Vi söker en passionerad kock till nya Elite Hotel Frost i Kiruna
Elite Hotels Of Sweden AB
Kockar och kallskänkor

Elite Hotels of Sweden fortsätter att växa – och i hjärtat av Kiruna har vi nyligen slagit upp dörrarna till vårt nyaste tillskott: Elite Hotel Frost. Nu söker vi en kreativ och engagerad kock på heltid (100%) till vårt köksteam. Som kock hos oss blir du en del av ett inspirerande team där kvalitet, smakupplevelser och arbetsglädje står i fokus. Du kommer att arbeta i en modern miljö där vi erbjuder flera olika matkoncept – från à la carte-restaurangen Restaurang Fe, till vår gastropub The Bishops Arms, vår takbar samt frukost- och konferensverksamhet. Vi söker dig som: Har några års erfarenhet som kock i restaurangköket Brinner för matlagning och sätter stolthet i att leverera hög kvalitet Är flexibel, samarbetsvillig och gillar ett högt tempo Har goda kunskaper om hygien och livsmedelshantering Gärna har erfarenhet från både frukost, lunch och kvällsservering Vi erbjuder: En spännande roll i en nyetablerad verksamhet i norra Sveriges mest expansiva stad Möjlighet att påverka och vara med från start i ett sammansvetsat team En trygg anställning inom en av Sveriges mest välkända hotellkedjor Goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen Tjänsten är heltid (100%) med varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger. Ansökan: Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Kökmästare Evelina Woronin , [email protected] Välkommen med din ansökan – bli en del av vår frostiga satsning i norr!

23 maj 2025
Sista ansökan:
9 november 2025
Kök till German Beer Hall Karlstad
BR Restaurang i Karlstad AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en erfaren kock som vill bli en del av vårt team på German Beer Hall i Karlstad. Är du en person som trivs i högt tempo och har passion för matlagning? Då kan detta vara jobbet för dig!

23 maj 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Kock Extra 150 - 210 kr per timme 👩‍🍳
FRAM Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM VEM VI SÖKER: Erfaren och driven kock med passion för sitt yrke. Minst några års erfarenhet inom branschen, men inte nödvändigtvis från stjärnkrogar. Trivs med att jobba i olika miljöer och ser det som en möjlighet att utvecklas. Anpassar sig snabbt till nya rutiner och miljöer. En teamspelare med hög social kompetens. Har rätt inställning och ser den som en viktig del av jobbet. HUR DET FUNGERAR: Arbeta på olika platser, ibland flera under samma vecka, eller på längre uppdrag. Du får jobbförslag i god tid och bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta. Möjlighet att arbeta dagtid, kvällar eller specifika dagar beroende på vad du vill. Flexibilitet och möjlighet att arbeta när det passar dig bäst. Ett extrajobb med en arbetsgivare som bryr sig. FRAM ERBJUDER 150 - 210 kr per timme med möjlighet att få lön inom 48h efter jobbet. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. FLEXIBEL LÖN. Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? FRAM är ett personligt bemanningsföretag som specialiserar sig på hotell- och restaurangbranschen. Vi är övertygade om att arbeta med mat och dryck är ett av de roligaste jobben som finns. Vi har framgångsrikt etablerat oss i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vår målsättning är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen, med fokus på transparens, ärlighet och en positiv arbetsmiljö. Vi är flera hundra anställda och fortsätter att växa. Våra kunder är allt från lokala kvarterskrogar till stora hotellkedjor och företagsrestauranger. Vi väljer noggrant vilka vi samarbetar med för att säkerställa att du får arbeta på bra arbetsplatser med go stämning. ANSÖKAN I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Start: Enligt överenskommelse. Lön: 145-190 kr i timmen. Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, matlagning, gastronomi, köksmästare, restaurang, hotell

23 maj 2025
Sista ansökan:
9 november 2025
Villa Fridhem söker kock (extra vid behov/deltid)
Fridhems Kursgård AB
Kockar och kallskänkor

Villa Fridhem stoltserar som en strålande pärla i den svenska kulturskatten. Vår verksamhet blommar och erbjuder en excellent gästupplevelse som lockar besökare från när och fjärran. Vi har genomgått omfattande förändringar för att förbättra vårt hotell, restaurang- och konferensutbud, med syfte att möta och överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi passionerade individer som vill vara en del av vår fortsatta utveckling och hjälpa till att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Om du brinner för att ge service i världsklass och vill vara med på vår spännande resa, då är det just dig vi letar efter. Kom och bli en del av Villa Fridhems nya historia! Kort om rollen Som kock deltar du i den dagliga driften i köket. Du har ett nära samarbete med kökschef, souschef och övriga i köksteamet, men också serveringspersonal och personal från andra delar av hotellet. På Villa Fridhem är mötet med kockarna en viktig del av gästresan och du vistas därför dagligen i våra matsalar, serverar mat och presenterar menyer vilket ställer höga krav på din sociala förmåga samt att du behöver ha ett intresse för service och gästbemötande. Vi söker personal som vill stötta vårt köksteam under både dagar, kvällar och helger.  Din profil Du brinner för ditt hantverk, har öga för detaljer och är självgående i både varm- och kallkök. Vi lägger stor vikt vid inställning och personliga egenskaper, men du bör ha en stabil grund från några års erfarenhet av kockyrket. Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta i båda våra restauranger Prins Carl och Aperitif samt med vår frukost.  Villkor - Tjänsten är på enstaka dagar vid behov, alternativt en sysselsättningsgrad vi kommer överens om för att kunna schemalägga ett regelbundet arbete.  - Några års erfarenhet som kock. - Innehar B-körkort och har tillgång till bil. - Tillträde och lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

22 maj 2025
Sista ansökan:
8 november 2025
kock
A Tavola AB
Kockar och kallskänkor

Ostbutiken odengatan är en 100 år gammal delibutik specialiserad på hantillverkad mat. Vi servar vår kunder över disk i butik, med catering och i vår Restaurang, en privatediningmatsal i toppklass. Vi söker nu dig kock med gedigen bred kunskap, som kan hjälpa till att driva köket idag och vara med att utveckla oss framåt. Främst behöver vi dig som är duktig på att producera och preppa. Dels med hög och jämn kvalite,i högt tempo, men även utveckla oss och våra produkter. Du har nog minst 10 år bakom dig, gärna lite erfarenhet från olika verksamheter, både alacart, catering och småskalig produktion, men utan att ha hunnit blivit trött och bitter. Vi erbjuder ett tufft jobb, med krav men som kan göras på dagtid, måndag till fredag. Då din egen prestation är det som skapar vår lönsamhet så finns bra lön med flexibla arbetstider för rätt person. Vi kan erbjuda 4 dagarsvecka. '

22 maj 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025
Lunchkock sökes
Lunchrestaurang Husman KB
Kockar och kallskänkor

Hej! Vi söker en lunchkock för morgon och förmiddagstimmarna, som kan tillaga svensk husmanskost vilket är ett krav, men gärna även annan mat (meriterande). Just nu serverar vi buffé i restaurangen men vill gå över till À la carte, därför söker vi just dig. Låter det lockande? Hör gärna av dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

22 maj 2025
Sista ansökan:
21 augusti 2025
Vi söker kockar till hotell i Arlanda
Nordic work AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba som kock i hotell, restaurang, skola där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på NORDIC WORK perfekt för dig. För att passa in i rollen som kock tror vi att du har hög social kompetens och bra på att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning på ett auktoriserat bemanningsföretag, självklart med kollektivavtal, OB- tillägg och semesterersättning. För att arbeta som kock behöver du: · Ha Erfarenhet av att jobba som kock . Vara positiv och utåtriktad · Vara Flexibel och lyhörd · Tala och skriva svenska. Engelska är meriterande. *Det finns önskemål att ni bor nära Märsta. Skicka in din ansökan idag via e-post. [email protected] Vi ser fram emot din ansökan. Hälsningar Rekryteringsteamet på Nordic Work kontakt person: Roxana Moghadam 0707410923

22 maj 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025
Vi vill bli fler i köket på Pinchos Falun
Pincho Nation AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker ny kollega till köket!  Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.  Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök är flexibel och innovativ trivs med högt tempo  uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

22 maj 2025
Sista ansökan:
8 november 2025
À la carte kock
Salt & Co Tjörn AB
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker engagerade personer med en passion för service, som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och har ett skarpt öga för detaljer. Förmågan att anpassa sig och trivas i ett team är avgörande hos oss på Salt & Sill, där vi sätter trivsel och samarbete i första rummet. Dina unika egenskaper är betydelsefulla för oss, och vi värdesätter din förmåga att bidra till en arbetsmiljö fylld av glädje och energi. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster med förstklassig service och tar ansvar för att dina uppgifter utförs med precision och effektivitet. Hos oss värdesätts ansvarstagande, engagemang och en positiv attityd högt. Vi uppskattar också flexibilitet och en stark känsla för service. Vi är övertygade om att du, med din kompetens och energi, kommer att stärka vårt team och bidra till en inspirerande arbetsmiljö fylld av möjligheter och utveckling. Vi söker nu fler à la carte kockar till vårt köksteam! Vill du arbeta i ett inspirerande och härligt köksteam med havet som granne? Då har du hittat rätt. Vi lägger stort fokus på havets delikatesser, lokala råvaror och jobbar ständigt för att utvecklas och uppnå högsta möjliga standard. Krav: Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som à la carte kock eller i en liknande roll inom restaurangbranschen. Du är kreativ och innovativ och det återspeglas i de matupplevelser du levererar. Förmåga att arbeta under press och leverera högkvalitativa rätter till gästerna med bibehållen presentation och smak. Kreativitet och öga för detaljer för att skapa innovativa och lockande rätter. Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. Ansvarsområden: Ansvara för att förbereda och tillaga rätter enligt restaurangens meny och kvalitetsstandarder. Säkerställa att alla rätter serveras med omsorgsfull presentation och i enlighet med recept och riktlinjer. Hantera lager och inköp av ingredienser för att säkerställa tillgången på färska och högkvalitativa råvaror. Samarbeta med kökspersonalen för att säkerställa en smidig drift av restaurangen och en effektiv arbetsmiljö. Bidra med nya idéer och förslag till menyn för att hålla den aktuell och lockande för gästerna. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: Säsonganställning Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid Personalboende finns tillgängligt. Lön enligt överenskommelse. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

22 maj 2025
Sista ansökan:
8 november 2025
Erfaren Kock
R&J Group AB
Kockar och kallskänkor

Om tjänsten: Vi söker nu en erfaren och engagerad kock som bidra till förstklassiga upplevelser på Dannys kök och bar. Som kock hos oss ansvarar du för att leverera enastående matupplevelser till våra gäster genom att följa recept, säkerställa högklass kvalitet och upprätthålla livsmedelssäkerhetsstandard. Rollen innefattar arbete dag- och kvällstid samt helger. Om dig: Vi letar efter dig som värderar likabehandling och respekt gentemot både kollegor och gäster. Din passion för mat, service och att skapa minnesvärda gästupplevelser kommer att vara avgörande för din roll hos oss. Vi söker dig som brinner för yrket och som strävar efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i allt du gör, både individuellt och som en del av vårt team. I arbetsuppgifterna ingår att: Förbereda, tillaga och leverera maträtter enligt våra satta menyer och recept. Kvalitetssäkra och hantera levererade varor till köket. Ansvara för ett rent och välstädat kök, inklusive all utrustning, ytor, biutrymmen och maskiner. Bidra till en positiv atmosfär och ett starkt samarbete i köket. Önskad erfarenhet och egenskaper: Erfarenhet av köksarbete Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa hög matkvalitet Lagspelare med förmåga att skapa en positiv atmosfär i köket Engagerad i att leverera enastående matupplevelser för både medarbetare och gäster Låter det här som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig! Vad erbjuder vi dig? Personlig utveckling Möjlig karriärstege Start: Enligt överenskommelse Omfattning: 75-100 Arbetstider: Enligt överenskommelse Plats:  Uddevalla Om Dannys kök och bar: Dannys kök och bar är en restaurang som samlar både lyxiga känslan och högklass kvalitet. Atmosfären är inbjudande och modern, med möjlighet att delta i olika aktiviteter som shuffleboard, biljard. För den som söker underhållning arrangeras även quizkvällar på lördagar och trubadurframträdanden. En restaurang som utöver kärlek, mat, dryck och god stämning är en plats som erbjuder en varierad meny med influenser från den skandinaviska, amerikanska och italienska matlagning. Jobbtyp: Heltid, Deltid, Tillsvidare Arbetsort: På plats - Uddevalla

21 maj 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025