Breakfast Chef
Royal Viking Hotel AB
Kockar och kallskänkor

Radisson Blu Royal Viking Hotel. Stockholm's top sights, as well as the main shopping district, are within walking distance and Stockholm's Central Station is located just next to the hotel offering smooth connections to nearby areas. The hotel enjoys a great location in an ever-changing, dynamic part of the capital, bordering the new tech hub, just next door to the emerging neighborhood of Sergelstan. Here you will truly feel the city pulse. Designed for a perfect night's sleep Stay in sleek simplicity in our rooms and suites. All our 459 rooms and suites match the modern guest needs and offer carefully selected first-class amenities that focus on well-being and relaxation. The room design features a combination of sober tones, elegant materials, beautiful details, and art from talented, young artists. Everything under one roof The Radisson Blu Royal Viking Hotel is an international meeting point, where guests and locals alike can share a social environment and the perfect place to make your home base during your stay in Stockholm. On-site you'll find our locally established restaurant, Stockholm Fisk—one of the best places in Stockholm to indulge in fish and seafood. If you take the elevator to the top floor, our elegant cocktail bar HIGH awaits you with sweeping views of the cityscape, as well as delicious cocktails. We also offer 17 innovative meeting spaces suitable for both conferences and relaxed gatherings. We are seeking a passionate and experienced Breakfast Chef to join our vibrant team at Royal Viking. This role is ideal for someone who is already based in Sweden, self-motivated, enthusiastic, and has a love for fresh food and professional kitchen standards. About the Role: - Be part of a passionate team delivering creative and indulgent breakfast experiences using traditional techniques and premium ingredients with a modern twist. - Work in a unique hotel breakfast restaurant and also make creative coffee breaks for the Meeting and event guests. - Collaborate with an amazing team dedicated to providing exceptional customer service. Key Responsibilities: - Oversee the breakfast shift, including a full buffet breakfast. - Prepare and present food according to Brand Standard guidelines. - Maintain high standards of food preparation, presentation, and cooking techniques. - Interact with guests, ensuring excellent customer service and memorable dining experiences. - Support stock control, including daily monitoring and reporting stock needs to the Restaurant & Bar manager. - Ensure strict stock rotation and aim for minimal wastage. - Maintain cleanliness and hygiene in all kitchen areas in accordance with Health & Safety and HACCP standards. - Take responsibility for the smooth operation of an assigned kitchen section. - Assist in food preparation for breakfast buffet and function services. - Foster a positive work environment focused on continuous learning and quality improvements. Proven experience as a Breakfast Chef. Excellent knife skills and a passion for fresh, quality food. Ability to work independently and as part of a team in a fast-paced environment. Strong communication skills in English and Swedish.  Commitment to hygiene, safety standards, and food handling regulations. Already resides in Sweden and have all necessary documents to to work  Quick start is preferred

26 juni 2025
Sista ansökan:
23 december 2025
Kockvikariat till köket på Höjdenhemmet
Lerums kommun
Kockar och kallskänkor

Lerums kommun är känd för sina natursköna platser med sjöar och skog. Kommunen har 3200 medarbetare och 43 000 invånare men räknar med att växa rejält inom de närmsta åren. Lerum ligger endast 20 minuters resväg från Göteborg och står idag inför en utvecklingsintensiv period med många spännande projekt på gång, allt ifrån skola till bostäder. Kommunen arbetar för att säkra både god service, hög välfärd och ett blomstrande företagsklimat. Måltidsservice utgörs idag av fem måltidsområden där vår främsta uppgift är att ge service till våra måltidsgäster inom förskola, skola och äldreomsorg. Måltidsservice arbete speglas av Agenda 2030 och fokus ligger på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider och matlagning från grunden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för våra gäster i äldreomsorgen och servera god mat på ett trevligt sätt. Vi söker nu en kock till Höjdenhemmets kök.  Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av rätter med hög kvalitet. Vårt mål är att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Vi söker dig som är utåtriktad, har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Om du dessutom är ansvarsfull och gillar att träffa nya människor samt ha gästen i fokus så är detta ett roligt jobb för dig! Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning och måltiden bidrar till en bättre vardag för våra gäster. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost och utföra egenkontroll. Du ska även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God datorvana och erfarenhet av kostdataprogram samt inköp är meriterande. Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Utvecklingen i Lerums kommun ska vara hållbar och vår styrning utgår från de globala målen i Agenda 2030. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi värnar om en god arbetsmiljö där du kan kombinera arbete och fritid. Som anställd hos oss får du tillgång till en rad förmåner, som friskvårdsbidrag och personalvårdsprogram. Läs mer om våra personalförmåner här: https://lerum.se/dina-formaner Som anställd i Lerums kommun kan det förekomma krav på att använda personligt Bank-ID i tjänsten för legitimering i till exempel systeminloggning eller annan verifiering. Inför ett anställningserbjudande kommer du behöva uppvisa belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

26 juni 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Förskolekock/ lokalvårdare
Viljansviks Förskola Ek. För.
Kockar och kallskänkor

Viljansviks förskola är en personalkooperativ förskola naturskönt belägen i Öjersjö. Verksamheten bedrivs i en villa och här arbetar fyra personal. Vi har i dagsläget 19 barn i åldrarna 2-6 år Vi söker dig som: Kan ansvara för vårt kök - laga näringsriktig mat från grunden med kvalitativa råvaror Planera veckomenyer självständigt utifrån barnens behov och gällande riktlinjer Har ett genuint engagemang för att främja goda matvanor hos barn och tycker om att skapa måltider som både smakar gott och ger energi Kan ansvara för förskolans lokalvård Kan ansvara för inköp av livsmedel, köksmaterial och förbrukningsvaror Är social och tycker om att ha människor omkring dig. Du kommer att arbeta nära barnen då köket är mitt i verksamheten. Är engagerad, flexibel och har lätt för att kommunicera då du kommer ha ett nära samarbete med oss pedagoger. Arbetstiden är förlagd till måndag-fredag ca kl 7:30-16:00. Alla våra måltider lagas på plats. Kock/kokerskeutbildning ses som en tillgång men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Hos oss hittar du en tillåtande arbetsmiljö med härliga barn och positiva vuxna. Vi kommer att intervjua fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tillträde till tjänst 2025-09-01 Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-09-01 E-post: [email protected] Arbetsgivare Viljansviks Förskola Ek. För. Rådjursstigen 15 433 50 ÖJERSJÖ Arbetsplats Viljansviks Förskola Ek. För. Kontakt Malin Claesson 031-987350, 0723-872975

26 juni 2025
Sista ansökan:
1 september 2025
Kock anstalten Fosie (vikariat)
Kriminalvården
Kockar och kallskänkor

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten Fosie ligger i utkanten av Malmö och byggdes 1986. Fosie är en anstalt i säkerhetsklass 2 med plats för 173 män, där ca 300 anställda och 10 chefer förvaltar, leder och utvecklar verksamheten. Verksamheten är under ständig förändring och har under åren utökats vid flertalet tillfällen bl.a. genom att upprätta platser för särskilt resurskrävande intagna (SRI) samt genom ett nytt modulhus som färdigställdes 2023. Läs mer om anstalten Fosies verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/fosie/#verksamhet ARBETSUPPGIFTER Som kock kommer du att arbeta i anstaltens storkök och ingå i ett arbetslag. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom planering, beredning och tillagning av lunch och middag, samt mottagning och uppackning av varor. Som kock lagar du i första hand lunch och middag till de intagna på anstalten samt lunch till personalrestaurangen. Städning av kökets lokaler, disk och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning ingår i arbetsuppgifterna. Samarbete med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet och enklare administration kan förekomma. Arbetet som kock på Fosie är klientnära och innebär även att handleda intagna, med olika förutsättningar vad gäller språk, förkunskaper i matlagning m.m., i köksarbete. Personalen har ett periodplanerat schema där helgtjänstgöring ingår i arbetet. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. Vi söker sig som har: • restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant • förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har: • erfarenhet av att arbeta i storkök • erfarenhet av att arbeta med egenkontroller • erfarenhet av att arbeta med specialkost • relevanta språkkunskaper • B-körkort För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att bli aktuell för anställning inom Kriminalvården krävs att du motsvarar högt ställda krav gällande lämplighet, omdöme, säkerhets- och sekretessmedvetande och att du följer gällande lagar. Det innebär att du står upp för demokratiska värderingar och den statliga värdegrund som gäller för Kriminalvårdens verksamhet. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För vissa säkerhetsklassade tjänster krävs svenskt medborgarskap. Kriminalvården välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Läs mer om säkerhetsprövningen på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/sakerhetsprovning-vid-rekrytering/ Befattningen kan innebära krigsplacering vid Kriminalvården. Läs mer om krigsplacering på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/krigsplacering/ Provanställning kan komma att tillämpas. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

26 juni 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Kock anstalten Fosie (timanställning)
Kriminalvården
Kockar och kallskänkor

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten Fosie ligger i utkanten av Malmö och byggdes 1986. Fosie är en anstalt i säkerhetsklass 2 med plats för 173 män, där ca 300 anställda och 10 chefer förvaltar, leder och utvecklar verksamheten. Verksamheten är under ständig förändring och har under åren utökats vid flertalet tillfällen bl.a. genom att upprätta platser för särskilt resurskrävande intagna (SRI) samt genom ett nytt modulhus som färdigställdes 2023. Läs mer om anstalten Fosies verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/fosie/#verksamhet ARBETSUPPGIFTER Som kock kommer du att arbeta i anstaltens storkök och ingå i ett arbetslag. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom planering, beredning och tillagning av lunch och middag, samt mottagning och uppackning av varor. Som kock lagar du i första hand lunch och middag till de intagna på anstalten samt lunch till personalrestaurangen. Städning av kökets lokaler, disk och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning ingår i arbetsuppgifterna. Samarbete med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet och enklare administration kan förekomma. Arbetet som kock på Fosie är klientnära och innebär även att handleda intagna, med olika förutsättningar vad gäller språk, förkunskaper i matlagning m.m., i köksarbete. Personalen har ett periodplanerat schema där helgtjänstgöring ingår i arbetet. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. Vi söker sig som har: • restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant • förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har: • erfarenhet av att arbeta i storkök • erfarenhet av att arbeta med egenkontroller • erfarenhet av att arbeta med specialkost • relevanta språkkunskaper • B-körkort För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att bli aktuell för anställning inom Kriminalvården krävs att du motsvarar högt ställda krav gällande lämplighet, omdöme, säkerhets- och sekretessmedvetande och att du följer gällande lagar. Det innebär att du står upp för demokratiska värderingar och den statliga värdegrund som gäller för Kriminalvårdens verksamhet. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För vissa säkerhetsklassade tjänster krävs svenskt medborgarskap. Kriminalvården välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Läs mer om säkerhetsprövningen på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/sakerhetsprovning-vid-rekrytering/ Befattningen kan innebära krigsplacering vid Kriminalvården. Läs mer om krigsplacering på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/krigsplacering/ Provanställning kan komma att tillämpas. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

26 juni 2025
Sista ansökan:
15 augusti 2025
Kock
Tierps kommun
Kockar och kallskänkor

Tierp är en kommun med en organisation i rätt storlek för dig som vill ha nära till chef, kollegor, politik och kunder. Här finns utrymme för både personlig utveckling och samverkan i organisationen. Vår kommun erbjuder varierande boendemiljöer, havsnära natur, historia, kultur och god service. Tierp har Stockholm, Uppsala och Gävle inom pendlingsavstånd och erbjuder också möjlighet att arbeta delvis på distans. Våra värderingar är viktiga och tillsammans arbetar vi för att förverkliga våra värdeord: respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. ARBETSUPPGIFTER Är du en passionerad kock som vill göra en positiv skillnad i människors liv? Har du erfarenhet av att laga näringsrik och välsmakande mat för större grupper, och trivs du i en miljö där du får skapa måltider som sprider glädje och välmående? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en engagerad och kreativ kock till vårt skolkök och vård- och omsorgsboende. I denna roll kommer du att förse våra elever och äldre med god och näringsriktig mat som både tillfredsställer smaklökarna och ger energi för dagen. Dina arbetsuppgifter inkluderar att planera, förbereda och tillaga måltider enligt fastställda menyer och näringsriktlinjer, samt anpassa rätter efter specialkost och allergier. Du bidrar dessutom till en trivsam och hygienisk miljö i köket, inklusive rengöring och underhåll av köksutrustning. Du kommer samarbeta med kollegor för att hantera beställningar av råvaror och säkerställa att maten tillagas med hög kvalitet och effektivitet. Dessutom får du vara delaktig i att utveckla menyer som är varierade och lockande för både elever och äldre. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Placeringen av tjänsten är i Skärplinge och tillagningsköket på Ol Andersskolan, vid behov samt lov med mera kan rotering inom kostenhetens enheter ske. KVALIFIKATIONER För att vara kvalificerad för denna tjänst krävs antingen en utbildning inom storkök eller restaurang på minst gymnasial nivå, eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare arbetslivserfarenhet från arbete i skolkök är också nödvändig. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt god datorkunskap och datavana. Utbildning eller kunskaper inom egenkontroll, livsmedelshygien och konsistensanpassning av måltider är också viktiga. Ett B-körkort är meriterande. Din förmåga att samarbeta med andra människor är en av dina styrkor; du lyssnar, visar empati och respekt, och du är prestigelös. Du uppmärksammar och belönar andras bidrag, vilket skapar en positiv arbetsmiljö. Du är också skicklig på att bygga och upprätthålla goda relationer, både internt och externt, och du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.  Utdrag ur belastningsregistret kommer efterfrågas enligt rutin inför anställning. ÖVRIGT På Tierps kommun sätter vi våra medarbetares välmående i fokus och erbjuder därför ett friskvårdsbidrag på 3 000 kronor, möjligheten att löneväxla för extra semesterdagar, förmånscykel samt andra attraktiva förmåner. Vi strävar även efter att skapa en arbetsplats med rika utvecklingsmöjligheter. Mångfald är viktigt för oss, och vi ser våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter som en värdefull resurs som berikar vår kommun. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz, måste du kunna visa upp ett giltigt arbetstillstånd eller bekräfta att du är undantagen från kravet. Anställning kan endast ske efter att vi har kontrollerat detta, i enlighet med utlänningsförordningen. Vi ber dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit. Vänligen skicka inte ansökan via e-post eller i pappersformat. Om du har skyddad identitet, kontakta den rekryterande chefen direkt och skicka inte in din ansökan digitalt. Vi avböjer vänligen men bestämt alla erbjudanden om hjälp med annonsering eller rekrytering.

26 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Vikarierande Kock till Väne-Ryrs förskolekök
Vänersborgs kommun
Kockar och kallskänkor

Vi söker en vikarierande kock till köket på Väne-Ryrs förskola som brinner för matlagning och service mot måltider i förskolan. Mål att arbeta emot - Kostenheten arbetar för att maten ska vara av god kvalitet, vara varierad och att gästen får ett trevligt bemötande. - Tillgodose våra kunders krav och önskemål på avtalade tjänster. Vår målgrupp är äldreomsorg, skola och förskola. - Vi arbetar för att måltiderna ska vara säkra, hållbara och klimatsmarta. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten - Man kommer att vara verksam och arbeta i alla delar av köket och restaurangen. - Tillaga och servera måltider, normalkost samt individanpassade måltider. - Delaktighet i produktion- och inköpsplanering. - Varumottagning. - Utföra och dokumentera enhetens egenkontroll. - I det dagliga arbetet ska du bidra till att riktlinjer följs och uppsatta mål nås. Du ingår i team som samarbetar och hjälper varandra med de arbetsuppgifter som finns i ett kök. - Mashie kostdatasystem. Kvalifikationer: Du ska ha genomgått gymnasiets restaurang- och livsmedelsprogram eller vuxenutbildning som bedöms likvärdig. Alternativt ha genomgått en validering (eller gesällbrev) som kan verifiera kunskaper motsvarande ovanstående. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt datavana. Kunskaper inom specialkoster är meriterande. För att trivas hos oss ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du är självständig och ska kunna arbeta i alla våra kök. Du strävar alltid efter högsta kvalitét och bästa service. Du drivs av genuint intresse för mat och har självklart matgästerna i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetslivserfarenhet som behövs för arbetet  - Erfarenhet som kock i storkök Villkor Innan anställning som kock krävs registerutdrag enligt skollagen (2010:800). Du begär en registerkontroll på polisen.se som sedan visas innan anställning sker. Vikariat till och med 2026-10-23. Semestertjänst. Successionstjänst kan komma att bli aktuellt.  Om Vänersborgs kommun Som medarbetare i Vänersborgs kommun bidrar du till att göra vardagen enklare för våra 40 000 medborgare i kommunen. I Vänersborgs kommun jobbar 3 800 anställda och vi arbetar för att vara attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på vår för att läsa mer. Övrig information Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Söker du en tjänst hos oss som omfattas av krigsplacering kommer du få information om det i samband med din anställning. Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/fackliga-organisationer .

26 juni 2025
Sista ansökan:
13 juli 2025
Hagvidson Ekot Hallstahammar söker kock (Kock, storhushåll)
EJB Nyponlunden AB
Kockar och kallskänkor

Hagvidson Ekot söker kock Tjänsten är på 90% Arbetstiden är 7-15.00 måndag - torsdag 7-13.30 fredag Vi söker dig som är utbildad kock/kokerska och har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du behöver ha grundläggande kunskaper om specialkost samt datavana så att du kan sköta beställningar. Vi söker dig som har erfarenhet av matsedelsplanering och inköp utifrån säsong och som kan koppla ihop detta i ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv. Som person är du driven och gillar att jobba självständigt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tycker om att jobba nära och med barn. Du håller rent och snyggt i köket och tillhörande utrymmen dagligen. Som kock hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga näringsriktig mat från grunden och bakar allt bröd på plats så att barnen får kraft att utvecklas. Du som kock/kokerska skapar förutsättningar för barnen att få äta en god och näringsriktig kost som är lagad från grunden med bra råvaror. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och du arbetar för att ge alla barn på förskolan en god matupplevelse. Du tillagar frukost, lunch och mellanmål. En dag i veckan lagas dagens lunch utomhus på Muurikka eller i kittel över öppen eld. Du har budgetansvar och ansvarar för att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via nätet. Du kommer även genomföra egenkontroll. Vi söker dig som har dokumenterad och god kunskap om näringslära och livsmedelshygien (egenkontroll). Tjänsten innebär att du är ansvarig för att bereda och tillaga näringsriktig, varierad, tilltalande och vällagad mat. Allergikost förekommer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kontaktuppgifter: Jasmina Dedic Rektor Hagvidson Ekot Hallstahammar tel nr: 076 022 51 70 [email protected]

25 juni 2025
Sista ansökan:
25 juli 2025
Kockar till Junedalsskolan
Jönköpings kommun
Kockar och kallskänkor

Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att kommunen utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre kommun att besöka, leva, verka och bo i. Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande! Ditt nya jobb Måltidsorganisationen söker nu två självgående och engagerade kockar till Junedalsskolan som vill bidra till att ge våra barn och ungdomar näringsrik och god mat så att de orkar med sin skoldag. Dina arbetsuppgifter: - Laga och servera god och vällagad mat till barnen. - Planera matsedeln och beställa de råvaror som behövs. - Laga mat från grunden utifrån gällande riktlinjer för frukost, lunch och mellanmål. - Arbeta nära pedagogerna för att skapa en trivsam måltidsmiljö och ge barnen en positiv upplevelse kring maten. - Integrera måltiden som en del av barnens lärande och utveckling. - Påverka ungas matvanor och hälsa för ett sunt liv.  Välkommen till oss Hos oss får du möjlighet att vara en del av en positiv och kreativ arbetsmiljö där vi lagar så mycket mat som möjligt från grunden. Vi bakar eget bröd och anpassar vår matsedel för att erbjuda barnen hälsosamma, hållbara och smakrika måltider varje dag. Som kock hos oss ansvarar du för att skapa vällagade måltider för frukost, lunch och mellanmål. Du arbetar tillsammans med pedagoger för att skapa en trygg, inspirerande och positiv måltidsmiljö för barnen. Vi strävar efter att alla barn ska få en bra relation till maten och skapa en miljö där de lär sig om hållbarhet, kost och hälsosamma matvanor. I vår organisation arbetar fler än 250 engagerade och kompetenta medarbetare som varje dag tillagar lunch till cirka 26 000 barn och elever. Vi tycker att det är ett viktigt uppdrag att skapa matglädje och goda matvanor för barn och elever och att bidra till deras välbefinnande samt energi för att orka med sin dag. Vi lagar och serverar mat i mer än 50 skolor och cirka 100 förskolor.Ute på skolenheterna finns en förstekock som leder teamet i köket, och i förskoleköken arbetar du ofta självständigt men har kollegor på andra enheter i området som du kan samarbeta med. Din kompetens Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och en passion för att arbeta med bra, hållbara råvaror. Maten ska vara både smakrik och näringsrik, med fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi värdesätter att du har erfarenhet av att laga mat från grunden och att anpassa måltider för barnens specifika behov. Som person är du en engagerad lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor i team samt samspela med pedagoger för att skapa en trygg och inspirerande måltidsmiljö för barnen. Du delar gärna med dig av din kunskap och arbetsglädje samt bidrar till ett positivt och samarbetsinriktat arbetsklimat. Vi söker även dig som har lätt för att följa givna riktlinjer och arbetssätt, samtidigt som du har ett engagemang för att vara med och utveckla verksamheten.Du ser möjligheter för förbättring och är villig att ta initiativ för att kontinuerligt bidra till utvecklingen av kökets arbete och kvalitet. Kompetenskrav: - Utbildning som kock. - Meriterande med erfarenhet från storkök eller måltidsverksamhet inom förskola, skola eller restaurang. - Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. - Grundläggande IT-kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bra att veta För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för den tjänst du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Det kan även bli aktuellt med rekrytering till andra köksområden inom kostorganisationen via denna annons.  Välkommen med din ansökan! Vill du veta mer? Välkommen att kontakta någon av de kontaktpersoner som anges i annonsen eller sök upp en facklig representant via länken nedan.Kontakt: Samir Jusicic, Enhetschef kost 036-102086 https://www.jonkoping.se/fackligaubf Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.      Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

25 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Fryshusets grundskola i Husby söker kock
STIFTELSEN FRYSHUSET
Kockar och kallskänkor

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. Vi skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. På denna grund bedriver vi ett 60-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige. Vi är ca 730 anställda och arbetar inom områdena; skola, ungdomskultur, arbete & entreprenörskap samt föredöme & framtidstro. Fryshusets verksamheter sträcker sig från kultur och nöjen till projekt som direkt adresserar vår tids svåraste sociala problem. Vi tror att alla kan lyckas och är värda en chans till. Stiftelsen Fryshuset är en ideell organisation som är religiöst och politiskt oberoende. Fryshusets värdegrund är vår viktigaste kompass och står för den handlingskraft som uppstår när passioner, perspektiv, kunskap och generationer enas under samma tak.  Vårt arbete bygger på kärlek och en tro på människan. Vi arbetar alltid för något – inte emot. Med en stark övertygelse om att när vi riktar energin rätt kan alla människor, med stöd av positiva sammanhang och medmänniskor, resa sig och gå framåt. Vi söker nu en ansvarig kock till vår skola i Husby, med god erfarenhet från storkök. Du har ett geniunt intresse och kunskap av att laga god och näringsriktig mat till elever och pedagoger. Du ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt . För att trivas i uppdraget har du ett helhetstänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig. Vi vill att du är kreativ för att skapa nyfikenhet och locka barn att utforska maten. Du kommer vara ansvarig i skolans kök, där mat lagas åt ca 200 elever och 35 pedagoger. Och förväntas tillsammans med en kallskänka/diskare kunna sköta driften av verksamheten, med stöd från en kökschef stationerad på annan plats. Förutom planering och matlagning ingår även sedvanliga uppgifter förekommande i ett skolkök, där allt från att samarbeta med skolledning och skolsköterska, till att ta emot och plocka upp varor förväntas hanteras. I rollen som ansvarig kock hos oss har du varken personalansvar eller budgetansvar, däremot driftansvar. Kvalifikationer Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök. Vi söker dig som anser att skollunchen är en av grundpelarna för en lyckad skoldag för elever. Du har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, lyhörd och kan ta egna initiativ. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom skola och har god kunskap inom egenkontroll. Givet att vi bedriver skola i ett mångkulturellt geografiskt område är det meriterande att du har kunskap och förståelse för hantering av exempelvis halalmat. Du behöver också ha förståelse för, och kunskap om, olika matallergier, kroniska sjukdomstillstånd, intoleranser och behovskost baserat på religion, etik och hälsa.  Vi ser gärna att du behärskar fler språk än svenska.  Sista ansökningsdag 2 juli.  Meriterande Erfarenhet av specialkost och anpassade måltider. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre. Tillträde Enligt överenskommelse. Kollektivavtal Fremias skolavtal med Sveriges Lärare, Vision och Kommunal

25 juni 2025
Sista ansökan:
2 juli 2025