Ekonomiassistent

Sök bland 327 lediga jobb som Ekonomiassistent och börja ditt nya yrkesliv idag!

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare har arbetat inom leverantörsreskontra eller kundreskontra och tidigare har arbetat inom en större organisation? Då kan vi ha tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent inom leverantörsrekontran till vår kund i Lund. Start för tjänsten är i mitten av juli och du erbjuds initialt ett anställningskontrakt på 6 månader, med goda chanser till förlängning. Detta är en roll för dig som vill utvecklas inom energibranschen tillsammans med en organisation med fokus på hållbarhet för vårt samhälle. Rollen utgår från kontoret i Lund men med tiden när du kommit in i arbetet kommer du ha möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 dagar/vecka. VI SÖKER DIG SOM - Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi - Har tidigare arbetserfarenhet inom leverantörsreskontra eller kundreskontra - Har erfarenhet från organisationer med minst 200 medarbetare med fakturaflöde på över 30.000 leverantörsfakturor st/år - Har tidigare arbetserfarenhet inom leverantörsreskontra eller kundreskontra - Vana vid hantering och utveckling av automatiserade flöden och besitter en mycket god datorvana och därmed är trygg att arbeta i ett flertal olika system Det är meriterande om du har - Arbetat med Agresso/unit4 För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: - Självgående - Orädd - Samarbetsinriktad Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

14 juni 2024
Sista ansökan:
15 juli 2024
Är du vår nya Ekonomiassistent?

Nu finns möjligheten för dig med tidigare erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning att utvecklas på ett familjeägt bolag i Skarpnäck. Vi söker en driven ekonomiassistent till Hald & Tesch Brand ab! I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta på vårt kontor i Skarpnäck, där du välkomnas av trevliga kollegor och en jordnära atmosfär. Du blir en del av ett engagerat ekonomiteam, som idag består av tre personer, där vi arbetar tätt tillsammans. Du rapporterar direkt till vår Ekonomichef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara • Fakturering • Avtalshantering • Löpande bokföring • Kundinbetalningar • Revidering av utrymningsplaner • Annan övrig administration Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll, främst med fokus på fakturering. Som person är du ansvarstagande, noggrann och drivs av att lyckas med andra. Rollen som ekonomiassistent innebär mycket kontakt med kunder och kollegor över hela landet, vilket kräver både flexibilitet och kommunikationsförmåga. Vidare har du har en prestigelös inställning till det arbete du tar dig an. Du är inte rädd för att fråga om det är något du inte förstår och du uppskattar en tydlig kommunikation mellan dina kollegor. Har du tidigare arbetat i Visma Business ser vi det som meriterande. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Recruitment and Consulting AB och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på [email protected]. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Om verksamheten Hald & Tesch Brand ab etablerades 1875 och vi är ett familjeägt företag vars verksamhet är till för att hjälpa alla att skydda sig mot brand på bästa sätt. Hald och Tesch Brand ab är idag ensamma i Sverige om att kunna garantera samma höga kvalité på Systematiskt Brandskyddsarbete inklusive personalutbildningar i hela landet med egen fast anställd personal. Vi är idag 45 anställda över hela landet. Huvudkontor finns i Skarpnäck (Stockholm) tillsammans med lager.

14 juni 2024
Sista ansökan:
14 juli 2024
Ekonomiassistent sökes till VA SYD

Brinner du för siffor och tycker om att arbeta på ett noggrant och strukturerat sätt? Har du även tidigare erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter och van vid att ta ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Ekonomiavdelningen består av flera enheter; redovisning, controlling och upphandling. Enheten är placerad på VA SYDs huvudkontor med lokaler nära Malmö Central. VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. De renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Förutom detta motiverar och inspirerar de sina kunder till att göra smarta miljöval. Just nu söker vi en ekonomiassistent på heltid för 3 månaders arbete till deras team på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bestå av: - Hantera kund- och leverantörsfakturor - In-och utbetalningar - Hantering av ekonomiärenden från extern kundkontakt - Olika typer av ärendehantering och övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi träffar rätt kandidat med start omgående. Arbetstiderna kommer att vara sedvanliga kontorstider och du kommer utgå från kontoret på Hjälmaregatan i centrala Malmö. Din profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller liknande. Det är ett krav på att du har en god förståelse för leverantörsreskontra, bokföring samt andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Även meriterande om du har en utbildning inom ekonomi sedan tidigare och att du drivs av att utföra arbetsuppgifter med noggrannhet. Du ska ha en god dator- och systemförståelse och ha tidigare erfarenhet av fakturerings- och/eller ekonomisystem. För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är en lyhörd och tillmötesgående person. För tjänsten krävs det att du har en god social-och initiativförmåga samt att du är ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan lägga fokus på lösningar och ha en fallenhet för att prioritera dina arbetsuppgifter korrekt. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

14 juni 2024
Sista ansökan:
28 juni 2024
Kredithandläggare till ledande bolag inom logistik

Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Om företaget: Företaget är marknadsledande inom logistikbranschen och belägna i Solna. Vi berättar mer på en intervju! Arbetsuppgifter: Att hantera uppgifter kopplat till kundreskontran och på ett effektivt och affärsmässigt sätt hantera kreditrisker, förfallna fordringar och genom detta säkerställa lägsta möjliga kreditexponering Medverka till att gruppens och de individuella målen blir uppnådda samt på ett självständigt sätt ta ansvar för sin egen utveckling genom att lära sig nya uppgifter och förbättra befintliga processer. I rollen samarbetar du tätt med externa företagskunder men även internt med bland annat säljavdelning, controlling, legal och kundservice. Urval av arbetsuppgifter: • Månads och bokslutsarbete • Indrivning av förfallna skulder • Rapportering • Legala ärenden • Utreda oplacerade betalningar • Kreditbedömningar • Räntefakturering • Fakturafil • Autogiro Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Minst gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi • Arbetslivserfarenhet i en liknande roll, exempelvis som kredithandläggare, ekonomiassistent inom kundreskontra eller inkassohandläggare • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • God dator-och systemvana, i bland annat Excel Som person bidrar du med din positiva energi och du ser värdet i att bygga relationer både internt och externt. Du har en förmåga att snabbt förstå uppkomna problem och med ditt engagemang och driv tar du dig an dina arbetsuppgifter. Vidare är du ordningsam och strukturerad och drivs av att ha ett brett arbetsområde och vara en central kontaktperson. Slutligen kommer din förmåga att samarbeta och kommunicera på ett tydligt sätt i budskap och handling hjälpa dig att vara lyckosam i denna roll. Övrig information: Start: augusti Plats: Solna Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, [email protected] eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

14 juni 2024
Sista ansökan:
15 juli 2024
Ekonom inom kundreskontra till företag i Stockholm och/eller Göteborg

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en konsult för arbete inom kundreskontra till ett bolag som är verksamt inom avfall och återvinning. Med innovativa och smarta lösningar arbetar den här kunden globalt med drift, underhåll och utveckling av bostäder och annan infrastruktur. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med fakturahantering, kundreskontra men även viss stöttning i arbetet med leverantörsreskontran. Den här uppdragsgivaren har nyligen bytt fakturasystem till xFlow och de har Microsoft Business Central som ERP-system så har man kunskaper inom dessa system är det givetvis fördelaktigt. Konsulten kan i det här fallet utgå från Stockholm eller Göteborg då kontor finns i båda dessa städer. Uppdraget avser heltid med önskad start omgående och löper 4 månader framåt vilket även kan bli längre. Kvalifikationer och egenskaper För att passa in i den här rollen behöver du ha minst 1 års erfarenhet av arbete med kundreskontra, och gärna även erfarenhet av leverantörsreskontra för att kunna stötta upp där vid behov. Som person i den här funktionen bör du vara social, självgående, ansvarstagande och noggrann. Om du har erfarenhet av arbete från 4PS alternativt Microsoft Business Central så är det högst meriterande i urvalet. Här arbetar du på plats hos kunden som i Stockholm har kontor på den södra sidan och i Göteborg centralt. Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner. Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll. Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok! Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden. Frågor och kontakt Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!

14 juni 2024
Sista ansökan:
14 juli 2024
Ekonom inom kundreskontra till företag i Stockholm och/eller Göteborg

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en konsult för arbete inom kundreskontra till ett bolag som är verksamt inom avfall och återvinning. Med innovativa och smarta lösningar arbetar den här kunden globalt med drift, underhåll och utveckling av bostäder och annan infrastruktur. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med fakturahantering, kundreskontra men även viss stöttning i arbetet med leverantörsreskontran. Den här uppdragsgivaren har nyligen bytt fakturasystem till xFlow och de har Microsoft Business Central som ERP-system så har man kunskaper inom dessa system är det givetvis fördelaktigt. Konsulten kan i det här fallet utgå från Stockholm eller Göteborg då kontor finns i båda dessa städer. Uppdraget avser heltid med önskad start omgående och löper 4 månader framåt vilket även kan bli längre. Kvalifikationer och egenskaper För att passa in i den här rollen behöver du ha minst 1 års erfarenhet av arbete med kundreskontra, och gärna även erfarenhet av leverantörsreskontra för att kunna stötta upp där vid behov. Som person i den här funktionen bör du vara social, självgående, ansvarstagande och noggrann. Om du har erfarenhet av arbete från 4PS alternativt Microsoft Business Central så är det högst meriterande i urvalet. Här arbetar du på plats hos kunden som i Stockholm har kontor på den södra sidan och i Göteborg centralt. Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner. Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll. Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok! Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden. Frågor och kontakt Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Julia Strömberg, [email protected] eller Amendos Talent Acquisition Manager Jenny Nenne Slättenhäll, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

14 juni 2024
Sista ansökan:
14 juli 2024
Studerande ekonomiassistent och kundtjänstmedarbetare!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Wrknest samarbetar med ett väletablerat medieföretag som är Sveriges ledande nyhetssajt om techbranschen. Deras mission är att med hjärtat i tech och smart journalistik göra näringslivet bättre och företaget når med sin journalistik över 250.000 unika besökare varje vecka. Bolaget arrangerar även framgångsrika event och kurser samt har en snabbt växande prenumerationsaffär. Nu har du möjligheten att bli en del av deras team och bidra till deras fortsatta framgångar! Vad vi erbjuder: Som Ekonomiassistent hos vår kund kommer du att få en unik möjlighet att arbeta i en spännande och framåtlutad organisation. Företaget är mer än bara en nyhetskanal: det är en inspirerande arbetsplats med en företagskultur som präglas av engagemang, nyfikenhet och driv. Som Ekonomiassistent kommer du att vara en nyckelspelare och ha ansvar för fakturahantering samt stötta verksamheten med administrativa uppgifter. Detta är en fantastisk chans för dig som studerar ekonomi att kombinera dina studier med praktisk erfarenhet. Som studerande ekonomiassistent blir du en del av vårt Wrknest-team och får möjlighet att arbeta hos vår kund under 6 månader, med chans till förlängning. Att vara konsult ger dig breddad erfarenhet, flexibilitet och möjlighet att snabbt anpassa dig till olika miljöer, vilket är en oslagbar fördel för din framtid. Dina arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga ansvarsområden som Ekonomiassistent kommer att innefatta: Hantering av fakturor, attestering och fakturauppföljning Sammanställning och arkivering av ekonomiskt underlag Uppdatering av systemet (PE accounting) med nödvändig information Övriga kontorsadministrativa uppgifter Kundtjänstärenden över chatt Krav: Studerande inom ekonomi på eftergymnasial nivå, företrädesvis i början av studierna Behärskar svenska och engelska Meriterande: Tidigare erfarenhet av liknande arbete Tidigare erfarenhet i liknande affärssystem Kunskap om bokföring och fakturering Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att självgående kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt, för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Övrigt: Start: Omgående Arbetsplats: Centrala Stockholm Omfattning: ca 50%, 6 månader med möjlighet till förlängning Ansökan: Vill du utvecklas inom ekonomi och vara en del av en av Sveriges mest inflytelserika nyhetssajter inom techbranschen, så är detta din chans. Skicka din ansökan med CV via länken nedan. Sök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vår vision är att hjälpa dig att kickstarta din karriär och erbjuda dig spännande uppdrag som detta. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information. Välkommen till Wrknest - din partner i karriären.

14 juni 2024
Sista ansökan:
4 juli 2024
Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra

Om bolaget Till vår kund Ocab tillsätter vi nu en ekonom med fokus på leverantörsreskontra. Ocab är Nordens ledande skadeservicebolag, och den enda rikstäckande aktören I Sverige med etablering på över 50 orter. De omsätter i Sverige omkring 1 700 Mkr och har cirka 1 300 engagerade medarbetare. De räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framför allt brand och vatten, och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. I Ocab kombineras entreprenörskap och stark lokal förankring med storskalighet och effektivitet. Genom samverkan och utveckling av ömsesidigt stödjande verksamheter har Ocab kunnat bygga upp kundförtroende, god lönsamhet och en ledande marknadsposition. Den svenska ekonomifunktionen strävar efter att ge verksamheten en förstklassig support inom ekonomi genom att ha duktiga medarbetare, relevanta system och tydliga processer. Ocab befinner sig på en spännande utvecklingsresa och vi söker dig som vill vara med och bidra till denna utveckling. Om rollen I denna roll kommer huvudfokus att vara operativt arbete med leverantörsreskontra, det vill säga hantera, bearbeta, registrera och betala leverantörsfakturor samt avstämningar av dessa. Utöver detta kommer du också att ansvara för att arbetsleda ett mindre team inom leverantörsreskontra och fördela arbetsuppgifter för att säkerställa effektivitet och kvalitet. Då Ocab befinner sig på en utvecklingsresa kommer du också att vara delaktig i förbättringsarbete och diverse projekt. Huvudsakliga arbetsuppgifter Löpande hantering av leverantörsreskontra (kontering, distribution, bevakning, slutkontroll, kommunikation med leverantörer mm) Avstämningar Arbetsleda teamet inom leverantörsreskontra Påminnelse- och inkassohantering Delta i förbättringsarbete Du kommer att ingå i ett ekonomiteam med kompetenta och engagerade kollegor, där teamwork och framåtanda står i fokus. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter till kompetensutveckling och ökat ansvar i samband med att bolaget växer. Profil Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från rollen som ekonomiassistent, god erfarenhet av leverantörsreskontra och hantering av stora flöden. Ocab arbetar idag i systemet IFS. Har du tidigare arbetat i IFS är detta meriterande, men inget krav. Som person trivs du i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Du räds inte för nya utmaningar och levererar under högt tempo. Vidare ser vi att du är kommunikativ till ditt sätt med en förmåga att motivera och leda dina kollegor så att de når sin fulla potential. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Om rekryteringsprocessen I denna rekryteringsprocess samarbetar Ocab med konsult- och rekryteringsföretaget Hero. Detta är rekryteringsuppdrag och du kommer att bli anställd direkt av Ocab. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Iggbom, 0701 544 361/[email protected] eller Rebecka Hillerström, 0733 015 323/[email protected].

14 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Ekonomiassistent till Kommunals a-kassa i Stockholm, vikariat

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och a-kassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Nu söker vi dig som är trygg i dina ekonomikunskaper och som vill vara med och utveckla Kommunals a-kassas ekonomienhet i rollen som ekonomiassistent. Som Ekonomiassistent på Kommunals a-kassa har du uppdraget att arbeta med löpande bokföring och ekonomihantering samt avstämningar. I uppdraget ingår också att aktivt bidra till att utveckla och kvalitetssäkra a-kassans ekonomifunktion. Du kommer att ingå i ett härligt team om 3 personer och du rapporterar till Ekonomichefen. Tjänsten är ett vikariat under 1 år med möjlighet till förlängning. Tillträdesdatum 1 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Dina ansvarsområden: · Löpande bokföring · Bokning av in-/utbetalningar · Skapa och skicka betalfiler på veckobasis · Skattedeklarationer (AGI) · Hantering av utbetalda ersättningar med tillhörande efterarbete · Mejl- och telefonsupport mot verksamheten i enklare konteringsfrågor, utbetalningsärende etc. · Balanskontoavstämningar · Vara delaktig vid upprättandet av månads, kvartal- och årsbokslut Ekonomifunktionen är under utveckling där fokus är kvalitet, effektivitet och god sammanhållning. Du kommer få en god introduktion med stöd hela vägen, men du måste också sporras av att lära dig nytt och sträva efter att bli självgående så snart som möjligt Vi arbetar alla tillsammans som ett team som hjälper varandra vid till exempel arbetstoppar och vid frånvaro. Vi välkomnar proaktivitet och ser att allas bidrag är lika viktiga för funktionens utveckling och kvaliteten i vårt arbete, samtidigt som vi har roligt på jobbet. Vi arbetar i Visma IM, Visma Control Edge, Adra och Capego. Vem är du? Du är van att arbeta strukturerat vilket innebär att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt för att hålla angivna tidsramar. Vidare ser vi att du är prestigelös, noggrann, van vid att arbeta med många olika uppgifter och lätt kan ändra fokus när så behövs. För att passa in i rollen är det viktigt att du uppskattar nära samarbete med andra samt har en god kommunikativ förmåga. Som person är du driven, självgående och har förmågan att lösa problem och komma till beslut. Hos oss är alltid medlemsnyttan i fokus och som medarbetare förväntas du därför vara professionell, trovärdig, empatisk och engagerad. Vi söker dig som har: · Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande · Minst 3 års aktuell arbetslivserfarenhet från liknande roller · Arbetat med bokslut tidigare · God vana i Excel Det är meriterande ifall du har: · Erfarenhet av idéburen sektor, i synnerhet a-kassa Vad erbjuder vi dig? Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm på Barnhusgatan. På kontoret arbetar cirka 50 medarbetare. Du kommer träffa engagerade kollegor i en teamorganisation där vi stöttar varandra och tillsammans driver arbetet framåt mot gemensamma verksamhetsmål. Arbetsplatsen genomsyras av en öppen och trevlig miljö där transparens och tydlig kommunikation värdesätts. Här arbetar du med frihet under ansvar och med möjligheter till arbete hemifrån då verksamheten tillåter. Vi erbjuder bra villkor med bland annat en arbetsvecka på 37,5 timmar, 32 semesterdagar, tre fridagar, lunchsubvention och friskvårdsbidrag. Tjänsten är ett vikariat under 1 års tid, med möjlighet till förlängning. Start: 1 augusti eller enligt överenskommelse. Lön och arbetsvillkor enligt gällande avtal och vi har kollektivavtal med Handels Om rekryteringsprocessen Ansökan med ditt CV och en personlig motivering till varför du söker tjänsten skickar du in till: [email protected]. Märk ansökan ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdag 30 juni 2024.Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Ekonomichef: Marie Fors 010- 442 74 93 Facklig representant: Dan Olofsson, 010- 442 74 71

14 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Administratör till Fastighetsenheten

Är du nyfiken, strukturerad och vill vara med och driva Vaggeryds kommuns fastighetsförvaltning framåt? Vi söker nu dig som har sinne för administration och samtidigt ett genuint intresse för fastigheter och fastighetsförvaltning. Fastighetsenheten består idag av fastighetschef, tre fastighetsingenjörer, två fastighetstekniker samt en administratör. Rekrytering av fler fastighetstekniker pågår också eftersom den verksamheten är under uppbyggnad. Vi förvaltar drygt 100 000 kvm lokaler där merparten är verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och äldreboenden. Vi har också ett mindre antal bostadslägenheter. Vi sitter i egna kontor i Skillingaryd, ett stenkast från stationen som erbjuder goda pendlingsmöjligheter med både buss och tåg. ARBETSUPPGIFTER I rollen som administratör ansvarar du för vårt fastighetssystem Pigello . I systemet ryms digitalt stöd för felanmälan, rondering och annan teknisk förvaltning men också hantering av bland annat hyresavtal, avisering och besiktningar. Pigello är modernt och användarvänligt men du behöver ha ett intresse för digitalisering och tekniska lösningar och vi tror därför att du gillar struktur och digitala verktyg. Dessutom har du en viktig funktion som riktar sig både till interna hyresgäster inom kommunens verksamhet samt till våra externa hyresgäster. Här ingår bland annat lokalsamordning, lägenhetsvisningar, besiktningar samt hantering av fakturor, inköp, kund- och leverantörskontakter. Grovt uppskattat är fördelningen mellan fastighetsförvaltningsfrågor och ekonomi ca "fifty-fifty". Även en del enklare personaladministration kan ingå i tjänsten. En variation av arbetsuppgifter i en nära organisation helt enkelt! Det finns möjlighet till distansarbete i viss omfattning, efter överenskommelse med chef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har minst gymnasieexamen inom administration/ekonomi eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller ekonomirelaterat arbete som inkluderat kontering och fakturering. Som person är du inte rädd för att söka efter information, lära dig nytt, utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt inom ditt område. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och vana av att jobba i olika digitala system. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen. Du kommer dagligen möta och vara i kontakt med många människor då en stor del av jobbet handlar om kommunikation och relationsbyggande med hyresgäster, entreprenörer och kollegor så det är viktigt att du trivs med det. Du har också god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort (manuellt växlad bil) är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

14 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024