid med fokus på detaljer. Flexibilitet och problemlösning: Du prioriterar rätt, ser lösningar och trivs i ett högt tempo. Hygien och kvalitet: Du arbetar hygieniskt och respekterar vikten av att kunna erbjuda mat till alla gäster, även vid allergier eller specialkoster. Lagspelare: Du bidrar till god stämning och stark teamkänsla – vi lyckas tillsammans! Detta erbjuder vi dig: Ett strukturerat schema som du får i god tid – minst två veckor innan månadsskiftet. Möjligheten att jobba i en miljö där vi värdesätter yrkesstolthet och lär av varandra. Tillgång till vårt spa och en arbetsplats som bryr sig om både ditt välmående och din utveckling. Här på Ronneby Brunn är varje dag en chans att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster – och att själv utvecklas i en stimulerande och kreativ miljö. Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Ansök nu och ta nästa steg i din karriär!
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa gastronomiska destination utanför Stockholm. På Görväln odlar vi en stor del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska matupplevelser. Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker och klippa örter från odlingen inför kvällens service. Är du en noggrann och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och inte är rädd för att röra dig i matsalen. Du värderar detaljer samt ordning och reda. Du är flexibel och positiv. Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i minst 4 år och framför allt ska du älska att laga mat. Vi ser gärna att du har har bil då det är svårt att ta sig till Görväln kommunalt om du inte bor i närheten och kan cykla. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi på hög nivå, arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Vad vi erbjuder dig: Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Hälsosam och god personalmat i en fantastisk miljö Friskvårdsbidrag och utvecklingsbidrag Inspirationsresor och rabatter på hotellupplevelser För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Arbetspassen är förlagda dagtid och kvällstid måndag-lördag. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa gastronomiska destination är ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra, så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi söker nu en Souschef till köket på Melanders Dalagatan, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du, tillsammans med Köksmästaren leder och ingår i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och dryck Har minst 2 års yrkeserfarenhet av en motsvarande roll Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Kort om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö, och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!
Kock med passion för husmanskost sökes till Hotel Botnia i Umeå. Älskar du klassisk matlagning och vill arbeta i ett familjärt och välkomnande företag? Just nu söker vi en kock som gillar att jobba självständigt i köket – men som också uppskattar kollegor nära till hands och en arbetsplats med hjärta. Det här är ett konsultuppdrag via Northern Skill. Vilket innebär att du är anställd hos oss och uthyrd till kunden under 2–3 månader, med möjlighet till förlängning vid behov. Du ska ha möjlighet att jobba under hela sommaren. Dina arbetsuppgifter. I rollen som kock blir du en central del av ett litet men engagerat team. Du har huvudansvaret för köket, men arbetar i nära samspel med kollegor som ansvarar för frukost och konferens. Du kommer bland annat att: Laga klassisk husmanskost, framför allt till kvällens middag. Sköta inköp och beställningar av råvaror. Ta emot leveranser och hålla ordning i köket. Planera veckomenyer och förbereda helgens serveringar. Arbeta främst dagtid (kl. 09.00–18.00) – men även kvällar och helger vid behov. På kvällar och helger serverar vi ofta förbeställda 3-rättersmenyer eller sommarbuffé. Det kan även bli olika typer av event, vilket innebär att du får skapa och anpassa menyer från grunden. Du får stort kreativt ansvar och möjlighet att forma matupplevelsen för våra gäster. Du arbetar oftast själv i köket under ditt pass, men är aldrig ensam – kollegor finns runt dig i huset. Du får en trygg och tydlig introduktion där ansvariga hjälper dig att komma in i rollen på ett bra sätt. Vi söker dig som. Har erfarenhet som kock eller har arbetat med liknande uppgifter. Älskar matlagning och tycker husmanskost är bland det bästa som finns. Är självgående, noggrann och ansvarstagande. Har koll på menyplanering och råvaruhantering. Trivs i ett mindre team och sprider positiv energi. Gillar att ge service och vill leverera kvalitet. Det här får du. En trygg anställning via Northern Skill. Ett uppdrag hos ett välskött och personligt hotell. En varierande vardag där du får ta stort ansvar. Möjlighet att vara kreativ i veckomenyerna. En genomtänkt introduktion där vi ser till att du kommer in i jobbet på ett tryggt sätt. Främst dagtid – men med variation vid event. Start och ansökan. Start omgående för rätt person. Tjänsten är en visstidsanställning med start snarast möjligt och i första hand till augusti månad – med möjlighet till förlängning. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök eller ställ frågor. Rekryteringen hanteras av Northern Skill. Du kommer först att ha kontakt med en av våra rekryterare. Om du går vidare i processen blir du presenterad till arbetsgivaren för nästa steg. Om oss – Northern Skill. Vi är det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk. Vi bryr oss mer om vem du är, än hur fint ditt CV är. Har du inte världens snyggaste CV? Det gör inget. Skicka in din ansökan som: Fritext. Kort video. Eller slå en signal direkt till oss. Som konsult hos oss. Hos Northern Skill får du samma trygghet och villkor som i en vanlig anställning. Dessutom är vi närvarande, engagerade och jobbar aktivt med att hjälpa dig ta nästa steg i karriären. Vi ser fram emot att höra från dig.
Letar du efter nästa kockäventyr? Är du den som skär löken snabbare än din egen skugga? Har du smaksinnet skarpt som en nyvässad kockkniv? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker dig som älskar tempot i köket, gillar att lösa problem på studs, och som alltid har en ny idé i bakfickan. Hos oss är ingen dag den andra lik – det är nya menyer, nya kök, nya kollegor och nya chanser att glänsa varje vecka. Det är som att jobba i ett kulinariskt äventyrsspel – och vi behöver dig i vårt team! Vad vi erbjuder dig: En fartfylld vardag där du utvecklas som kock i raketfart Möjlighet att jobba på Göteborgs mest spännande restauranger Flexibla arbetstider – du bestämmer själv hur mycket du vill jobba Roliga personalaktiviteter, utbildningar och nätverkande i branschen Kollektivavtal och en trygg anställning Vem är du? Du har gått restaurangutbildning eller lärlingsprogram Du har minst 4 års erfarenhet från ALC-kök Du vill bli bättre, snabbare, skarpare Du är hängiven, stolt över ditt yrke, en problemlösare och flexibel som få Låter det här som din grej? Skicka in din ansökan idag – ju snabbare desto bättre! Om ditt CV får oss att höja på ögonbrynen (på ett bra sätt) så hör vi av oss snabbt för att planera nästa steg mot att bli stjärnan i vårt köksteam! Lön? Såklart! Vi kommer överens – det ska kännas bra för båda.. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
"Sommar"kockar sökes – Från Falkenberg till Smögen Kort säsong. Högt tryck. Stora möjligheter. Sugen på att byta avgaser mot havsbris? Vill du känna doften av nystekt fisk och salt tång i samma andetag? Då har vi sommarjobbet för dig! RA Hospitality i Göteborg söker nu hungriga, erfarna och snabba kockar för säsongsuppdrag på västkusten sommaren 2025 – från pittoreska Smögen i norr till strandnära Falkenberg i söder. Vi söker dig som... Har minst 2 års erfarenhet i ett A la carte-kök Har gått restaurangutbildning eller motsvarande lärlingstid Trivs bäst när det brinner lite i stekpannan – älskar högt tempo och snabba puckar Gärna byter storstadspuls mot saltstänkta klippor och service i solnedgång Är kreativ, självgående och alltid redo att leverera på topp Tycker att "sommarsäsong" låter mer som en kul utmaning än ett jobb Vi erbjuder: Boende nära arbetsplatsen – vi fixar så du slipper pendla Utvecklingsmöjligheter i Sveriges största bemanningsföretag inom hotell & restaurang Lön enligt erfarenhet och ansvar – vi vet att du är värd det Så om du är redo att byta "dagens lunch" mot dagar du minns, skicka in din ansökan redan idag. Sommaren 2025 blir vad du gör den till – gör den grym med oss på RA Hospitality! Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vi söker nu en kock på heltid till vårt härliga team! Vår meny varierar så vi uppskattar om du har erfarenhet av matlagning i restaurangmiljö, men det viktigaste är att du har viljan att lära dig och utvecklas. Du behöver kunna arbeta helger (Fredag & Lördagar), då vi har som mest att göra. Tempot är högt och noggrannhet är viktigt. Vi värdesätter ansvarstagande, självständighet i ditt arbete. Endast serösa sökande - vi ser gärna att du kommer in personligen till restaurangen och presenterar dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
CENO är Götaplatsgruppens tre restaurangverksamheter som ligger i World of Volvo, Göteborg. Festvåning, konferens och lunchrestaurang finns på de olika våningarna i huset och här är det full fart Vi söker en kock som är positiv, självgående och en lagspelare som är snabb på fötterna. Har du tidigare erfarenheter från konferens eller festvåning är det ett stort plus. Med allt från våra stora bankettmiddagar, dagliga luncher och mindre exklusiva middagar erbjuder vi en utvecklande och omväxlande arbetsplats, där vi vill du ska vara med och fortsätta utveckla vår produkt med oss. Vi söker både deltidstjänst och heltidstjänst med start från juni-augusti. Arbetet utgör sig både dagtid och kvällstid Undrar du mer om tjänsten eller är du redan intresserad, tveka inte - hör av dig!
Vi på Guldapan i Karlstad är redo att ta nästa steg – och kanske är det tillsammans med dig? Vi söker en passionerad, erfaren och nyfiken kock som vill vara med och laga riktigt god mat i ett kök där kreativitet, kvalitet och kärlek till råvaror står i centrum. Hos oss står det aldrig still. Guldapan är en levande krog där det bubblar av energi, smaker och idéer. Vi lagar mat som vi själva älskar att äta – vällagat, varierat och alltid med en twist. Och vi vill att du ska vara med och sätta din prägel på det vi serverar. Vi söker dig som: • Är utbildad kock med några års erfarenhet i bagaget • Är självgående, men trivs bäst i ett team där man lyfter varandra • Har ett öga för detaljer, en känsla för smaker och ett brinnande matintresse • Vågar tänka nytt, men respekterar grunderna • Vill vara en del av en krog med personlighet och högt i tak Vi erbjuder: • En heltidstjänst med start i augusti 2025 • Ett kreativt kök där dina idéer får ta plats • En varm arbetsplats med mycket hjärta och högt tempo • Möjligheten att vara med och utveckla både menyn och krogen tillsammans med ett engagerat team Vi vill gärna lära känna dig innan augusti – så vänta inte med att höra av dig! 👉 Ansök nu genom att mejla till [email protected] Berätta gärna kort om dig själv och bifoga CV. Och om du inte redan har varit hos oss – kika in på www.guldapan.se och få en känsla för vilka vi är. Vi ser fram emot att höra från dig!
Kock till Sundsgården Hotell & konferens Är du en kreativ och mångsidig kock som älskar att laga mat och skapa smakupplevelser för en varierad publik? Har du ett hjärta för att både leverera förstklassig mat på en hotell- och konferensanläggning och servera välsmakande rätter till studenter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Om oss: Vi är en unik arbetsplats som erbjuder en spännande kombination av två miljöer: en välrenommerad hotell- och konferensanläggning samt en inspirerande folkhögskola. På vår folkhögskola serverar vi fräscha och näringsrika måltider till en härlig studentgrupp. Samtidigt erbjuder vår hotell- och konferensanläggning en rad kulinariska upplevelser: från frukost till våra hotellgäster, läckra fikor till konferensdeltagare, eleganta á la carte-middagar på kvällen, samt välkomponerade rätter till olika evenemang som bröllop och högtider. Vi är även en populär destination för lokalbefolkningen som vill njuta av vår mat och atmosfär. Här får du med andra ord chansen att använda din kreativitet och erfarenhet i ett varierat och inspirerande arbetsklimat. Vi erbjuder: Två spännande miljöer: Variera din arbetsdag och experimentera med menyer och skapa nya rätter för olika målgrupper. Kreativ frihet: Du får chansen att vara med och utveckla nya koncept, att experimentera med olika smaker och skapa minnesvärda måltider. Utveckling: Fortlöpande utbildningar och möjlighet att växa som kock. Bra arbetsmiljö: Ett stödjande team där varje medarbetare är viktig, och där vi värdesätter en positiv och inkluderande arbetsatmosfär. Du bör ha: Relevant erfarenhet från arbete som kock. En passion för att leverera högkvalitativ mat och förmåga att anpassa menyer efter olika gästers behov och tillfällen. En kreativ och flexibel inställning, samt förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team. Ett gott öga för detaljer och en vilja att alltid förbättra och utveckla köket. Varierande arbetstider och helgarbete förekommer. Kvalifikationer · Kockutbildning · Minst 3-4 års erfarenhet från kök och restaurang. Omfattning: tillsvidare 100 % Tillträde: Snarast Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din erfarenhet, din passion för matlagning och varför du är den perfekta kandidaten för denna unika roll. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du skulle bidra till vår framgång! Ansök senast 30 juni. Tillsammans skapar vi en köksmiljö som är både kreativ och professionell. Är du redo att ta dig an denna varierade och spännande utmaning? Välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan till: [email protected] Märk ansökan: Kock Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta: Kökschef Daniel Andersson 076-540 38 47 eller [email protected]
Välj ett jobb för att visa detaljer