Servicetekniker, elektronik

Sök bland 52 lediga jobb som Servicetekniker, elektronik och börja ditt nya yrkesliv idag!

Servicetekniker till kund

Är du nyfiken, driven och har ett tekniskt intresse? Då kan det vara dig vi söker! Om jobbet Som servicetekniker kommer du att serva trasiga bilar ute hos vår kund. Arbetsdagarna kan komma att variera utifrån din tidigare erfarenhet samt behov. I din roll som servicetekniker ingår: - reparation - felsökning - lagning av maskiner Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dagtid. Om dig För att lyckas i tjänsten som servicetekniker ser vi att du gärna har tidigare erfarenhet inom området alternativt har ett intresse av maskiner. Har du tidigare jobbat i en praktisk roll med felsökning och serviceuppdrag gentemot kunder är det meriterande. Som person har du enkelt för att kommunicera med andra och har en förmåga att enkelt förstå kundens behov. Vidare är du arbetsam, lösningsorienterad, självständig och kan enkelt jobba strukturerat samt metodiskt under stressiga perioder. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag med start maj/juni och med en tjänstgöringsgrad på 100%. Uppdraget är planerat att pågå fram till hösten med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Om ansökan Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänta inte med din ansökan! Bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare på Adecco: Oskar Gardeström 073-684 70 38 eller [email protected] Välkommen med din ansökan!

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Conmodo i Malmö söker nya medarbetare!

Om tjänsten Conmodo växer & söker ständigt nya medarbetare till sina team i Malmö. Vi söker nu dig som precis tagit studenten eller arbetat några år men vill prova något nytt. På Conmodo arbetar du antigen som tekniker eller med logistik & administration. Du kommer till en början vara provanställd via oss på Poolia för att sedan bli anställd av Conmodo om allt faller rätt ut. Tjänsten är med start omgående och pågår löpande. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Conmodo är ett företag som reparerar elektronik, där det största inflödet är mobiltelefoner och PC. Bolagets kunder finns i de nordiska länderna, och största inflödet kommer från Sverige och Danmark. Du kommer att ingå i ett härligt team och tillsammans med dina kollegor ser du till att arbetets utförs med stor noggrannhet. Upplärning sker på plats och inga förkunskaper krävs. Arbetsuppgifter som kan förekomma är följande: · Hantera inkommande produkter, dagens inkommande flöden - både svenska och danska kunder · Undersökning av enheten och konstatera felet · Reparera mobiltelefoner, PC, el skotrar etc. · Sluttesta produkten, - både manuellt och i ett program · Lite admin - skriva arbetsrapport samt checka av mot leverantörenssystem såsom uppdateringar etc. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag från 8:30 till 17:00. Tider som 10:30 till 19:00 kan förekomma vid enstaka tillfällen. Placering på Conmodos kontor på Industrigatan 33B i Malmö. Vem är du? Vi söker dig som precis tagit studenten eller arbetat några år men vill prova något nytt. För att vara Conmodos nästa stjärna ser vi att du har viljan att lära dig nya saker, är engagerad, vågar fråga och har lätt för att lära sig nytt. Självklart är du nyfiken och fingerfärdig då det är en hel del pillande med enheterna. Det är också viktigt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner, samt förstår värdet av att följa dessa. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Språk som förekommer hos oss är svenska, norska, danska och engelska. Vi har många konsulter som arbetar på Conmodo idag och de ser fram emot att få med dig in i gänget! OBS! För att vara aktuell för tjänsten får du inte förekomma i belastningsregistret. Varmt välkommen in med din ansökan!

17 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Kundsupport inom teknisk support till Crem

Om tjänsten Som kundsupport inom teknisk support kommer du att arbeta med att ge professionellt stöd till Crems kunder, återförsäljare och servicepartners. Du hanterar reklamationer, serviceorders, installationsorder och help-deskärenden med fokus att upprätthålla goda kundrelationer. Din arbetsgrupp arbetar också med utvecklingsarbete, vilket innebär att utveckla olika supportverktyg såsom instruktioner, manualer och hemsida. Vidare håller du även i och ansvarar för utbildningar med Crems servicepartners och nyckelkund samt vid tillfällen kommer du även delta på mässor och events. Internt samarbetar du med olika funktioner inom bolaget för att lyfta utveckling och bygga servicenätverket. Placeringsort är Åmotfors eller Solna med möjlighet till hybrid lösning. Du erbjuds en anställning direkt av Crem och tjänsten är tillsvidare. Huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Teknisk Support Service HoReCa - Kundsupport - Reklamationsärenden, serviceorder, helpdesk etc. Om dig Vi söker dig som har goda erfarenheter av kundrelationer med gott resultat. Du har tidigare arbetat med kundservice, gärna teknisk support inom HoReCa segmentet, samt att serva kunder och hantera reklamationsärenden på ett professionellt sätt där du skapar en god relation med kunden. Har du en bakgrund från restaurangbranschen, gärna inom café/barista är det positivt. Du har en god administrativ förmåga och är samtidigt tekniskt lagd där du har en god förmåga att förstå olika tekniska komponenter för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt. Som person är du flexibel, har ett öppet sinne och är lyhörd gentemot Crems kunder. Du har ett logiskt tänkande och ett stort kundfokus där du ser till att kunden känner sig nöjd. Viktigt för tjänsten är: - Erfarenhet av kundservice, gärna teknisk support och reklamationer - Kundfokus - Gärna erfarenhet från HoReCa segmentet - Samarbetsförmåga Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om Crem Crem tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för kontor, restauranger, catering och livsmedelsbutik. Med ett branschledande sortiment säljs våra produkter via återförsäljare på den globala marknaden i mer än 90 länder. Crem Internationals produktionsanläggningar och försäljningskontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Fanny Sandegren, [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!

15 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Resande servicetekniker till Robur Safe

Robur Safe är en strategisk leverantör och ledande tillverkare av fysiska säkerhetsprodukter, tjänster och programvara till finans- och detaljhandelsbranschen för företag, kommuner och myndigheter i stora delar av världen. Robur är ett familjeägt företag, grundat 1970 med huvudkontor i Falkenberg och har närvaro i över 50 länder. Läs mer på www.robursafe.se Har du ett stort intresse för teknik, kvalitet och vill arbeta i ett familjeägt företag med många kontaktytor? Arbetsuppgifter och mål I rollen som Servicetekniker på Robur Safe kommer du att arbeta med installation, reparation och underhåll av produkter såsom bankfack, valv/valvdörrar, säkerhetsskåp, värdeskåp, serverförvar, högsäkerhetslås mm. På uppdrag och med stöd från serviceplanerare, ingenjörer och marknadsavdelning kommer du på egen hand åka ut till kunder och lösa både akuta och planerade serviceärenden samt montage. Tjänsten är placerad i södra Stockholm alternativt omkring Södertälje. Du utgår ifrån hemmet och övernattningar förekommer i samband med resor. Körkort B är därför ett krav och en servicebil kommer att tillhandahållas i tjänsten. Din Profil Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt yrkeserfarenhet från en liknande roll där du arbetat med mekaniskt underhåll, elektronik och/eller svets. Det är meriterande om du arbetat administrativt i datormiljö samt känner dig bekväm i din kommunikation på engelska, både tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och gillar kontakten med kund. Du trivs med ett högt arbetstempo, är prestigelös och nyfiken med en passion för tekniska utmaningar. Att arbeta självständigt är något som passar dig väl och du är skicklig på att lösa praktiska uppgifter. Du har förmågan att se helheten, får saker att hända och slutför de uppgifter du tar dig an. Att samarbeta med andra faller dig naturligt och du har förmågan att engagera och kommunicera både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om du har rätt kompetens med ett eget driv att lyckas, vill vi gärna höra från dig. Kontakt I den här rekryteringen samarbetar Robur Safe med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Larsson på tel +46 722 35 11 50 Varmt välkommen med din ansökan senast 17/6-2024.

15 maj 2024
Sista ansökan:
17 juni 2024
Servicetekniker/resemontör till ITAB Sweden, Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av installationer och service och trivs i en roll där du har daglig kontakt med kunder och kollegor internt? Till ITAB Sweden söker vi nu servicetekniker/resemontör till avdelningen Aftersales & Services.Önskat startdatum så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Om tjänsten I rollen som Servicetekniker tillhör du ett team på tretton personer som strävar efter att genomföra förbättringar och som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap. Teamet består dels av tekniker på fält, Customer Support och projektledare inom installation av Retail Technology, Interior och Lighting. I rollen rapporterar du till After Sales & Service Manager. Arbetsuppgifter i huvudsak: Utföra installationer och serviceuppdrag i butik för Retail Technology, Interior och Lighting Daglig kontakt med ITAB:s Customer Support och Projektledare installation Rapportera nedlagd arbetstid, restid, resesträcka, använt material och utrustning Samarbeta med våra kunder och externa partners Rapportera avvikelser Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Arbetstiden är dagtid, vardagar. Tjänsten innebär mycket resor, det är därför bra om du är van vid resor i tjänsten då största delen av arbetstiden spenderas ute hos kund. Vem är du? Vi söker dig som är tekniskt kunnig med en hög servicenivå, eftersom rollen som servicetekniker/resemontör innebär att du är ITAB:s representant ute hos kund. Har du erfarenhet av installation och service med verktygsvana, är insatt i ITAB:s produkter och har goda kunskaper inom installation/montage/bygg eller el-behörighet så är det meriterande. För att trivas i rollen som servicetekniker/resemontör är du lösningsorienterad och trivs att ha daglig kontakt såväl med kunder som med kollegor internt. Du har en god struktur i hur du planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Vidare är du självgående men trivs ändå med att höra till ett team som samarbetar för att nå resultat. För att lyckas i rollen har du en gymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet inom installation, montage eller bygg. Branschvana är meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Duhar B-körkort. Ansökan och kontakt: Har du frågor om tjänsten? Kontakta Raija Jacobson, [email protected]. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! ITAB Swedeningår i koncernen ITAB Group. ITAB säljer, designar, utvecklar och installerar kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. Med vår expertis, långsiktiga relationer och innovativa lösningar är ITAB i framkant som partner inom retail. ITAB erbjuder karriärmöjligheter i en internationell miljö och strävar efter mångfald samt goda arbetsvillkor. Vi tar avstamp i våra ledord som sammanfattas"ACT"och strävar tillsammans för en hållbar framtid - för affären, människorna och miljön. Vi verkar för en vänlig, attraktiv och hälsosam arbetsplats med lika möjligheter och goda arbetsvillkor. Läs gärna mer på vår hemsida itab.com.

15 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Servicetekniker Hällefors

Är du en riktigt duktig mekare och har grundförståelse för el? Välkommen till Konecranes som servicetekniker! Vårt team i Hällefors söker nu dig som är duktig på att skruva och även kan förstå lite el. Här får man mycket frihet under ansvar, där du arbetar ute hos våra kunder med att serva traverser, kranar och lyftutrustning. En vanlig arbetsvecka kan innehålla: Förebyggande underhåll Felsökningar Reparationer Montage och installering av nya produkter. Vem är du? Hos oss är samarbete viktigt. Eftersom arbetsmiljön ibland kan vara krävande, behöver du kunna kommunicera och förstå grundläggande svenska och engelska. Du behöver också ha giltigt B-körkort för att kunna resa runt till våra kunder. Självklart är du också väldigt trevlig och har ett service-orienterat mindset. Att ge kunder förslag på förbättringar uppskattas alltid om det hjälper dem att bibehålla en avbrottsfri produktion. Vad får du? Hos oss får du en marknadsmässig lön och ett individuellt bonusprogram för just servicetekniker. Du får en riktigt bra introduktion tillsammans med andra nyanställda tekniker. Vi utbildar dig därefter löpande för att se till att du utvecklas och alltid har en hög kunskapsnivå inom området. På Konecranes värderar vi dig som medarbetare högt! Vi vill ha en miljö där du trivs med ditt arbete, känner dig respekterad och får utmanande och intressanta ansvarsområden. Övrigt Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryterande chef, Ola Rising, på [email protected] eller 070-293 84 41. Vi gör urval löpande och därför är det viktigt att du ansöker så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Skicka in en presentation av dig och dina tidigare erfarenheter direkt!

14 maj 2024
Sista ansökan:
11 juni 2024
Servicetekniker Dalsland

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på. Är du en riktigt duktig mekare och har grundförståelse för el? Välkommen till Konecranes som servicetekniker! Vårt team i Dalsland söker nu dig som är duktig på att skruva och även kan förstå lite el. Här får man mycket frihet under ansvar, där du arbetar ute hos våra kunder med att serva traverser, kranar och lyftutrustning. En vanlig arbetsvecka kan innehålla: Förebyggande underhåll Felsökningar Reparationer Montage och installering av nya produkter. Vem är du? Hos oss är samarbete viktigt. Eftersom arbetsmiljön ibland kan vara krävande, behöver du kunna kommunicera och förstå grundläggande svenska och engelska. Du behöver också ha giltigt B-körkort för att kunna resa runt till våra kunder. Självklart är du också väldigt trevlig och har ett service-orienterat mindset. Att ge kunder förslag på förbättringar uppskattas alltid om det hjälper dem att bibehålla en avbrottsfri produktion. Vad får du? Hos oss får du en marknadsmässig lön och ett individuellt bonusprogram för just servicetekniker. Du får en riktigt bra introduktion tillsammans med andra nyanställda tekniker. Vi utbildar dig därefter löpande för att se till att du utvecklas och alltid har en hög kunskapsnivå inom området. På Konecranes värderar vi dig som medarbetare högt! Vi vill ha en miljö där du trivs med ditt arbete, känner dig respekterad och får utmanande och intressanta ansvarsområden. Övrigt Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryterande chef, Ola Rising, på [email protected] eller 070-293 84 41. Vi gör urval löpande och därför är det viktigt att du ansöker så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Skicka in en presentation av dig och dina tidigare erfarenheter direkt! Konecranes är en global ledare inom materialhanteringslösningar, med ett brett kundregister från flera branscher. Vi sätter konsekvent riktmärket inom branschen, från dagliga förbättringar till avgörande genombrott, genom vår vetskap om att det alltid finns ett säkrare, mer produktivt och mer hållbart sätt. Därför har Konecranes, med sina cirka 16 000+ anställda i över 50 länder, förtroendet att varje dag lyfta, hantera och flytta det som världen behöver. Konecranes försäkrar att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö fri från all typ av diskriminering.

14 maj 2024
Sista ansökan:
11 juni 2024
Servicetekniker till familjärt företag

Om oss Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till tyska familjeföretaget Hörmann KG, grundat 1935 i Steinhagen, Tyskland. Vi är Europas marknadsledande leverantör av portar, dörrar och drivenheter. Hörmann Svenska AB har sitt huvudkontor med cirka 140 medarbetare och eget lager i Örebro. Vårt omfattande produktutbud främjar effektivitet och säkerhet i hemmet och på arbetsplatsen. Vi erbjuder till exempel portar, lastningstekniska lösningar, ståldörrar, portmotorer och infartskontrollsystem som bommar och pollare – både för privata byggnader och industrier. Hörmanns högkvalitativa produkter utvecklas och tillverkas i 40 specialiserade fabriker belägna i Europa, Nordamerika och Asien. Hörmann är en helhetsleverantör för säkra passager och vi erbjuder montage och service i egen regi. Vi finns representerade i större delen av landet och är din trygga servicepartner som du når dygnet runt, alla dagar om året. Om jobbet Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning Att vara servicetekniker på Hörmann Svenska AB innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Du kommer ingå i ett serviceinriktat team som servar våra kunders objekt som bland annat är portar, grindar, dockningsstationer med lastbryggor och vädertätningar. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Planera arbetet tillsammans med servicesamordnare, servicechef och teknikerkollegor på ett effektivt sätt. Utföra förebyggande underhåll utifrån aktuellt serviceavtal med kund Leverera tidrapporter, montage- och serviceunderlag Arbeta med merförsäljning genom att se förbättringsåtgärder ute hos kund Beredskapsarbete är en del av tjänsten. Vi erbjuder följande Tillsammans med kompetenta kollegor arbetar du i en självständig och fri roll med Hörmanns produkter samt produkter av andra fabrikat ute hos kunderna i ditt distrikt. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt. Kontinuerlig kompetensutveckling både internt och externt. Du utgår med servicebussen hemifrån och åker direkt ut till kund Kompetensprofil Vi söker dig med tekniska färdigheter och intresse till att utvecklas inom området. Du är utbildad inom el eller skaffat dig kunskapen via arbetslivserfarenhet. Andra bra saker att ha i ryggsäcken är mekanik och hydraulik. Du tycker om att ha kundkontakt och van att jobba både självständigt och grupp. Du skriver och pratar svenska obehindrat. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. Meriterande är om det finns utbildningar i Heta Arbeten, Liftutbildningar och truckkort. Lämplig bostadsort är Örebro med omnejd. Personliga egenskaper Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service. Du har vanan av att driva ditt arbete på ett självgående sätt och drivs av att ha mycket frihet under ansvar. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna. Ansökan Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, ansökningarna behandlas kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan skickas till [email protected] senast den 2024-05-31. Har du frågor eller vill veta mer? Kontakt: Anders Skoog, Servicechef, Hörmann Svenska AB Telefon: 010-19 00 334 Mail: [email protected]

14 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Resande servicetekniker

Vi utökar nu vårt team av resande servicetekniker. Är du en problemlösare som vill leverera god service och hög kvalitet? Då kan det vara dig vi söker! Om oss Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 50 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar. Arbetsuppgifter Som resande servicetekniker kommer du vara företagets representant på plats ute hos våra kunder, där du kommer arbeta med tekniskt avancerade kundanpassade systemlösningar. Arbetet innebär förebyggande underhåll och problemlösning på befintliga anläggningar samt uppstart av nya installationer. Du utbildar också kunder i systemfunktionalitet, felsökning och underhåll. Du kommer att arbeta nära säljare, tekniska projektledare och framför allt våra kunder. Ditt arbete är självständigt och består till stor del av resor inom såväl Sverige, men även övriga Skandinavien. Firefly har installerade skyddssystem i över 80 länder, och för rätt person finns det möjligheter att så småningom även arbeta internationellt. Vi söker dig som: - Har relevant utbildning - Har erfarenhet av felsökning och verifiering av komponenter inom el, elektronik och mekanik - Har kunskap inom IT - Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som resande servicetekniker, gärna inom processindustrin. Som person är du en social och kvalitetsmedveten problemlösare. Vi vill att du är analytisk, strukturerad och ordningsam. Du är trygg i din arbetsroll och inger förtroende hos dina kunder. Lockas du av att se olika industrier, att arbeta med en teknisk bredd och ser det som en möjlighet med ett fritt och resande arbete där du träffar olika människor så tror vi att du kommer att trivas hos oss! Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån. Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder. Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien.

13 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Servicetekniker inom bl a dykutrustning - Interspiro

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en engagerad Servicetekniker för att stärka teamet i Täby. Om företaget: Interspiro arbetar med andningsskydd och dykutrustning. De utvecklar högkvalitativa andningsskydd och utrustning för dykning, rökdykning, flykt och räddningsuppdrag. De utvecklar premiumprodukter för extrema situationer till militär, polis, industrier, rederier och räddningstjänster över hela världen. Om rollen: Som Servicetekniker kommer du att ha en nyckelroll i att hantera serviceärenden, utföra underhåll och reparationer samt ge teknisk support till våra kunder. Du kommer att arbeta främst i vår verkstad men kan även behöva resa till kunder eller fältuppdrag vid behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden:Utföra mekaniska reparationer och underhåll på skyddsutrustningen Arbeta med pneumatiska system och läsa ritningar Skapa och hantera serviceärenden samt skriva offert Genomföra installationer och felsökning Säkerställa högkvalitativ kundsupport och service Kvalifikationer: Erfarenhet av mekaniskt arbete och pneumatik Kunskap om affärssystem och gärna NAV-system B-körkort Goda språkkunskaper i svenska och engelska Personliga egenskaper: Intresse för teknik och vilja att utvecklas Noggrannhet och detaljorientering Flexibilitet och lösningsorientering Förmåga att ta ansvar och arbeta självständigt Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter och en företagskultur präglad av öppenhet och gemenskap. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att delta i olika aktiviteter såsom sommarfester, after work-evenemang och årliga utbildningar. Ansökan: Om du är en driven och tekniskt intresserad person som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö, är du välkommen att skicka in din ansökan till oss på Interspiro. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Skicka din ansökan genom länken. Vid frågor kontakta [email protected] eller 073-506 72 31. Ta steget mot en givande karriär till det härliga gänget på Interspiro!

10 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024