Scandic Mölndal ligger centralt beläget vid Mölndals Galleria med goda kommunikationer till Göteborg. Vi är alla delar av samma team och jobbar tillsammans med mycket glädje och engagemang. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Vi är övertygade om att en god stämning bland oss medarbetare leder till enastående hotellupplevelser för våra gäster. Nu söker vi en kock till Scandic Mölndal Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vad innebär rollen som kock? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet. Vem är du? För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Information om tjänsten: Varannan helg samt vid behov. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic! Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD
Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning. Vår meny skapas av vår lokala köksmästare och du som kock är en del av vårt team som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. Utöver matlagning är du som kock med och ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs.
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare! Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker kockar, köksbiträden, diskare, servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister och hotellstädare, . Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Stockholms mest största och häftigaste hotell och restauranger! Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-12.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör! Datum: 25 mars Tid: 10.00-12.00 Adress: Norra Stationsgatan 93D, 113 64 Stockholm. Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta. Läs mer på vår Facebooksida och Anmäl ditt intresse här RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vi söker dig just nu som är tillgänglig större delen av sommaren, framför allt i juli och augusti. Vi söker dig som vill jobba 3-5 dagar i veckan och som inte är rädd att ta i med hårdhandskarna och jobba under stress. Om det går bra i sommar så är det inte uteslutet att du kan få fortsätta jobba extra efter sommaren! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passar bra hos oss tror vi att du är flexibel och innovativ Kan prata ocj läsa flytande svenska och engelska trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
Vi är en asiatisk restaurang belägen i centrala Kristianstad och serverar buffémat med inriktning kinesisk/thai/sushi mat. Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av kinesisk, thai och sushi. För att kunna kommunicera med de övriga personalen i restaurangen är det viktigt att du har kunskaper i kinesiska (mandarin och/eller kantonesiska) och svenska. Vi är en asiatisk restaurang och serverar buffémat med inriktning kinesisk/thai/sushi mat. Vi söker nu 1 asiatisk kock med minst 2 års erfarenhet. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av kinesisk-, thaimat och sushi. För att kunna kommunicera med de övriga personalen i restaurangen är det viktigt att du har kunskaper i kinesiska (mandarin och/eller kantonesiska), svenska eller engelska.
Vill du säsongsjobba tillsammans med ett härligt och kunnigt köksteam? Hooks Herrgård, bara 20 minuter söder om Jönköping, är en av Sveriges bästa mötesplatser och golfanläggningar. Med två fantastiska golfbanor, ett prisbelönt spa och två restauranger – Herrgårdsrestaurangen och Hooks Bistro – skapar vi upplevelser utöver det vanliga för våra gäster. Nyhet! I april 2024 tog vi golfupplevelsen till en ny nivå med en ny Bistro, golfshop och renoverad Skogsbana. Det innebär en ny, modern arbetsmiljö och fantastiska möjligheter att utvecklas tillsammans med oss! Vad vi erbjuder dig En inspirerande arbetsplats med ett sammansvetsat och glatt team Stora möjligheter till utveckling i en ny och modern miljö Fina personalförmåner Dina arbetsuppgifter Hooks Bistro ligger vackert intill golfbanorna och besöks av hungriga golfare, konferensgäster och privatpersoner. Här serverar vi lunchtallrikar, à la carte och caférätter. Vi söker dig som vill vara med och utveckla Hooks Bistros smakupplevelse och skapa minnesvärda måltider tillsammans med oss! Om dig Vi letar efter en kock med passion för smaker och matlagning! Vi tror att du: Har utbildning och/eller erfarenhet som kock Har erfarenhet av husmanskost, lunchservering och à la carte Är nytänkande, ansvarstagande och har hög kvalitetskänsla Har god samarbetsförmåga och bidrar till en härlig arbetsstämning Hos oss på Hooks Herrgård är arbetsglädje och engagemang lika viktigt som smakerna på tallriken. Vi har roligt tillsammans! Anställningsvillkor Säsongsanställning april–oktober, med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning Schemalagd arbetstid: dagtid samt varannan helg, med enstaka kvällar Boende på anläggningen kan ordnas under en begränsad tid Ansökan Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – så vänta inte! Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt fantastiska team. Välkommen till Hooks Herrgård – en smakrik sommarupplevelse!
Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Här står maten i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig spansk mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Nu söker vi en kock med kärlek för det spanska köket till Åre Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt spanska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt tidigare erfarenhet som kock. Du är effektiv och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt 3 års erfarenhet som kock. Vi ser gärna att du talar engelska och ett skandinaviskt språk. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda timanställning extra med möjlighet till fast anställning. Alla anställningsformer startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete på kvällar samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Are you a passionate and creative chef looking to bring your culinary expertise to a dynamic and exciting kitchen? Brasserie NÒR in Umeå is seeking a talented and experienced Chef à la Carte to join our team. If you have a flair for crafting exceptional dishes, a keen eye for presentation, and thrive in a fast-paced environment, we want to hear from you! Responsibilities: • Prepare and cook high-quality à la carte dishes according to our menu and standards. • Contribute to menu development with a Nordic and European influence. • Ensure all food is prepared in a timely and hygienic manner. • Maintain a clean and organized workspace in compliance with health and safety regulations. • Work closely with management to ensure customer satisfaction and continuous improvement. Requirements: • Proven experience as a Chef à la Carte or in a similar role in a professional kitchen. • Strong knowledge of cooking techniques, kitchen equipment, and food safety standards. • Ability to work well under pressure and in a fast-paced environment. • Excellent teamwork skills. • Passion for food, creativity, and attention to detail. • Culinary degree or relevant certification (preferred but not required). What We Offer: • Competitive salary based on experience. • Opportunities for career growth and development. • A supportive and collaborative team environment. • Staff meals and additional benefits. If you are a dedicated and skilled chef looking for your next exciting opportunity, apply now! Send your resume and a brief cover letter or visit Brasserie NÒR in Umeå to apply in person. We can’t wait to welcome you to our team!
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare! Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker kockar, köksbiträden, diskare, servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister och hotellstädare, . Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Stockholms mest största och häftigaste hotell och restauranger! Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-12.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör! Datum: 25 mars Tid: 10.00-12.00 Adress: Norra Stationsgatan 93D, 113 64 Stockholm. Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta. Läs mer på vår Facebooksida och Anmäl ditt intresse här RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Välj ett jobb för att visa detaljer