Restaurangchef till Hus 57 Ängelholm
Pointpeople AB
Restaurang- och kökschefer

Restaurangchef till Hus 57 Ängelholm Hus 57 Ängelholm är ett hotell som väcker nyfikenhet och inspirerar. Här finner du mötesmiljöer för upp till 300 personer, 112 hotellrum och en populär restaurang & bar. Hus 57 Ängelholm är en del av Bestwestern Hotels & Resorts som ägs och drivs av HKC Hotels. HKC Hotels är ett familjeföretag som ägs av familjen Östlundh. Bolaget drivs i tredje generationen under ledning av Marcus Östlundh och Therese Hammar. I koncernen ingår även Hotel Kung Carl i Stockholm, BW Plus Åby Hotel i Mölndal/Göteborg, BW Plus Hus 57 i Ängelholm, BW Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel Örebro. De koncerngemensamma resurserna/tjänsterna finns i Stockholm och Malmö. Drivs du av att skapa restaurangglädje? Då kanske du är den vi söker. Vi söker en engagerad och ansvarsfull ledare som vill vara med och utveckla Hus 57 tillsammans med oss. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för restaurangen, baren, frukostservisen och festvåningen samt utveckla rutiner för ett effektivt och smidigt arbete, inklusive schemaläggning och ekonomisk uppföljning. Med ett starkt gästfokus leder och inspirerar du ditt team i den dagliga driften och arbetar mot gemensamt uppsatta mål. Operativ närvaro är en självklarhet för dig och du kommer att arbeta både dagtid, kvällar och helger. Du kommer att delta aktivt i budgetarbetet samt ha ansvar för restaurangens och barens nyckeltal. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Hotelldirektören. Vi är en liten organisation med nära samarbete mellan avdelningarna och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för våra gäster. Vem är du? Vi söker dig som har en härlig drivkraft. Du ser merförsäljning som en naturlig del av servicen och inspirerar dina kollegor med ditt brinnande intresse för mat och dryck. Du har gedigen erfarenhet som ledare, är lyhörd och engagerande, och har samtidigt en rak och tydlig kommunikation. Vi vill att du har operativ erfarenhet av restaurangdrift från liknande verksamhet inom hotell, konferens, fest, banketter etc. både i drift och administrativt arbete. Du är van vid budget- och resultatansvar med god ekonomisk förståelse samtidigt som värdskap, service och kvalitet genomsyrar ditt arbete. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Välkommen med din ansökan. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information, vänligen kontakta Elisabeth Schmidt 070-564 12 84

23 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Restaurangansvarig sökes till Trillevallens Högfjällshotell
Välliste Högfjällshotell AB
Restaurang- och kökschefer

– En fjällklassiker med framtiden i sikte Vi söker dig som vill vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser på en av Jämtlands mest klassiska fjällanläggningar. På Trillevallens Högfjällshotell kombinerar vi genuin fjällkänsla med personlig service och hållbara matupplevelser – och nu söker vi en restaurangansvarig som vill bli en viktig del av vårt team. Om rollen Som restaurangansvarig har du det övergripande ansvaret för vår restaurangverksamhet – från att leda det dagliga arbetet i matsalen till att utveckla menyer tillsammans med köket och säkerställa att varje gäst får en upplevelse som sitter kvar länge. Du ansvarar för personalrekrytering och -planering, servicekvalitet, dryckesutbud och har ett öga för både detaljer och helhet. Du kommer att vara en del av hotellets ledningsgrupp och ha stor möjlighet att påverka verksamhetens utveckling. Under säsong arbetar du nära både kök och reception för att skapa helhetsupplevelser för våra gäster. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet av att arbeta i och leda restaurangverksamhet Är en naturlig ledare med förmåga att inspirera och organisera Har god dryckeskunskap – vin, öl och gärna lokala alternativ Är lösningsorienterad, prestigelös och trivs i ett högt tempo Vill jobba nära fjällen och värdesätter kvalitet, närhet och omtanke Vi erbjuder: En unik arbetsplats med magisk fjällmiljö året runt Möjlighet att sätta din prägel på en anrik restaurang med potential Ett litet men engagerat team som stöttar varandra Säsongsboende vid behov och personalförmåner i fjällområdet Om oss Trillevallens Högfjällshotell har stått stadigt på fjällsluttningen sedan 1939. Vi är ett familjeägt hotell där tradition möter nytänk – här möts långväga fjällvandrare, skidåkare och livsnjutare i en avslappnad och välkomnande atmosfär. Låter det här som ditt nästa steg? Skicka din ansökan och CV till [email protected] senast den 2025-07-05. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Cecilia Lind, 070-360 99 09 Välkommen till fjälls – vi ser fram emot att höra från dig!

23 juni 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
MAX söker biträdande restaurangchef
Max Burgers AB
Restaurang- och kökschefer

Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande. Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.   Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor. Vad erbjuder vi En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap.  Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.  Praktisk information och nästa steg Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester (personlighets- och logiktest). Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som Biträdande restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Vi ser fram emot din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

23 juni 2025
Sista ansökan:
28 juli 2025
Profilhotels Aveny i Umeå söker Restaurangchef
Ligula Hospitality Group AB
Restaurang- och kökschefer

Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini samt vår pub Pipes of Scotland. Beskrivning Vi söker en restaurangchef till Aveny i Umeå. Hotellets F&B verksamhet har restaurang Angelini med vårt American-Italian inspirerade kök, puben Pipes of Scotland samt lobbybar och frukost. Hotellet har under en lång varit en etablerad mötespunkt för såväl lokala gäster som hotellgäster med mat, dryck och service av hög klass samt regelbundna event som drar publik. Vi söker nu efter en driven och erfaren restaurangchef för att driva teamet, produkten och lönsamheten framåt.  Arbetsuppgifter Som restaurangchef är du aktiv i driften och ansvarar för hela avdelningen i samråd med vår köksmästare. Schemaläggning, planering och ekonomisk styrning faller under ditt ansvarsområde, utifrån de mål och riktlinjer hotellet och företaget har.  Intäktsansvar – Optimera verksamhetens intäkter och merförsäljning till gästen, både före ankomst och under hotellvistelsen. Du identifierar försäljningsmöjligheter och skapar förutsättningar för personalen att vara aktiva, engagerade och drivande i att nå våra mål. Lönsamhetsansvar – Att ständigt arbeta för att utveckla en effektivare verksamhet så att vinstmarginalen förbättras. De kostnader och nyckeltal som du ansvarar för, ska optimeras. Gästansvar – utgör grunden för hela vår verksamhet! Gästnöjdheten ska optimeras och analyseras löpande och du ansvarar för att rutiner och mottagande av eventuella gästklagomål hanteras professionellt men personligt. Nöjda gäster är vår bästa marknadsföring. Medarbetaransvar – Du ansvarar för rekrytering, upplärning, schemaläggning och fokuserar på att alltid hålla en hög motivation och god stämning. Du bidrar till ett bra medarbetarklimat genom att vara en god ledare och arbetskamrat. Du säkerställer att gällande policys, Ligulas värderingar, lagar och regler efterlevs. Kvalifikationer Som person är du helt självgående och drivs av att, tillsammans med ditt team, skapa personliga gästupplevelser. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är en trygg och stabil ledare som är lyhörd och skapar förutsättningar för att utveckla avdelningen framåt. Ditt engagemang, din flexibilitet och din förmåga att tänka nytt ser vi som viktiga faktorer för framgång. Du har gedigen erfarenhet från ledande position inom hotell, bar och restaurang. Du har ett intresse för mat & dryck och känner till din marknad och trender i branschen. Ett absolut krav är att du är social, orädd och älskar människor och service!   Villkor  • Tjänsten är heltid 100%  • Lön enligt kollektivavtal (Unionen tjänstemannaavtal) eller överenskommelse. ------------------------------------------------------------ Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 46 hotell i 16 städer i Sverige, sex städer i Tyskland och i Köpenhamn i Danmark. Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom avtal driver vi även fem Best Western Plus hotell. Vi sysselsätter ca 800 årsanställda och omsätter drygt 1 400 MSEK. Läs mer på ligula.se

19 juni 2025
Sista ansökan:
25 juli 2025
Restaurangchef Sing Sing Karaoke Lund
Sing Sing Göteborg Kungsgatan AB
Restaurang- och kökschefer

Om människor, härlig stämning, fest och variation är vad du älskar, då är SingSing Karaoke den perfekta arbetsplatsen för dig. Om oss: På SingSing handlar allt om festen och goda stunder spenderade med vänner. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar. Vi är karaokebaren där sång och glädje står i centrum för hela kvällen. Vi ÄLSKAR att... • leverera fantastiska partykvällar för gästerna • hjälpa våra teammedlemmar att växa • ha kul och umgås. Hos SingSing är teamkänslan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra kollegor. Teamet söker en ledare som: - har passion för mat, dryck, karaoke och människor. - har förmågan att hålla ihop teamet. - kan driva dem att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. - är lyhörd och uppmärksam på både teamet och gästernas behov. - har förmågan att skapa en arbetsplats där både kollegor och gäster kommer trivas!  Önskelistan på dig är att du: • minst 3 år erfarenhet från restaurangbranschen. • tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare med medarbetaransvar. • att du är resultatorienterad, lösningsorienterad, strategisk och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. • att du kan kan hålla flera bollar i luften samtidigt! • att du har förmågan att leda och motivera ett team och skapa en rolig och givande atmosfär för alla medarbetare. • att du har en dynamisk personlighet med en stark passion för besöksnäringen. • en vilja att lära och hålla dig inom ramen för vårt koncept. • att du som person är serviceminded, utåtriktad, noggrann och hanterar stress väl. Arbetsuppgifter: Som restaurangchef på SingSing är du en viktig del av organisationens utveckling. Dina fokusområden är att nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du har ett helhetsansansvar för servicen samt personalen i form av rekrytering, schemaläggning, planering samt personalutbildning. Jobbet som restaurangchef på SingSing utgår från stark närvaro i service, där du skall finnas till för dina teammedlemmar samt vara ansiktet utåt i restaurangen. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga personligt brev och CV. ANSTÄLLNINGSSTART:  Enligt överenskommelse. Intervju & Rekrytering sker löpande.  UTSTRÄCKNING: Heltid  ARBETSTIMMAR: Tjänsten innebär över 80% arbete i driften under enhetens öppettider. PLATS: Bantorget 6, Lund VI ERBJUDER: Kul utvecklande jobb med högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. KONTAKTUPPGIFTER: Operations Manager André Söderlindh - [email protected] Läs mer om SingSing Karaoke på Home - Sing Sing Karaoke

19 juni 2025
Sista ansökan:
6 december 2025
Restaurangchef
Nordic Service Partners AB
Restaurang- och kökschefer

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig! Vill du utvecklas och få nya erfarenheter? Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare? Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor? Nu har du chansen – sök jobbet idag! Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till!

19 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Assistant Manager till Falun 30h/veckan, vikariat 1år
Espresso House Sweden AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker dig som vill bli Assistant Manager, och satsa på Espresso House! Brinner du för att ge den bästa servicen till världens bästa gäster? Drivs du av ett större ansvar i arbetet och gillar att utveckla dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker!  Som Assistant Manager innebär ditt arbete att du, tillsammans med din Coffee Shop Manager, ska driva er Coffee Shop på ett så framgångsrikt sätt som möjligt. Du kommer att vara Coffee Shop Managerns högra hand när det kommer till försäljning, resultat och personalansvar. Du behöver kunna arbeta heltid och inte ha någon annan sysselsättning vid sidan om, så som studier eller annat arbete. Tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med medarbetarna och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel. Till denna roll söker vi en person som har som mål att växa inom företaget och gärna ser sig själv som Coffee Shop Manager inom ett år! För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker nu dig som: • Har tidigare erfarenhet inom café eller restaurangarbete och är redo för att ta nästa steg i karriären mot en ledande roll • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Drivs av att leverera resultat och samtidigt älskar att stötta och utveckla dina kollegor • Är trygg, lösningsorienterad och tar initiativ om problem uppstår • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Har erfarenhet från att jobba mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Älskar att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Assistant Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Tjänsten är ett vikariat på 1år med chans till förlängning. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

19 juni 2025
Sista ansökan:
6 juli 2025
Max Mall of Scandinavia söker restaurangchef
Max Burgers AB
Restaurang- och kökschefer

Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig!  Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden.  Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner. Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet. Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar. Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering. Vem är du? Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas. Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska. Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt. Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov. Praktisk information och nästa steg Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester (personlighets- och logiktest). Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!   Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

18 juni 2025
Sista ansökan:
3 juli 2025
Restaurangchef sökes till Eatery
Eatery Sverige AB
Restaurang- och kökschefer

Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Besök Eaterys hemsida här Tillsvidare Tillträde 4 augusti. Vi söker dig! Nu söker vi en driven restaurangchef som ska leda det operativa arbetet och som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential! Om rollen I rollen som restaurangchef arbetar du operativt och leder och fördelar arbetsuppgifter till dina kollegor. Du har personal- och resultatansvar för enheten. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet. Du arbetar ansvarsfullt med mål att leverera en högklassig upplevelse. Ditt fokus kommer att, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att utveckla och driva teamet framåt. I rollen har du, utöver dina operativa uppgifter, även administrativt ansvar inom ekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Om Restaurangen Vi är ett glatt gäng som lagar och serverar cirka 200 lunch varje dag. Utöver det serverar vi även mellanmål och frukost. Vi har även catering och konferenser dagligen, samt återkommande event. Vi arbetar främst måndag-fredag, men kvälls- och helgarbete förekommer. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant erfarenhet som restaurangchef. Önskvärt är att du har erfarenhet även från konferens och event. Som person ska du vara proaktiv, våga tänka utanför boxen och ha en feeling för vad våra gäster önskar innan dem själva vet det. Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Du är stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Vi värdesätter engagemang och dig som gillar att göra det lilla extra! Om oss på Eatery Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag 16 restaurang- och konferensenheter i Stockholm, Skåne och Göteborg samt franchise i Åre och på Arlanda. I koncernen Teser Group som driver Eatery ingår även Incontro som är en av landets ledande leverantörer av skolmat, konceptrestaurangerna Eatery som erbjuder god mat för alla tillfällen, från morgon till kväll. Fest- och mötesaktören Memorio som skapar upplevelser som överraskar och inspirerar. Magnus Johansson Bageri & Konditori som drivs med stor kärlek för det genuina hantverket och Godsmak, Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. Hos oss får du en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden: Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida www.tesergroup.com Rekrytering på Eatery Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Varmt välkommen med din ansökan!

18 juni 2025
Sista ansökan:
18 juli 2025
Coffee Shop Manager till Vänersborg
Espresso House Sweden AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker! Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker dig som: • Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo • Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position  • Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete  Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

17 juni 2025
Sista ansökan:
16 juli 2025