Lärare i förskoleklass

Sök bland 20 lediga jobb som Lärare i förskoleklass och börja ditt nya yrkesliv idag!

Lärare förskoleklass på Myråsskolan

Vill du vara med och forma och utveckla verksamheten på vår nya fina skola? Myråsskolan fortsätter att växa så därför söker vi nu ytterligare en duktig kollega. Är du behörig lärare/förskollärare så är du välkommen med din ansökan. Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Myråsskolan är en F-6 skola som ligger i ett naturnära område, där ett gott klimat bland personal och elever är ett kännetecken. Med respekt och trygghet utvecklas eleverna till lärande, aktiva och ansvarskännande individer. På Myråsskolan ser vi olikheter som en tillgång och trygghet och allas lika värde är i fokus. Myråsskolan växer och har genomgått en omfattande om- och tillbyggnad vilket innebär att du kommer att få vara med i uppstarten av nya Myråsskolan. I tjänsten ingår att tillsammans med arbetslaget i förskoleklass planera och utföra den nu obligatoriska förskoleklassverksamheten. På Myråsskolan jobbar förskoleklass mellan kl. 9-13. I tjänsten ingår även arbete med samma grupp på fritidshemstid. På Myråsskolan arbetar förskoleklassens lärare som ämneslärare. Eleverna är indelade i mentorsgrupper om cirka 12 elever istället för klasser. Arbetet i den lilla gruppen skapar goda förutsättningar för studiero och lärande. I den lilla gruppen är det lättare att se alla elever varje dag och ger utrymme och tid för elever som behöver stöd. Planeringstiden räcker bättre till eftersom du planerar färre ämnen. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass alternativt förskollärarlegitimation. Du ska vara engagerad och tydlig. Du ska kunna se varje elevs behov och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar, så att varje elev kan utvecklas efter sin förmåga. Vi jobbar i arbetslag så vi behöver dig som gillar att samarbeta, är flexibel och gillar nya utmaningar. Vi ser även att du har goda ledaregenskaper, är trygg och har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och övrig personal på skolan. Läs mer om samt se en film om hur det är att Arbeta som grundskollärare i Borås Stad. Läs mer om Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef

29 november 2023
Sista ansökan:
12 december 2023
Förskollärare/lärare i förskoleklass på Ekarängskolan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Ekarängskolan är en F-6 skola som ligger omgiven av grönområden mitt i hjärtat av Hulta. Viktiga ledord för oss på skolan är kunskap, kvalitet, och kreativitet. Våra medarbetare är engagerande, kunniga vuxna som utgår från ett helhetsperspektiv på elevernas utveckling. På skolan möts elever från olika kulturer där goda relationer och trivsel är ett av kännetecknen. Eleverna på Ekarängskolan har tillgång till en interaktiv lekplats, fotbollsplan och närhet till skolskogen vilket möjliggör en fysiskt aktiv vardag. Som förskollärare eller lärare i förskoleklass på Ekarängskolan kommer du arbeta i en av våra förskoleklasser. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen och arbetar mycket nära dina kollegor. Du ingår i ett arbetslag där vi lär av varandra, planerar ämnesövergripande arbete och löser utmaningar tillsammans. Som stöd i arbetet finns elevhälsa, IKT-utvecklare och skolledning. Vi har höga och positiva förväntningar på våra elever. De senaste åren har vi haft stort fokus på att arbeta med språk- och kunskapsutvecklande arbete och vi lägger mycket vikt vid att utveckla vår undervisning tillsammans. För oss är det viktigt att vi kollegialt utvecklar skolan tillsammans. Vårt förhållningssätt fokuserar på tät feedback och elevinflytande, därför sätter vi stort värde på ditt engagemang och din pedagogiska kompetens. Du gillar att vara lärare och att möta unga och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass. Utöver din lärarlegitimation är det viktigt att du har goda ledaregenskaper som skapar trygghet och ordning i klassrummet. Genom att du ständigt reflekterar och utvecklar ditt arbete bidrar du till att eleverna lyckas. Du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans värdegrund. Vi förväntar oss att du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Du är duktig på att kommunicera med såväl barn som vuxna och du anpassar din kommunikation utifrån situation. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Läs mer om samt se en film om hur det är att Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.   Läs mer om  Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.   Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

28 november 2023
Sista ansökan:
11 december 2023
Lärare förskoleklass till Bodestorpsskolan

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, anpassad grundskola, gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i fritidshem och förskoleklass. Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån styrdokumenten. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande - att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till barnens vårdnadshavare/anhöriga - att stödja och inspirera barnen till att nå uppsatta mål Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad förskollärare/lärare förskoleklass. Enligt skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Övrigt Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk i ansökan.  Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV, examensbevis och legitimation. För mer information kontakta Anna-Lena Petersson, bitr rektor tfn 0454-57 40 18 Lena Sandgren, Sveriges Lärare, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81 Sista ansökningsdag 2023-12-06. OBS! Kort ansökningstid.

27 november 2023
Sista ansökan:
6 december 2023
Legitimerad, erfaren lärare i förskoleklass med stort elevfokus

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Varmt välkommen att söka anställning på vår fina skola! Vi är idag ett kollegium på ca 130 personer med ett gemensamt mål att vara den bästa skolan för våra elever. Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har för närvarande ca 930 elever i årskurserna F-9. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer och administrativ chef. Elevhälsoteamet består av skolledarna, specialpedagoger, kuratorer, skolsköterskor och skolpsykolog. Läs mer på kampetorpsskolan.stockholm.se Instagram: kampetorpsskolan Arbetsbeskrivning Vi har 28 förväntansfulla förskoleklasselever önskar en lärare som kan spela ett instrument :) Vi söker en förskollärare som har erfarenhet av att arbeta med Bornholmsmodellen, Skolverkets kartläggningsmaterial och stationsarbete. Vi söker någon med tydligt ledarskap, struktur och framförallt arbetsglädje och elevfokus. Läste du detta och tänkte, det är ju jag! Då är Du den vi söker :) Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag där förskollärare, lärare och fritids bidrar med trygghet, kompetens och helhetsbild kring eleverna. Tillsammans med skolans övriga lärare bedriver du undervisningsutveckling tillsammans med skolledningen. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

24 november 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
Lärare i förskoleklass/leg. förskollärare på Kroppkärrsskolan

Beskrivning Kroppkärrsskolan är en F-6 skola med drygt ca 437 elever. Skolan ligger naturnära med goda möjligheter till utomhusaktiviteter. Skolan arbetar i åldershomogena arbetslag och har integrerad fritidsverksamhet. Skolan har som vision att alla elever ska vilja, våga och kunna delta i sin utbildning fullt ut. Kroppkärrsskolan erbjuder en trygg skolmiljö. Vi  arbetar extra mycket med värderingar, elevmedverkan samt hälsa och miljö. Arbetsuppgifter Som lärare på Kroppkärrsskolan kommer du ansvara för undervisning mot enskild elev i förskoleklass men tjänsten kommer även innebära undervisning i klass eller i mindre grupper. Du kommer även arbeta på fritidshemmet före och efter skoltid för att arbeta som extra resurs i gruppen. Anställningen är tidsbegränsad och med en semestertjänst. Kvalifikationer Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs Förskoleklass eller legitimerad förskollärare, Du behöver ha goda kunskaper inom NPF och att jobba med elever i behov av särskilt stöd. God samarbetsförmåga och vara bra på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande och sociala utveckling. Ha erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande och vara flexibel i att kunna växla mellan att arbeta med sociala utmaningar så väl som teoretiska. Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd ses som meriterande. Om Karlstads kommun Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden. Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Övrig information För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

23 november 2023
Sista ansökan:
10 december 2023
Anpassad grundskola söker lärare/förskolelärare

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Askebyskolan söker dig som vetgirig och engagerad lärare/förskolelärare till Askebyskolan anpassade grundskola! Arbetsplatsbeskrivning Askebyskolan är en F - 6 skola med ca 330 elever inklusive anpassad grundskola (ca 30 elever). Skolan ligger i Rinkeby och har ändamålsenliga lokaler ca 5 minuter från t-banan. Den anpassade grundskolan ligger i grundskolans lokaler och vi arbetar för inkludering utifrån alla elevers möjligheter. Vi har två inriktningar, en mot ämnen och en mot ämnesområden. Arbetsbeskrivning Den anpassade grundskolan på Askebyskolan är inne i ett spännande utvecklingsprocess och vi söker dig som vill vara med och bygga den bästa skolan för våra elever! Vi söker dig som är har erfarenhet men framförallt intresse av att arbeta med elever i anpassad grundskola. Du kommer att arbeta med elever som läser mot ämnesområden - vilket generellt handlar om barn med medelsvår till svår intellektuell funktionsnedsättning.  Vi söker dig som är driven, god lagspelare och brinner för barns lärande och utveckling!  Du ska vara en god pedagog som hela tiden söker nya vägar för lärande. Ett stort tålamod är av största vikt. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning utifrån den anpassade grundskolans läroplan. Du följer elevernas utveckling och strävar efter att varje elev, utifrån sina förutsättningar, utvecklas maximalt. Det är viktigt att du bygger goda relationer till både elever och deras vårdnadshavare. Du samarbetar kontinuerligt med andra lärare och elevassistenter. Du samverkar och samplanerar med de andra pedagogerna på den anpassade grundskolan. Du förväntas vara en ledare i klassrummet.  Att arbeta som lärare på anpassad grundskola innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som lärare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö med en god balans av omsorg och lärande - därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer Du ska - ha förskolelärarlegitimation och/eller lärarlegitimation - ha erfarenhet av att undervisa elever med intellektuell funktionsnedsättning och/eller NPF - ha god kännedom om elever inom NPF och verktyg för att skapa en god lärmiljö som är tydlig, förutsägbar, positiv och stärker känslan av sammanhang. - ha utbildning och/eller erfarenhet att arbeta med barn inom autismspektrat - ha ett lågaffektivt bemötande - tycka att utveckling är berikande och du ska vilja vara med och utveckla den anpassade grundskolan på Askebyskolan - ha ett inkluderande förhållningssätt Det är meriterande om du har - erfarenhet av tillämpad beteendeanalys (TBA) - erfarenhet av tecken som stöd (TAKK) - specialpedagog- eller speciallärarutbildning Övrigt I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år. Som lärare i Stockholms stadsskolor har du möjlighet att fortsätta din professionella utveckling och göra karriär. Du kan bland annat bli handledare, utvecklingslärare, förstelärare, lektor och forskare. Läs mer på http://www.pedagogstockholm.se Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

23 november 2023
Sista ansökan:
6 december 2023
Lärare till förskoleklass

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Till den kommunala grundskolan i Enköping söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Verksamheten på våra tolv skolor står aldrig still, och det är så vi vill ha det. Med transparens och öppenhet strävar vi efter att utveckla skolsystemets struktur eftersom en ny tid kräver metoder och förhållningssätt anpassade till samtid och framtid. Vi söker dig som vill bidra aktivt i det arbetet. Du är bekväm med att elevernas uppnådda resultat är ditt resultat och du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra – välkommen till Enköpings kommunala grundskolor! Hos oss på Enöglaskolan finns förskoleklass, fritidshem och grundskola samt förberedelseklass och vi har cirka 500 elever från världens alla hörn. Nästan hundra procent av våra lärare är legitimerade. Vi trivs och utmanas av att jobba i en mångkulturell miljö där vi gör verklig skillnad varje dag. Vårt förhållningssätt till elever är att barn gör rätt om de kan. Vi satsar på att rasterna ska vara aktiva och roliga. Vi jobbar med att hålla vår värdegrund levande och enligt elevenkäten trivs eleverna på sin skola. Skolans fokusområden är digital kompetens, lärmiljö, språkutvecklande arbetssätt och undervisning av flerspråkiga elever. Alla elever har tillgång till iPad eller Chromebook i sitt arbete. Skolan ligger nära stadens centrum med goda pendlingsmöjligheter från Västerås och Uppsala med busshållplatsen precis intill skolan. Följ gärna vårt arbete på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/enoglaskolan/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i förskoleklass. Du jobbar nära dina kollegor i teamet och har tillsammans med dem ett gemensamt ansvar för elevens hela dag. I alla ämnen jobbar vi utifrån ett språkutvecklande arbetssätt då vi är en skola med många språk. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter. Att jobba tematiskt och sambedöma med dina kollegor är självklart för dig. Dokumentation av elevers kunskapsutveckling sker i InfoMentor KVALIFIKATIONER Legitimerad förskollärare eller legitimerad lärare i de lägre åldrarna. Det syns tydligt i ditt arbete att du har fokus på målen och att ditt arbete bygger på analys av resultat. Du jobbar bra i team men kan också ta egna initiativ till aktiviteter. Du har en stor kunskap om hur människor tar till sig kunskap utifrån olika förutsättningar och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån det. På vilket sätt gynnar detta eleven? Är frågan som du ställer dig inför allt arbete du gör. Du är uthållig och väldigt envis. Fortsätter tills dess att projekt är avslutade eller målsättning uppnådd. Du vågar frångå traditionen vid förändringsarbete och tänker att en del problem får vi lösa längs vägen. Förutom behörigheten kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida. För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten här: https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping.html#box-Personuppgiftersamtskyddadidentitet Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

22 november 2023
Sista ansökan:
6 december 2023
Lärare i förskoleklass Gällaryds skola

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna. Beskrivning Välkommen att söka tjänst som lärare i förskoleklass på Gällaryds skola, en skola i östra delen av Värnamo kommun. Skolan har ca 50 elever från förskoleklass till år 6.  Arbetsuppgifter Tjänsten innebär arbete i förskoleklass samt i vissa årskurser åk 1–6. Du kommer att vara i förskoleklass och åk 1 övervägande del av din arbetsdag. Kvalifikationer Vi vill att du har förskollärarexamen.  Villkor Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

21 november 2023
Sista ansökan:
4 december 2023
Lärare F-3 till Treklangens skola (vikariat)

Treklangens skola Har du erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö? Vill du arbeta på en skola där vi alltid arbetar språkutvecklande, i undervisning och på rasterna? Då är du rätt person för oss på Treklangens skola! Treklangens skola är en F-5 skola med cirka 320 elever inklusive förberedelseklass 4-5 och är belägen i Gottsunda centrum. Skolan har ett stort fritidshem och merparten av våra elever har ett annat modersmål än svenska. För att stärka skolan har vi även ett utökat elevhälsoteam. Treklangens skola är en IBIS-skola. Vi är en skola som sätter kunskaper i centrum och satsar på att systematiskt förbättra våra elevers resultat. Vi har en stor personalgrupp, låg personalomsättning och hög trivsel. Som anställd på Treklangen har du en möjlighet att utvecklas som lärare tillsammans med dina kollegor. Även du kommer trivas hos oss! Ditt uppdrag Hos oss på Treklangens skola får du möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument. Som lärare i denna tjänst undervisar du i förskoleklass. Du kommer att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra lärande miljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk undervisning utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Din bakgrund Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3 alternativt inväntar legitimation. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat i en mångkulturell miljö med elever från särskilt utsatta områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du behöver även ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Har du IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete ses det som meriterande. Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Upplysningar Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Erica De Korostenski, rektor, 018-727 88 12. Facklig företrädare: Sveriges lärare, Christoffer Wahlgren, 072-114 81 29. Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Om vår organisation Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat. Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/) Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

20 november 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
Hagfors kommun söker vik. barnskötare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.  ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER  Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en kommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer och förstelärare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.  Förskolan Myran är belägen i Ekshärad, i nära anslutning till Kyrkhedens skola och har fyra avdelningar. Två avdelningar med barn i åldrarna 3-5 och två avdelningar med barn i åldrarna 1-4. Du ska vara utbildad barnskötare.  Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.  LÖN  Avtalsenlig FACKLIGA FÖRETRÄDARE  Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.  ÖVRIGT  Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.  VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

17 november 2023
Sista ansökan:
1 december 2023