På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas. Vi söker nu en erfaren kock som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst. "Du blir en del av vårt team av kockar och kökschef som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse." Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus. Arbetet Du kommer du att vara en del av vårt team av kockar och vår kökschef som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Vi söker en kock med erfarenhet från yrket och som brinner för sitt arbete. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har 3+ års beprövad erfarenhet som kock på restaurang En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation Du kommunicerar snabbt och effektivt Du kan hantera och inspirera teamet Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel
Mitt i Östersund hittar du Norra Station. En restaurang, ett galleri och ett kafferosteri. En mötesplats för många nyfikna besökare och en härlig oas mitt i stan. Vi söker en eambitiös Kock till Norra Station. Nordisk kokkonst och stor omtanke i val av råvaror präglar köket. Jag som söker kock heter Tommy Thuresson och som ledare är jag tydlig, noggrann och närvarande, jag förväntar mig att du är lojal, har ett stort intresse i mat och dryck och har jobbat några år i köket. Vi söker dig som: Har erfarenhet Har en positiv energi som smittar av sig på både gäster och kollegor. Är iniativrik, kreativ och en riktig problemlösare. Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för våra gäster. Du som drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar där du tar ansvar för gästens helhetsupplevelse. Det vi erbjuder: En anställning på 75 - 100 % dag och kvällstid varierande En härlig, rolig och fartfylld arbetsplats Trevliga och ödmjuka arbetskamrater Tillträde: Enligt överenskommelse Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta mig Tommy via: [email protected] Maila ansökan till [email protected] Kollektivavtal Visita. Skriv att du söker tjänst som kock. Tillträde omgående. VAR LIGGER ARBETSPLATSEN? Prästgatan 40 83131 Östersund Lönetyp: Fast månadslön http://norrastationcafe.se
Vi söker en ny kockkollega till Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Är du en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för mat och dryck? Vill du jobba i en miljö och team med stort utrymme för egna och nya initiativ? Är du en bra lagspelare och flexibel och klarar snabba förändringar och högt tempo? Till oss på Elite Hotel Marina Plaza söker vi dig som känner sig bekväm i en internationell miljö då vi är stolta över att både våra kollegor och gäster kommer från hela världen. Vem är du? Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras. I rollen som kock är det du som aktivt kommer att skapa kundens upplevelse hos oss på ett omhändertagande sätt. Vi arbetar dagligen efter våra servicevärderingar som handlar om att få varenda kollega och gäst att känna sig Sedd, Efterlängtad och som en Hedersgäst. Det är viktigt för oss att du känner för dessa värderingar och delar dem med oss. Du har flera års erfarenhet med stort intresse för mat och dryck. Du har bra driv i steget och gillar att jobba under tryck, är energisk, har god yrkesvana och är serviceminded vilket märks i hur du gör det lilla extra för gästen. Praktikaliteter Omfattning: Tjänsten är på 100%, visstidsanställning med start i juni efter överenskommelse till december 31/12-25 Arbetstider: Tjänsten innefattar mestadels kvällar och helg. Tillträde enligt överenskommelse/omgående Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Andreas ( [email protected] )
Vi på Panelen Steakhouse befinner oss mitt i centrum och är minst sagt en livlig restaurang. Vi är alltid ett populärt val, och därmed vill vi utöka med kockar/serveringspersonal till vårt härliga team. Har du viljan och förmågan att leverera en minnesvärd upplevelse för våra gäster? Är du intresserad av mat och dryck? Då passar du perfekt in i Panelen familjen. Det viktigaste för oss är att du har en stor social kompetens, är stresstålig, nyfiken och kan grunderna för yrket. Vi har många resande / turister som besöker restaurangen, så grunderna för engelska är ett krav. Vi söker dig som vill arbeta eftermiddag, kvällar och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är servering av a la carte, kassahantering med vissa lunch pass. Har du bar/Vin kunskap är det meriterande. Vi lägger stor vikt i de råvaror vi serverar och presenterar bara det bästa på marknaden, är detta lika viktigt för dig så vet du vad du ska göra. Vi söker främst 100% -tjänst, men även 80, 75 & 50%.
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du har jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 1 juni VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Spice n Rice Växjö är nr 2 av 6 restauranger som vi har runt om i Sverige. Vi lagar Thai och kina mat på ala minute och servera när folk beställa. Vi finns i centrum och här har vi ca 60 sittplatser. Vi söker glädjespridande, serviceinriktade, noggranna medarbetare som tycker om att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer att anställa medarbetare som innehar dessa karaktärer. Din erfarenhet inom yrket är inte lika viktig då vi kommer att träna dig på plats med våra handledare och arbetsböcker i matsal och kök. Du kommer att arbeta med tillagning av våra asiatiska maträtter utifrån vår receptbok. Du kommer att hjälpa köksbiträden att producera alla förberedande råvaror och du kommer att arbeta med köksrutiner som hygienkontroll, råvaruhantering och annan tillredning i ett litet team av medarbetare. Du ska ha arbetat som kock och med asiatisk matlagning i minst 2 år och kan hantera gasolspisen. Pratar du Mandarin, Kantonesiska, Vietnamesiska eller Thailändska så är det en extra merit. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kock OM UPPDRAGET Drömmer du om att vara en del av en spännande resa mot att förändra framtiden inom hotell- och restaurang? Villa Dagmar är platsen där dina ambitioner kan bli verklighet. Vi är inte bara en arbetsplats; vi är en destination för dem som delar vår passion för hotell, mat, dryck och att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. Är du intresserad av att bli en i teamet och jobba med förstklassig kvalitet och servicenivå? Vi söker talanger som vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter dig som är kunnig, engagerad, driven och är en lagspelare som vill vara med om denna typ av upplevelse. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. ARBETSUPPGIFTER Kockens huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Vi söker dig som har gått restaurangskolan och brinner för matlagning, ett stort intresse och rätt attityd väger lika tungt som erfarenhet. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur och ordningssinne och har en stark vilja att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. ERFARENHET Du är kock och har minst 3 års erfarenhet från á la carte och har passion för matlagning med härliga råvaror. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Tjänsten är på tillsvidare och på heltid. Vi tillämpar kollektivavtal. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. VARFÖR SKA DU VÄLJA ATT ARBETA PÅ VILLA DAGMAR Vi är på en spännande resa och strävar efter att bygga ett team som inte bara följer utvecklingen, utan leder den. Vi vill vara pionjärer inom vår bransch och för att uppnå detta behöver vi medarbetare som delar vår passion, kunskap och vilja att tänka innovativt. Hos oss är vi måna om din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder utbildning och möjlighet till att växa inom organisationen. Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön. Du kan förvänta dig förmåner som friskvårdsbidrag och andra anställningsförmåner som medarbetare. Hos oss har du även möjlighet att njuta av förmånliga rabatter på våra hotell, restauranger och butiker. OM DIPLOMAT COLLECTION Diplomat Collection erbjuder unika, exklusiva och personliga hotell- och restaurangupplevelser i hjärtat av Stockholm. Hotellen ägs av fjärde generationen i familjen Malmström där det familjära genomsyrar hela verksamheten. Våra hotell, Hotel Diplomat, ett stilfullt och elegant hotell beläget på Strandvägen med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, och Villa Dagmar ett intimt och internationellt boutiquehotell på Nybrogatan, erbjuder förutom hotell och restaurangverksamhet även eventlokaler, konceptbutik, barer, gym och retreat. Under 2024 öppnade vi ytterligare ett hotell, Villa Dahlia, med känslan av ett italienskt town house intill Tegnérlunden i Stockholm. Hotel Diplomat – https://www.diplomathotel.com/ Villa Dagmar – https://hotelvilladagmar.com/ Villa Dahlia – https://hotelvilladahlia.com/
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM VEM VI SÖKER: Erfaren och driven person med passion för sitt yrke. Minst några års erfarenhet inom branschen, men inte nödvändigtvis från stjärnkrogar. Trivs med att jobba i olika miljöer och ser det som en möjlighet att utvecklas. Anpassar sig snabbt till nya rutiner och miljöer. En teamspelare med hög social kompetens. Har rätt inställning och ser den som en viktig del av jobbet. HUR DET FUNGERAR: Arbeta på olika platser, ibland flera under samma vecka, eller på längre uppdrag. Du får jobbförslag i god tid och bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta. Möjlighet att arbeta dagtid, kvällar eller specifika dagar beroende på dina önskemål. Flexibilitet och möjlighet att arbeta när det passar dig bäst. Ett extrajobb med en arbetsgivare som bryr sig. FRAM ERBJUDER 160 - 220 kr per timme med möjlighet att få lön inom 48h efter jobbet. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. FLEXIBEL LÖN. Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? FRAM är ett personligt bemanningsföretag som specialiserar sig på hotell- och restaurangbranschen. Vi är övertygade om att arbeta med mat och dryck är ett av de roligaste jobben som finns. Vi har framgångsrikt etablerat oss i Göteborg, Malmö och nu även i Stockholm. Vår målsättning är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen, med fokus på transparens, ärlighet och en positiv arbetsmiljö. Vi är flera hundra anställda och fortsätter att växa. Våra kunder är allt från lokala kvarterskrogar till stora hotellkedjor och företagsrestauranger. Vi väljer noggrant vilka vi samarbetar med för att säkerställa att du får arbeta på bra arbetsplatser med go stämning. ANSÖKAN I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Start: Enligt överenskommelse. Lön: 160-220 kr i timmen. Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: servis, matsal, servitör, restaurang, hotell, biträde, restaurangbiträde, bartender, hovmästare, a la carté, lunchrestaurang, konferens, service, runner
Om jobbet Silver Resort - navet i turism- och biltestverksamheten i Arjeplog är en hotellkoncern med fokus på testindustri, konferenser, event och vinterturism. Vårt syfte är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Till vår säsong vintern 2026 söker vi nu några kockar som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch. Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Vi serverar luncher, a lá carte middagar samt catering. Detta betyder att du bör vara flexibel och gilla att anta nya utmaningar eller så har du redan erfarenhet från liknande verksamhet. Du bör tala god Engelska och självklart har du redan arbetat en säsong eller mer som kock. Välkommen med din ansökan! Om anställningen Arbetsgivare: Arjeplog hotell Silverhatten AB Lönetyp: Fast månadslön enligt kollektivavtal (Visita / HRF) Kontaktperson: Bijan Biazar, Food & Beverage Manager [email protected] Hemsida: https://silverresort.se/
Välj ett jobb för att visa detaljer