Köksmästare
Sök bland 109 lediga jobb som Köksmästare och börja ditt nya yrkesliv idag!
För vår kunds räkning söker vi en Köksmästare till en intressant möjlighet i Göteborg. Detta är en chans för dig som söker nya utmaningar och vill vara en del av ett utvecklande företag. Företaget: Brasseriegruppen är en av Sveriges mest passionerade aktörer inom mat och nöje – en livsstilskoncern som sätter gästupplevelsen i första rummet. Med ett djupt engagemang för kvalitet, service och känslan av att komma hem, skapar Brasseriegruppen miljöer där människor vill samlas, njuta och minnas. Företaget vilar på tre starka värdeord: mathantverk, familjärt och glädje. Här står genuina råvaror, hantverksskicklighet och ett varmt bemötande i centrum. Oavsett om det handlar om att boka bord, servera en signaturrätt eller att hälsa gästen välkommen tillbaka, så genomsyras allt av omtanke och professionalism. Brasseriegruppen vill inte bara vara en plats för god mat – utan för minnesvärda stunder. Med mångfald, erfarenhet och ett starkt team erbjuder de upplevelser som sträcker sig över generationer. Deras vision? Att bli en av Sveriges viktigaste livsstilskoncerner – ett självklart val för alla som söker livets goda. Som ledare får du dessutom tillgång till BG Academy och löpande kompetensutveckling – en satsning på din utveckling som chef och person. De söker dig som är nyfiken, vill växa i din roll och har en vilja att ständigt lära dig mer inom områden som tex ledarskap, revenue management, säljande värdskap och gästupplevelse. Medarbetarna är deras viktigaste resurs – därför investerar dem i både individen och teamets utveckling. Arbetsuppgifter: Som Köksmästare har du det övergripande ansvaret för kökets verksamhet, från produktion till kvalitetssäkring. Du leder och motiverar ditt team och ser till att alla i köket arbetar mot gemensamma mål, samtidigt som du säkerställer att rutiner kring kvalitet, hygien och säkerhet följs. I rollen ingår ansvar för schemaläggning, inköp och kostnadskontroll, samt att upprätthålla en hög standard på både matlagning och gästupplevelse. Du arbetar tätt tillsammans med restaurangchef och övriga nyckelfunktioner för att säkerställa att kökets drift är både effektiv och lönsam. Ditt ledarskap ska inspirera och skapa en positiv arbetsmiljö för ditt team. Kvalifikationer: Erfarenhet av att leda kök eller matlagningsteam inom restaurangbranschen God förståelse för köksdrift, ekonomi och personalplanering Vana vid att arbeta med budget, inköp och kostnadskontroll Stark känsla för gästupplevelse och kvalitetsarbete Goda kunskaper inom livsmedelshantering, hygien och säkerhet Förmåga att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska Lösningsorienterad och snabbtänkt i en dynamisk arbetsmiljö Personliga egenskaper: Självgående, ansvarstagande och passionerad för ditt yrke Lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt Flexibel och anpassningsbar i en snabb och förändringsbenägen arbetsmiljö Strukturerad och noggrann i allt du gör Har en förmåga att inspirera och motivera ditt team Övrigt: Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på [email protected]. I denna rekrytering samarbetar Brasseriegruppen med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt Välkommen med din ansökan!
För vår kunds räkning söker vi en Köksmästare till en intressant möjlighet i Stockholm. Detta är en chans för dig som söker nya utmaningar och vill vara en del av ett utvecklande företag. Företaget: Brasseriegruppen är en av Sveriges mest passionerade aktörer inom mat och nöje – en livsstilskoncern som sätter gästupplevelsen i första rummet. Med ett djupt engagemang för kvalitet, service och känslan av att komma hem, skapar Brasseriegruppen miljöer där människor vill samlas, njuta och minnas. Företaget vilar på tre starka värdeord: mathantverk, familjärt och glädje. Här står genuina råvaror, hantverksskicklighet och ett varmt bemötande i centrum. Oavsett om det handlar om att boka bord, servera en signaturrätt eller att hälsa gästen välkommen tillbaka, så genomsyras allt av omtanke och professionalism. Brasseriegruppen vill inte bara vara en plats för god mat – utan för minnesvärda stunder. Med mångfald, erfarenhet och ett starkt team erbjuder de upplevelser som sträcker sig över generationer. Deras vision? Att bli en av Sveriges viktigaste livsstilskoncerner – ett självklart val för alla som söker livets goda. Som ledare får du dessutom tillgång till BG Academy och löpande kompetensutveckling – en satsning på din utveckling som chef och person. De söker dig som är nyfiken, vill växa i din roll och har en vilja att ständigt lära dig mer inom områden som tex ledarskap, revenue management, säljande värdskap och gästupplevelse. Medarbetarna är deras viktigaste resurs – därför investerar dem i både individen och teamets utveckling. Arbetsuppgifter: Som Köksmästare har du det övergripande ansvaret för kökets verksamhet, från produktion till kvalitetssäkring. Du leder och motiverar ditt team och ser till att alla i köket arbetar mot gemensamma mål, samtidigt som du säkerställer att rutiner kring kvalitet, hygien och säkerhet följs. I rollen ingår ansvar för schemaläggning, inköp och kostnadskontroll, samt att upprätthålla en hög standard på både matlagning och gästupplevelse. Du arbetar tätt tillsammans med restaurangchef och övriga nyckelfunktioner för att säkerställa att kökets drift är både effektiv och lönsam. Ditt ledarskap ska inspirera och skapa en positiv arbetsmiljö för ditt team. Kvalifikationer: Erfarenhet av att leda kök eller matlagningsteam inom restaurangbranschen God förståelse för köksdrift, ekonomi och personalplanering Vana vid att arbeta med budget, inköp och kostnadskontroll Stark känsla för gästupplevelse och kvalitetsarbete Goda kunskaper inom livsmedelshantering, hygien och säkerhet Förmåga att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska Lösningsorienterad och snabbtänkt i en dynamisk arbetsmiljö Personliga egenskaper: Självgående, ansvarstagande och passionerad för ditt yrke Lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt Flexibel och anpassningsbar i en snabb och förändringsbenägen arbetsmiljö Strukturerad och noggrann i allt du gör Har en förmåga att inspirera och motivera ditt team Övrigt: Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på [email protected] . I denna rekrytering samarbetar Brasseriegruppen med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt Välkommen med din ansökan!
OM EATERY: Eatery Sverige AB driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/ Vi söker nu en köksmästare till Eatery Garden som öppnade i september 2024 i Kista på Voco hotel. Voco Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som vänder sig främst till företagsgäster för övernattning och konferenspaket i veckorna. Privata gäster erbjuds olika erbjudanden för helg- och spapaket. På hotellet finns utöver en restaurang och bar även lounge och spaavdelning med solterrass och ett fullskaligt gym. ARBETSUPPGIFTER: På Voco serveras frukost, lunch, middag och beställningar till konferenser. I rollen som Köksmästare leder du det operativa arbetet i köket och kvalitetssäkrar mat och menyer. Du är synlig, närvarande och aktiv i den dagliga verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Ditt fokus förutom att bibehålla hög kvalitet och nöjda gäster är att utveckla och driva teamet och enheten framåt. I rollen har du utöver ditt operativa arbete även ett administrativt ansvar så som ekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten och bidrar till ett gott samarbete mellan kök, restaurang och konferensdel. Du har personalansvar för kök och disk. OM DIG: Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper: Du är en erfaren och serviceinriktad köksmästare med mångårig bakgrund inom hotellkök där fokus legat på frukostbuffé, traditionell lunch, à la carte samt högklassig matlagning för konferenser. Du har en bred internationell kulinarisk erfarenhet och är van att anpassa menyer efter både internationella gäster och förfrågningar. Du är van att arbeta i miljöer där mat och gästupplevelse går hand i hand. Du är social, tillmötesgående och trygg i att möta både hotellgäster och konferensdeltagare vilket bidrar till en positiv helhetsupplevelse. Du är flexibel och lösningsorienterad – van att arbeta under press och samtidigt leverera på hög nivå. Du har god förståelse för hotellverksamhet och dess flöden och kraven på samarbete mellan kök, restaurang, servicepersonal och övriga avdelningar. Du har goda kunskaper inom köksekonomi: arbetar effektivt med inköp, råvaruhantering, portionskontroll och minimering av svinn – utan att tumma på kvalitet och presentation. Du är en trygg ledare med förmågan att skapa ett gott arbetsklimat och bygga team. Du har mycket goda kunskaper inom matsäkerhet och egenkontroll. Du pratar svenska och engelska obehindrat och har god kommunikativ förmåga gentemot både kollegor och gäster. Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events. Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen! För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]
På uppdrag av Sprit of Hven Backafallsbyn söker vi nu en kreativ kökschef Vill du jobba på en av Sveriges mest unika destinationer? Då har du hittat rätt! På vackra ön Hven, omgivet av havets brus och naturens skönhet har det skapats en plats för unika upplevelser, avkoppling och inspiration. Här drivs destilleriet tillsammans med restaurangen och hotellet som tillsammans skapar utsökta matupplevelser, goda drycker och erbjuder en harmonisk plats. Välkommen till en arbetsplats där passion, kvalitet och upplevelse står i centrum! Vem är du? Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att bra råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet samt kreativitet där destilleriets smaker framhävs och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse samt se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Att hålla köket rent och snyggt är en självklarhet för dig. Vem är du? Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta Har utbildning och god kunskap i HACCP Har en god ekonomisk förståelse Är van vid att planera och arbeta med logistik för att få hem råvaror i tid Ser dig själv som en person med stark känsla för service Arbetar noggrant och strukturerat Är en bra ledare som drivs av att utveckla ditt team Du trivs med ditt administrativa arbete samtidigt som ditt största fokus ligger i driften Arbetat som souschef och vill ta nästa steg i karriären/ eller minst 5 års erfarenhet som kock Talar och skriver svenska Det är meriterande om du har: Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgående Vad får du? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direktrekrytering till uppdragsgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på frukost, lunch, kvällar och helger samt några eventdagar om året. Enklare övernattningsrum finns. Lön enligt överenskommelse. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via RA Hospitality
Vi söker en passionerad och erfaren kock som vill bli en del av vårt härliga team i Ystad och Österlen! Om tjänstenVi erbjuder en unik möjlighet att arbeta i en spännande och kreativ miljö där du kommer att ansvara för att skapa minnesvärda måltidsupplevelser i våra fantastiska restauranger runt om i Skåne men framförallt i Ystad och på Österlen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Planera och förbereda menyer med fokus på lokala och säsongsbetonade ingredienser Laga mat med hög kvalitet och presentera den på ett estetiskt tilltalande sätt Samarbeta med andra kockar och personal för att säkerställa en effektiv drift av köket Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter i köket Vem är du? Har flera års erfarenhet av att arbeta som kock i ett professionellt kök Är passionerad för matlagning och har en kreativ anda Trivs i en dynamisk miljö och kan hantera stress på ett konstruktivt sätt Har god kommunikationsförmåga och arbetar väl i team Tycker om att byta arbetsplats och ser charmen i detta Talar svenska eller engelska Meriterande med körkort Varför arbeta med oss? Möjlighet att vara en del av ett dedikerat och kreativt team Arbeta i natursköna omgivningar nära havet Utveckla dina färdigheter genom att experimentera med nya ingredienser och maträtter Ta del av attraktiva förmåner och en inkluderande arbetsmiljö Tillträde och anställningsform Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete, med eventuell möjlighet till en tjänst på 75%-100% Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vi letar efter en engagerad och skicklig kock som vill vara med och skapa kulinariska upplevelser i vårt team i Båstad. Är du den vi söker? Som kock hos oss får du vara en del av ett kreativt och dynamiskt team i Båstad. Du kommer att bidra med dina matkunskaper för att förverkliga exceptionella middagsupplevelser och sätta vårt kök på kartan i vackra omgivningar. Ansvarsområden inom matlagning Utveckla och förbereda menyer med ett fokus på hållbara ingredienser Tillaga rätter som är både smakrika och visuellt tilltalande Arbeta nära med köksteamet för att säkerställa effektiv och smidig köksverksamhet Säkerställa att alla säkerhets- och hygienstandarder efterlevs noggrant Egenskaper och kvalifikationer Flera års erfarenhet i ett professionellt kök En passion för matkonst och kreativitet i arbetet Kapabel att arbeta i ett dynamiskt, ofta stressigt, arbetsklimat Utmärkt förmåga att kommunicera och samverka i en lagmiljö Tycker om att arbeta i olika miljöer och uppskattar flexibilitet Kunna kommunicera effektivt på svenska eller engelska Körkort är en fördel Fördelar med att arbeta hos oss Delta i ett kreativt och hängivet team Verka i vackra, natursköna omgivningar i närheten av stranden Utveckla din expertis genom att experimentera med ingredienser och rätter Dra nytta av attraktiva förmåner och en inkluderande kultur Arbetstid och typ av anställning Vi erbjuder flexibla deltids- och heltidspositioner, perfekt för dig som studerar eller har andra åtaganden. Lön baseras individuellt enligt kollektivavtal. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Västerås stad har tagit bort personligt brev från ansökningsprocessen. Det gör vi för att få en bättre och mer rättvis rekryteringsprocess. När du skickar in din ansökan kommer du att få svara på ett antal frågor som blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Brinner du för bra måltider, unga människors hälsa och att leda kollegor i vardagen? Vi söker en köksmästare som vill vara med och bidra till vårt mål: Alla barn och elever ska få bra mat i magen- varje dag Dina arbetsuppgifter Att vara köksmästare hos oss är att vara arbetsledare utan formellt personalansvar. Din uppgift som köksmästare är att leda och fördela det dagliga arbetet i köket tillsammans med ett team av kockar och restaurangbiträden. Du arbetar operativt i köket samtidigt som du inspirerar och leder arbetsgruppen mot vårt gemensamma mål. Som köksmästare har du huvudansvaret för matens utseende, näringsriktighet, smaksättning, val av råvaror och att menyplanering lever upp till Restaurangenhetens kvalitetsnormer och ekonomiska förutsättningar. En viktig del i arbetet är att få fler barn och elever att äta mat i skolan och dessutom äta rätt utifrån behovet unga människor har. Detta i syfte att varje elev ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i skolan eller förskolan.Du är en naturlig länk mellan medarbetare i köket, vårdnadshavare, personal på skolan och Restaurangenhetens ledning. Det innebär bland annat att du ser vikten av och är duktig på kommunikation i både tal och skrift.I rollen har du ett tätt samarbete med din avdelningschef, som har det formella personalansvaret för arbetsgruppen. I ditt uppdrag driver du och fångar upp förbättringsåtgärder samt involverar arbetsgruppen i det arbetet för att utveckla verksamheten mot mål. Din kompetens Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kock, gärna i storkök. Du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom matlagning, livsmedel eller konditori. Du trivs med att leda andra och en vilja att utveckla verksamheten med ett stort fokus på kvalitet. För att lyckas i rollen krävs tydlig kommunikation, handlingskraft och ett stöttande förhållningssätt. Du har förmågan att samordna ditt team, planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt för att skapa trygghet och nå gemensamma mål. Du anpassar dig till ändrade omständigheter och är fortsatt lugn och tillmötesgående i ditt sätt att agera. Du är mån om att ge bästa möjliga service och är noggrann med att leverera måltider av hög kvalitet.Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Rollen innebär samarbete med många olika parter och att skapa instruktioner och information skriftligen. Arbetet i kök innebär statisk belastning och tunga lyft av utrustning, du behöver därmed ha god rörlighet och en viss styrka, samt ta hand om dig själv fysiskt. Du har inga allergier som kan påverka din förmåga att utföra det dagliga arbetet i köksmiljö. Vi erbjuder Restaurangenheten är en enhet inom Barn & utbildningsförvaltningen där uppdraget är att skapa måltider till barn och elever i kommunal verksamhet. I enheten arbetar ca 285 medarbetare fördelade på förvaltningens 81 förskolor, 46 grundskolor och sex gymnasieskolor. Restaurangenhetens olika arbetsplatser kan variera från ett mindre kök med en medarbetare till större kök med flera. Beroende på vilken typ av kök man arbetar i kan arbetsuppgifterna variera. Varje dag lagas ca 30 000 måltider, alltid med fokus på svenska råvaror, god smak, näring och minskad klimatpåverkan. Vi vill att fler barn ska äta i skolan och äta rätt för att må bra och lyckas i sitt lärande. Hos oss arbetar du mot ett tydligt mål: att främja goda matvanor och en hälsosam livsstil hos barn. Arbetstiderna är vardagar 7–15.30. Du får möjlighet till kompetensutveckling, frihet under ansvar och blir en del av en trygg och inkluderande arbetsplats med engagerade kollegor. Här blir du en del av något större! Med värme och respekt visar vi handlingskraft i det stora och det lilla. Vi lever vår värdegrund i mötet med varandra och de vi är till för. Varje dag, året runt ser vi till att Västerås fungerar. Tillsammans med dina ca 11 500 kollegor runt om i staden får du Sveriges viktigaste jobb. Restaurangenheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer om förvaltningen på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:https://www.vasteras.se/jobbochkarriär (https://www.vasteras.se/jobbochkarriär) Övrig information Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Som anställd hos oss tillhör du Restaurangenheten, och har placering på en specifik förskola/skola i kommunal regi. Arbetstiderna är generellt måndag-fredag kl. 07.00-15.30. I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Drama ligger granne med Filmstaden i Westfield Mall of Scandinavia, har öppet alla dagar i veckan för lunch och middag med en rymlig bar och trevlig fåtöljavdelning. Menyn är klassiskt à la carte-inspirerad med både internationella och svenska rätter och inslag av street food. I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger med fullständiga rättigheter till vilka restaurangen serverar mat och dryck. Köksmästare till Restaurang Drama i Solna Vill du ta nästa steg i din karriär och leda köket på en modern restaurang i en av Sveriges mest dynamiska miljöer? Inför hösten söker vi en engagerad köksmästare till Restaurang Drama – belägen på plan 2 i Westfield Mall ofScandinavia, granne med Filmstaden och bara sju minuter från Stockholm city. Här arbetar du i en levande och pulserande miljö, mitt i ett av landets största shoppingcenter och med Strawberry Arena som närmaste granne. Om tjänsten Som köksmästare hos oss får du ett varierande och givande uppdrag där du har ansvaret för kökets drift, menyer, utveckling och resultat. Du leder, inspirerar och skapar struktur i ett team på 6–7 personer, där du är en nyckelperson i kökets dagliga arbete. Vi söker dig som: • Har minst 10 års erfarenhet, varav flera år som köksmästare • Är trygg i din ledarroll och har en god social förmåga • Har goda kunskaper i ekonomi, råvarukalkyler och kostnadsstyrning • Är noggrann, stresstålig och har koll på livsmedelshygien och regler • Behärskar svenska eller engelska, både i tal och skrift • Framför allt – har en stor passion för matlagning och yrkesstolthet Om Restaurang Drama Drama har öppet måndag till söndag och erbjuder både lunch, middag och barhäng i en avslappnad och trivsam miljö med bekväma fåtöljer och personlig service. • Vardagar serverar vi klassisk lunch, populär bland många återkommande gäster. • Kväll serverar vi à la carte meny med internationella rätter och inslag av lyxig street food • I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger där vi serverar mat och dryck. Drama är en plats för både lunchmöten, AW och middag innan filmen – en modern restaurangupplevelse mitt i MoS, men ändå lite avskild från myllret. Villkor • Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Arbetstid: Huvudsakligen dagtid, viss kväll och helg förekommer Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Månadslön enligt överenskommelse • Övrigt: För tjänsten erbjuder vi lön över branschsnittet och schyssta villkor med möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita. Välkommen med din ansökan via Cheffle – vi ser fram emot att höra från dig! 5 års erfarenhet eller mer
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Arbetsbeskrivning MR Yggdrasil är en militärrestaurang på Amf1 garnison som ligger i Berga utanför Västerhaninge. Vi serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål 365 dagar om året med varierande antal gäster mellan 50-1500/dag. Vi lagar 7 rätter om dagen där inriktningen är husmanskost. Vi är i dagsläget ett härligt gäng på 22 personer och söker nu en köksmästare att förstärka upp vårt team med. Då vi arbetar inom ett skyddsobjekt så är svensk medborgare en förutsättning samt körkort och bil då kollektivtrafiken är något begränsad. Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar, kallskänkor & restaurangbiträden En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: • Planering av menyer och bokningar • Inköp av livsmedel • Inventering • Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien • Introduktion av personal i köket • Gästkontakt Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Fler saker som gör livet extra trevligt på Compass Group • Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar • Friskvårdsbidrag. • Möjlighet till kompetensutveckling. • Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en fika: • Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. • Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion • Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter • Kunskap i Office-paketet • Goda kunskaper i svenska och engelska Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 2025-07-31 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen
Nu söker vi på Höllviksnäs en kreativ och engagerad köksmästare till vårt team. Vill du vara med och utvecklas med oss och skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster? Välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Som köksmästare hos oss får du en nyckelroll i både den dagliga driften och den långsiktiga utvecklingen av vår matfilosofi. Vi serverar både frukost, lunch, middag samt 3-5 rätters supéer för konferens, bröllop och fester. Du arbetar nära både servicepersonal och ledning, med stort ansvar för kvalitet, kreativitet och arbetsglädje i köket. Som köksmästare ingår du i vår ledningsgrupp. Om dig Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från en ledande befattning som köksmästare alternativt souschef. Du är en person med ett brinnande intresse för service, mat och har viljan att ge våra gäster en härlig upplevelse. För att trivas hos oss behöver du gilla utmaningar, att arbeta självständigt, vara flexibel samt sätta gästens intressen och behov främst. Självklart är du dessutom lyhörd mot dina kollegor och har en bra samarbetsförmåga. Annat viktigt att veta Vi har öppet alla dagar året runt och arbetstiderna är både dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Rosvall Hansson på 040-45 91 60 eller på [email protected] På grund av sommar- och semestertider har vi lång ansökningstid men vi hanterar inkomna ansökningar löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 1 augusti. Om arbetsgivaren - Höllviksnäs Vi är en konferensanläggning med havet och naturen som granne och vi kan stoltsera med såväl hotellrum som villor, stugor, konferensrum, relaxavdelning och en restaurang med fullständiga rättigheter. Vi är belägna på en av Sveriges vackraste platser och vi börjar inse att vi är unika, har ett unikt läge, på en unik plats med en unik historia. Vi är det perfekta alternativet för att konferera, upptäcka och njuta av Falsterbonäsets natur, spela golf, hälsa på vänner och bekanta i närheten, cykla längs med Sydkustleden, skåda fåglar på hösten eller besöka Falsterbo Horse Show i juli månad. Utöver hotellrum har vi villor och en stor trädgård som inbjuder till större läger eller möten med roliga utomhuslekar. Höllviksnäs är beläget mittemellan Öresund och Östersjön. En plats med fantastisk natur, Kämpingebuktens vackra vita strand inom promenadavstånd och den ståtliga Öresundsbron i sikte när man sitter i restaurangen.
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 10 av 109 jobb