Köksmästare sökes till Eatery i Sundbyberg!
Majola Restaurangkonsult AB
Köksmästare och souschefer

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/  OM TJÄNSTEN: På Eatery Sundbyberg vill man att gästerna ska känna sig hemma! Här är alla välkomna och det ska finnas något för var och en som kommer. En härlig lunch, en kaffe eller ett glas vin med tilltugg eller en vällagad middag med familj eller vänner. Eller för dig själv  och din hund kanske, för här är även våra fyrfotade vänner välkomna. Potentialen är stor och för rätt person så finns det mycket att utveckla och göra. Om man även tar tillvara på de lokalas intressen och är lyhörd inför deras önskemål så finns det all möjlighet att utöka verksamheten. Det serveras lunch måndag - fredag, middag onsdag - lördag samt brunch lördag och söndag. I lokalerna finns även ett konferensrum för enskilda möten med modern utrustning  som också är möjligt att boka för privata fester och middagar. Framöver är planen att hålla restaurangen öppet de flesta kvällarna i veckan. Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Till Eaterys enhet i Sundbyberg söker vi nu en driven, positiv, kreativ och flexibel köksmästare som tillsammans med restaurangchefen vill driva restaurangen framåt. Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt. Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster        Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid behov samt vid beställningar och events. Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!  För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]

10 juni 2025
Sista ansökan:
27 november 2025
Köksmästare - Ulla Winbladh

Vi söker nu Köksmästare till Wärdshuset Ulla Winbladh på Djurgården. I din roll är du ansvarig för den dagliga driften i köket, planerar och organiserar arbetsflödet genom effektiv schemaläggning och har resultatansvaret för avdelningen genom kalkylering och kontroll på råvarukostnad för att leverera enligt uppsatta mål. I rollen som Köksmästare ingår även: Inköp och fakturahantering Kontakt med leverantörer Gästnöjdhet och uppföljning Utveckla och skapa menyer Hygienrutiner och livsmedelshantering. Systematiskt arbetsmiljöarbete Vi söker dig som: Är en passionerad inspiratör kring mat och matkvalitet. Du förstår vikten av gästfeedback och vill hela tiden utveckla köket med dina medarbetare för att hålla hög gästnöjdhet. Är en fantastisk ledare och god lagspelare. Goda kunskaper i köksekonomi. Goda kunskaper inom effektiv schemaläggning. Du är prestigelös och visar stor förståelse för att vi hjälps åt över alla restaurangens avdelningar. Är kvalitetsmedveten och innovativ. Minst 4 års yrkeserfarenhet av en liknande roll att arbeta som Köksmästare i ett kök med klassisk svensk matlagning och klassiska svenska råvaror Kort om oss: Att komma till Ulla Winbladh ska kännas lite som som att komma hem. Själva idén med ett värdshus bygger på att ge dig personlig service varje dag, året runt. I nöd och lust, här håller vi bröllop och dop såväl som begravning. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. På söndagar har vi till exempel alltid kalvstek, gräddsås och hemkokt gelé, under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, Mårten Gås och julfirande. Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!

4 juni 2025
Sista ansökan:
21 november 2025
Head Chef at Basta - Malmö
Urban Italian Group AB
Köksmästare och souschefer

Culinary Maestro Wanted: Head Chef at Basta Do you have what it takes to make your mark on one of Scandinavia's most innovative hospitality groups? Urban Italian Group is looking for a passionate Head Chef ready to lead our kitchens, drive culinary innovation, and create unforgettable dining experiences. About UsUrban Italian Group is the creative's behind the popular Basta casual dining concept and the sophisticated Florentine brand. With 11 restaurants across Sweden and Spain, we serve authentic Italian hospitality to over 3,000 guests daily. Our diverse team of 500 culinary professionals from 53 nationalities is as dynamic as our menu – blending passion, innovation, and a love for great food. Our ambitions are as bold as our flavors: Basta is expanding to 18 locations in Sweden by 2030. Florentine is set to go international, targeting the Middle East, Oslo, and London. A new multi-unit Italian concept launches in 2025. A modern Spanish tapas restaurant opens in Stockholm in 2026. We are launching Basta in Malmö in September 2025. Your Role As our Head Chef, you won’t just lead a kitchen – you’ll be the balance between discipline, commitment and creating great energy in the brigade. You’ll be hands-on in both the creative and operational aspects of the kitchen, ensuring that every dish is a masterpiece. Responsibilities include: Crafting and executing innovative menus in collaboration with our Group Head Chef. Leading and mentoring a talented brigade, ensuring every member feels supported and inspired. Overseeing food quality, cost control, and kitchen safety to maintain our high standards. Driving continuous improvements and new culinary standards in a fast-paced, growth-oriented environment. We’re seeking a seasoned culinary leader with solid experience in high-volume restaurant operations – extra points if Italian cuisine is your passion. Your “can-do” attitude and hands-on leadership style will help you thrive in our energetic kitchen. What We OfferJoining Urban Italian Group means becoming part of a vibrant, forward-thinking family where creativity meets collaboration: Growth & Vision: Be at the forefront of developing one of Scandinavia’s fastest-growing hospitality brands. Leadership Impact: Inspire and influence a dynamic team, leaving your mark on operations across multiple brands. Competitive Rewards: Enjoy a market-leading salary paired with performance-based bonuses. Professional Development: Access resources and training designed to elevate your culinary and leadership expertise. A Strong and Supportive Foundation: With our dedicated team behind you, cultivate a positive and thriving kitchen environment. How to Apply Ready to bring your culinary vision to life? Send us your CV and a brief cover letter detailing your experience, your creative vision, and why you’re the perfect fit for our team. We can’t wait to explore the possibilities with you! Embrace the challenge, inspire your team, and let’s cook up something extraordinary together!

3 juni 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Nääs Fabriker söker Kökschef
Nääs Fabriker Hotell och Restaurang AB
Köksmästare och souschefer

KÖKSCHEF FABRIKSKÖKET NÄÄS FABRIKER Nu finns en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla matupplevelsen på Nääs Fabriker, närmare bestämt restaurang Fabriksköket, mot nya höjder. Grunden är lagd, och du ska fortsätta driva på utvecklingen i vårt hotellkök med allt vad det innebär av köksekonomi, rekrytering och personalhantering. Du kommer såklart sätta din egen profil på maten, och som kökschef har du stora möjligheter att utveckla köket som du själv vill, tillsammans med dina medarbetare i kök och matsal. Huvudfokus för maten i Fabriksköket är säsongsbaserat med lokal förankring, både egentillverkat och från gårdar och odlingar i vårt närområde. En viktig del är också att bidra med motivation, idéer och bra ledarskap till vårt restaurangteam. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från ledande positioner, och som har viljan att utvecklas framåt tillsammans med alla i kök och matsal. Vi ser det som självklart att du är flexibel, drivande, kunnig och säker i din yrkesroll och att du är van vid att arbeta under högt tryck vare sig det gäller à la carte, bröllop, fest eller konferens. Tjänsten innebär varierande arbetstider och ibland även helger enligt schema. Du kommer att få en härlig arbetsplats med fantastiska medarbetare där vi hela tiden utvecklas för att bli ett av Sveriges bästa utflyktsmål. Kvalifikationer Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom restaurang, med tidigare erfarenhet i arbetsledande position, samt vana att hantera både små och stora volymer där kvalitet är nyckelordet! Stort intresse för och goda kunskaper kring mat och dryck. Bekväm med svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett plus men inget krav Anställningsvillkor Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och påbörjas enligt överenskommelse, dock senast den 26:e augusti. Lön enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta: F&B Manager Magnus Andersson, [email protected] Om detta är något för dig, klicka dig vidare och fyll i ansökan. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi kontaktar dig via mejl om du går vidare i processen. Håll gärna koll på din inkorg – och även skräpposten – så att du inte missar viktig information från oss. Så här ansöker du: Fyll i frågor kring din kompetens och skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa magi i Fabriksköket! Körkort är inget krav men underlättar, såvida du inte bor i närheten Tidigare arbete av att leda och fördela arbetet i ett kök Erfarenhet av att hantera konferensluncher, a la carte, bröllop och fest Inventering, rekrytering och en hel del gästkontakter in går i arbetsuppgifterna, såväl som inköp och leverantörskontakter tidigare erfarenhet av arbetsledning Tidigare erfarenhet av varubeställningar, inventeringar, rekryteringar, arbete med a la carte, beställningsverksamhet, lunch och bröllop.

3 juni 2025
Sista ansökan:
13 juli 2025
Kökschef
Blackstone Steakhouse AB
Köksmästare och souschefer

Är du vår nya kökschef? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till förbättring och utveckling i restaurangen och ansvarar för att Blackstones riktlinjer och policies används och efterlevs i köket. Som kökschef säkrar du upp konceptet och ansvarar för kökets prestation i förhållande till uppsatta mål. Du coachar och utbildar och är ansvarig för kökets rutiner. Du ansvarar för personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med restaurangchefen för att uppnå ekonomiska mål och kvalitetsmål. Du ansvarar för varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i interna system samt säkerställer att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien mot våra gäster Vi söker dig som: Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök Är trygg i rollen som kökschef Vill vara med och utveckla Blackstone in i framtiden Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo Vi erbjuder dig: En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Fina utbildningsmöjligheter Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

30 maj 2025
Sista ansökan:
16 november 2025
Är du en ”matnörd” i streetfood och vill jobba koncept – SE HIT vi har J...
NR drift AB
Köksmästare och souschefer

Är du en ”matnörd” i streetfood och vill jobba koncept – SE HIT vi har JOBBET! Smedens Mathall är en myllrande, urban mötesplats som med sin pulserande energi och eklektiska atmosfär är en plats man gärna återvänder till. Hit kommer matälskare för att njuta av rykande färsk street food med inspiration från hela världen. Opretentiöst, vällagat och gott till en rimlig peng. Alltid på genuint utvalda råvaror och med höga krav på hållbarhet. I mathallen finns fyra olika restauranger, miljöer samt koncept vilket gör varje besök på Smedens till mer än bara en lunch. Smedens restauranger: I Fugazi serverar vi Italiensk-amerikansk comfort food du gärna delar med familj och vänner. HON BAO| HAN BAO erbjuder mat inspirerad från resor i Asien. Allt från koreanska bao buns, japanska ramen och vietnamesisk grönsaks- och nudelwok. Way cup är ett café med matiga mackor, sallader, soppor och smarriga frukostalternativ i en schysst miljö eller som grab’n go när du har brådis. Wurst case of scenario Stödkorv eller hel måltid? Oavsett hittar du det här. Allt från Kvalitetskorv med nybakat bröd och spännande toppings till en riktigt grym burgare. Kort om tjänsten; Du vill vara med på resan att utveckla Smedens Mathall och dess koncept! Bygga ett grymt team, coacha det och skapa ett klimat där alla vill ge sitt bästa Ta ansvar för – kvalitet, service, lönsamhet ihop med dina kollegor Vara med och skapa den bästa upplevelsen till våra företagsevent, fester, happenings och specialprojekt Ta initiativ, komma med idéer och genomföra dem tillsammans med ett konceptteam. Vem du är; En entreprenör i hjärtat – du får saker att hända och folk att vilja vara med Jobbar eller har jobbat några år på konceptrestauranger Du är grym på utveckling och smaker Orädd, kreativ och driven – du tänker inte “det går nog inte”, du säger “vi testar!” Social och affärsmässig – du fattar både gästen, teamet och siffrorna Språk SV och Eng, van med dator, skapar offerter med tillhörande kalkyl  Har relevant utbildning inom branschen och har erfarenhet allt ifrån köksekonomi med dess resultat till egenkontroll och struktur.    Är flexibel, noggrann och prestigelös. Vad vi erbjuder; En nyckelroll i ett koncept som sticker ut Stora möjligheter att påverka, forma och göra skillnad En fartfylld miljö där initiativ välkomnas och idéer blir verklighet Ett team som brinner för mat, service och upplevelser Goda villkor och chans att växa i takt med verksamheten. Tillsammans med enhetschef och ert team du för att vi följer ni bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Stort nätverk och ständig utveckling framåt Möjlighet till kompetensutveckling Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast ange datum. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen

27 maj 2025
Sista ansökan:
13 november 2025
Sushi Kockar söker
Wasabees Sushi i Örebro AB
Köksmästare och souschefer

Arbetsuppgifter & kvalifikationer: Vi söker nu 3 erfarna och professionella sushi kockar till vår restaurang belägen i Örebro. Du som söker har en passion för japansk matlagning och ett öga för detaljer, samt har erfarenhet av att arbeta i ett högt tempo med höga kvalitetskrav. Arbetsuppgifter: Förberedelse och tillagning av sushi och andra japanska rätter Säkerställa god hygien och livsmedelssäkerhet i köket Arbeta i team och bidra till ett gott arbetsklimat Ansvara för råvaruhantering och kvalitetssäkring Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet som sushi kock krävs Noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad Förmåga att arbeta självständigt och i team Grundläggande kunskaper i svenska eller engelska är meriterande Anställningsform: Heltid, tillsvidare eller enligt överenskommelse Lön: 28 000 – 30 000 kr/månad / enligt kollektivavtal / (beroende på erfarenhet) Kontaktperson: Tungalag E-post: [email protected]

27 maj 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Köksmästare
Boqueria Göteborg AB
Köksmästare och souschefer

Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Nu söker vi en erfaren köksmästare till Boqueria Åre Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt hektiska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som Köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du talar flytande engelska eller ett skandinaviskt språk. Erfarenhet av budgetering och annat arbete i ledande befattning är meriterande. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% heltidsanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

27 maj 2025
Sista ansökan:
20 september 2025
Gastronomisk ledare till Grands kreativa kök
Hotell och Restaurang AB Grand i Lund
Köksmästare och souschefer

Kökschef med strategiskt fokus och delegerande ledarskap Vill du vara gastronomisk ledare för ett kök där du får utveckla både verksamheten, dig själv och ditt team? Har du en strategisk ådra, en förmåga att planera långsiktigt och en passion för att optimera både upplevelsen för våra gäster och lönsamhet? Grand Hotel söker nu en kökschef som med tydligt ledarskap och strukturerat arbetssätt kan ta vår matupplevelse till nya höjder. Vem är vi? Grand Hotel har genom tradition och förnyelse arbetat med att överträffa besökares förväntningar sedan 1899. Vi söker nu vår nya kökschef som vill vara delaktig i att förverkliga och förmedla Grands historiskt unika själ till alla våra gäster. Grand Hotel är ett levande hotell med restaurang och bar som är öppna från tidig morgon till efter midnatt för frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Dessutom finns här flertalet magnifika festsalar och mötesrum. Vi älskar att skapa anledningar för gäster att besöka oss och vår evenemangskalender är fylld med allt från afternoon tea till skaldjursbuffé. Tillsammans med hotellets restaurangchef ansvarar du för driften av hela mat- och dryckesverksamheten på Grand Hotel med en årlig omsättning på cirka 85 miljoner kronor. Om rollen Som kökschef hos oss leder du arbetet i hotellets kök som levererar till alla delar där mat och dryck serveras. För att lyckas så behövs det ett särskilt fokus på strategisk planering, effektiv schemaläggning och framtagna nyckeltal. Du arbetar tätt med restaurangchefen och rapporterar direkt till hotelldirektören. Genom ditt delegerande ledarskap och förmåga att förutse verksamhetens behov skapar du en stabil grund för en hållbar och framåtblickande drift. Ditt uppdrag Delegerande ledarskap – Bygg ett starkt team genom att inspirera, coacha och fördela ansvar effektivt. Tydlig kommunikation både i skrift och verbalt är viktigt. Långsiktig planering – Arbeta proaktivt med menyutveckling, resursplanering och schemaläggning. Ekonomisk styrning – Säkerställ lönsamhet genom budgetarbete, kostnadskontroll och nyckeltalsuppföljning. Operativ och strategisk balans – Kombinera ett hands-on-förhållningssätt med ett helikopterperspektiv. Effektivt samarbete – Koordinera köket med restaurang, eventverksamhet och hotell för en sömlös gästupplevelse. Administrativa ansvarsområden Upprätta och följa upp intäkts- och kostnadsbudget. Optimerad schemaläggning med fokus på både effektivitet och arbetsmiljö. Ansvara för rekrytering, utvecklingssamtal och personalplanering. Hantera och säkerställa certifieringar och tillstånd. Kommunicera tydligt till övriga avdelningar inom organisationen. Vi söker dig som Har erfarenhet av att leda och utveckla köksverksamheter med fokus på effektivitet och lönsamhet. Trivs med att delegera och få ditt team att växa. Har en analytisk och strategisk förmåga, med god kontroll på siffror och planering. Brinner för matupplevelser och att överraska gäster med hög kvalitet. Är organiserad, strukturerad och ser detaljerna utan att tappa helheten. Får energi och tycker det är roligt när det händer mycket, det mesta planerar vi med framförhållning men det händer också saker som vi hanterar med kort varsel. Vårt erbjudande Vi erbjuder dig en arbetsplats olik någon annan, med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling samt generösa förmåner. Du får många passionerade kollegor som arbetar över avdelningsgränserna för att överträffa förväntningar varje dag. Under varumärkeslöftet ”avslappnad lyx med personlig omtanke präglat av tradition och förnyelse” vill vi vara en arbetsplats som är inkluderande, kunnig, personlig och engagerande. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare för att kunna locka de främsta talangerna inom besöksnäringen. Tjänsten är en heltidsanställning, där helg- och kvällsarbete förekommer. Anställningen är tills vidare med start omgående. Ansökan är öppen till 30/4 men vi behandlar ansökningar löpande, så sök redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre - välkommen med din ansökan!

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025
Köksmästare som vill utveckla skolmaten på Privatskola i centrala Stockh...
M Dryck & Konsult AB
Köksmästare och souschefer

Är du köksmästare och letar efter en viktig roll för framtiden?  Vill du vara med och arbeta med oss på Progressio i vårt utvecklingsarbete när det kommer till att driva samarbete, utveckling och framtidens generartion. Grunden sitter i vällagad och god mat som ska vara energirik och varierat, likväl som omtyckt och gott. Samtidigt som du är en viktig del och trygghet i organisationen och dess utveckling. Letar du en utmaning? ROLLEN Som köksmästare kommer du ansvara för att helheten. Du leder du den dagliga driften, är närvarande, gillar att laga mat och är social. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för våra gäst och samarbetspartner.  Du kommer att laga mat till ca 400 personer barn och ungdomare per dag som är mellan 6-15 år, säkerställa att matsalen är i uppsatt och att rutiner, inköp och listor sköts. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Budgeten är viktig att hålla. Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, inköp och inventering DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Dagtidsjobb - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor framåt - Noggrann - Social - Coachande Ledarskap - Ansvarig för budget, planering och daglig drift OM ANSTÄLLNINGEN - Tillträde 3 augusti 2025 - Anställningsgrad 87,5% (möjlighet till 100%) - Lön efter överenskommelse - Försäkring och pension via Fora - Bakgrundskoll och utdrag ur belastningsregistret är ett krav. VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

22 maj 2025
Sista ansökan:
8 november 2025