Lediga jobb i Västra Götalands län

Sök totalt 10517 lediga jobb i Västra Götalands län

SoMe Specialist till elbilsbranschen

Söker du en spännande möjlighet att leda och optimera betalda sociala mediekampanjer på global nivå? Då kan detta vara rollen för dig! Som SoMe Specialist kommer du att ha en central roll i att utveckla och genomföra kampanjer på plattformar som Facebook, Instagram och Linkedin. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Denna tjänst är för dig som vill ta nästa steg i din karriär och vara en nyckelaktör i vår kunds globala marknadsföringsstrategi. I denna strategiska och operativa roll kommer du att ansvara för att utveckla och genomföra betalda sociala mediekampanjer på internationell nivå, med fokus på plattformar som Facebook, Instagram och Linkedin. Du kommer att bli en värdefull medlem i kundens globala marknadsförings-, medie- och analytikteam och direkt rapportera till deras Paid Media Manager. Teamet består av passionerade specialister och förväntas växa ytterligare under det kommande året. Du kan förvänta dig att påbörja din tjänst i början av januari och bli en viktig del av teamet fram till den 31 december 2024. Du erbjuds - Chans att få arbeta i en global organisation - Möjlighet att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss på Academic Work - En stöttande och närvarande konsultchef som prioriterat din karriärsutveckling ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter * Planera och driva betalda sociala mediekampanjer, från koncept till genomförande. * Ge rådgivning och riktlinjer för betalda sociala medier till både lokala marknader och byråpartners. * Hantera och optimera relationer med byråer, lokala marknader och sociala medieplattformar. * Analysera och rapportera kampanjresultat till teamet, chefer och intressenter. * Utvärdera och övervaka KPI:er för att ge strategiska förslag och nå uppsatta mål. VI SÖKER DIG SOM - Har en godkänd relevant eftergymnasial utbildning. - Har erfarenhet av Facebook Business och Ads Manager. - Har en djup förståelse för sociala medier som Facebook/Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, TikTok och Snapchat. - Besitter erfarenhet av e-handel och/eller fordonssektorn är önskvärt, men ej obligatoriskt. - Har god förståelse för den digitala medielandskapet (t.ex. Google Analytics och Google Ads). - Talar och skriver engelska & svenska flytande då det krävs i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: - Strategisk - Anpassningsbar - Affärsinriktad - Kommunikativ Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

4 december 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
Administratör inom reception & ekonomi till Armatec!

Armatec har en utpräglad vinnarkultur som bygger på affärsmässighet, engagemang, kompetens & arbetsglädje! Är du intresserad av ett socialt och meriterande arbete vid sidan av dina studier? Är du en strukturerad person som trivs i en ansvarstagande roll? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en administratör inom reception & ekonomi på deltid till Armatec i Mölndal. Omfattningen är ungefär 3 dagar i veckan, med en viss flexibilitet i val av arbetsdagar & arbetstiderna är förlagda förmiddagar mellan 09-13.30. Du kommer ha en mixad roll som administratör inom receptionen & ekonomiavdelningen. Det är en stöttande funktion med varierande arbetsuppgifter där det krävs att du är en strukturerad och ansvarstagande person. Du erbjuds ett steg in i arbetslivet och delaktighet i en härlig organisationsmiljö där du får möjlighet att skaffa dig värdefulla erfarenheter parallellt som du studerar. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter * Ansvara för diverse administrativa uppgifter så som hantering av mail, fakturaärenden & kundreskontra. * Ansvara för ett välkomnande och trevligt första intryck för besökare och kunder genom god service och ett öga för ordning och reda VI SÖKER DIG SOM - Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% - Talar och skriver svenska & engelska obehindrat då det krävs i det dagliga arbetet - Har goda kunskaper inom MS Officepaketet I den här rekryteringen lägger vi mycket vikt vid dina personliga egenskaper, för att lyckas i rollen ser via att du är självgående, ansvarstagande & strukturerad. Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. INFORMATION OM FÖRETAGET Armatec är specialister inom klimatsmart flödesteknik och löser tekniska utmaningar inom flödesteknik för fastigheter och industrier. Armatecs lösningar är kundanpassade och alltid med fokus på långsiktig hållbarhet. Armatec är i ständig utveckling och ser sina medarbetare som deras viktigaste tillgång. Företaget sitter i fräscha och nybyggda lokaler i Mölndal och har ett stort fokus på medarbetarnas välmående och hälsa. Läs mer om Armatec här!

4 december 2023
Sista ansökan:
5 januari 2024
Vikariat Modersmålslärare i serbiska till Modersmålsenheten

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Beskrivning Modersmålsenheten är en stadsövergripande verksamhet organiserad under Barn- och elevstöd och modersmål. Vi är ca 50 st. modersmålslärare och undervisar drygt 2000 st. elever i grundskolan  på 30 olika språk. Modersmålsenheten i Trollhättan söker lärare i serbiska. Arbetsuppgifter Arbetet består av modersmålsundervisning utifrån kursplanerna. Det kan också förekomma studiehandledning i tjänsten utifrån behov ute på skolorna. Tjänsten är ambulerande. Kvalifikationer Du som söker har en lärarexamen, svensk eller från hemlandet (validerad av Universitet och högskolerådet). Erfarenhet av undervisning i grundskola och gymnasieskola. Goda språkkunskaper på såväl modersmålet som i svenska språket (svenska steg 3). Din svenska skall vara så pass god att du kan uttrycka dig i tal och skrift på en akademisk nivå. Du som söker ska ha god datavana. Meriterande om du tidigare arbetat med ItsLearning. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett stort ansvarstagande. Anställningsinformation Vikariat, enl. överenskommelse-240614. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

4 december 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Ulricehamn söker dig som vill vara timvikarie!

Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. I Ulricehamns kommun gör vi skillnad i människors vardag varje dag, året runt. Ulricehamns kommun arbetar målinriktat genom Vision 2040 tillsammans mot framtiden. - Var med och skapa den med oss! Bemanningsenheten söker nu dig som vill bli en del av Ulricehamns kommun och arbeta som timvikarie i någon av våra verksamheter. Det är ett flexibelt arbete och du får även möjligheten att testa på något nytt. Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Inom äldreomsorg och funktionsnedsättning är din viktigaste uppgift att se till att varje person får sitt behov av stöd, omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid individen i fokus och har ett gott bemötande. Du hjälper individen i sin vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, stöd vid måltider, förflyttning och socialt umgänge. Dokumentation kan förekomma. Som timvikarie i förskolorna i kommunen medverkar du som en del i arbetslaget så att varje barn erbjuds en trygg omsorg samt medverkar i främjandet av alla barns utveckling och lärande. Det innebär att du som timvikarie i förskolan med läroplanen som grund, är aktiv i genomförandet av det som utgår från arbetslagets planering. I arbetet som lärare ingår uppdraget undervisning och planering i årskurs F-9. Undervisning och planering sker såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan även rastvaktande samt pedagogiska luncher ingå. Inom kostverksamheten innebär ditt arbete alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök såsom behjälplig vid matlagning, salladsberedning, servering, diskning m.m. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Om du har specifika begränsningar när du kan arbeta, skriv med det i din ansökan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har god känsla för service, är ansvarstagande, engagerad och trivs i mötet med människor. Du är lyhörd för andras behov och drivs av att hjälpa dina medmänniskor. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk i både tal och skrift. För arbete inom hemtjänst krävs B-körkort. Om du har utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg, barnomsorg eller lokalvård ser vi positivt på det men även du som tidigare jobbat inom annat serviceyrke, eller som är personligt lämpad för ett omvårdnadsyrke är välkommen att söka. ÖVRIGT Ulricehamns kommun tillämpar rökfri arbetstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Referenstagning kan komma att ske efter första samtalet. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att få arbeta inom funktionsnedsättning, kostverksamheten och skola/förskola, behöver du beställa ett giltigt registerutdrag från polisen. Här beställer du ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

4 december 2023
Sista ansökan:
26 december 2023
Maskinoperatör

Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se Om tjänsten Vi söker maskinoperatörer för skärning av plåt och rör med laser- och gasskärskärning. Maskinjusteringar, kontroller, anpassningar och övrigt verkstadsmekaniskt arbete är också en del av dina uppgifter. Din erfarenhet Du har industriteknisk utbildning och erfarenhet av verkstadsmekaniska arbeten. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar B-körkort. Truck- och travers kort är meriterande! Din personlighet Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har stort engagemang, agerar självständigt och är kommunikativ. Vidare har du ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas och lära dig nytt. För mer information Sofia Enarsson, telefon 073 347 73 41 Välkommen med din ansökan!

4 december 2023
Sista ansökan:
7 januari 2024
Reservdels/lagerspersonal Axima Erikstad

ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och tillbehör. Du supporterar våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram reservdelar och serviceartiklar. Du jobbar dagligen med uppackning gods, lagerhantering, beställningar av reservdelar, fakturering, uppföljning av rapporter/budget tillsammans med din avdelning.  Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang. Du kommer att utbildas löpande och kan innebära resor och möten, då är B-körkort ett krav.  DINA KVALIFIKATIONER För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service. Goda datakunskaper samt engelska i tal och skrift är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer. ANSTÄLLNINGSVILLKOR Omfattning: Heltid, tillsvidare ( provanställning 6 mån ) Placeringsort: Erikstad ANSÖKAN Rekrytering sker löpande, ansök genom att fylla i formuläret. UPPLYSNINGAR Andreas Broberg platschef, [email protected] Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet Välkommen till www.axima.se OM AXIMAKONCERNEN Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Vi är ca 275 medarbetare och omsätter ca 1400 Mkr. Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Isuzu pickup, Fiat transportbilar med flera.

4 december 2023
Sista ansökan:
5 februari 2024
Speditörer till uppdrag i Göteborg!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger varje månad! Arbetsuppgifter Just nu söker vi både sjö-, väg och flygspeditörer till Göteborg. Är du nyexaminerad och i början av karriären eller har du några års erfarenhet i branschen? Vi är nyfikna på att träffa dig och prata lite mer oavsett! Våra kunder erbjuder flera långsiktiga uppdrag där anställningen förväntas leda till en tillsvidareanställning direkt hos kunden. Uppdraget kan innebära både att du blir anställd av oss på Aditro och uthyrd till kund eller att du blir direktrekryterad till kunden. Som speditör kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av att planera och koordinera transporter världen över. Tjänsten innebär även daglig kontakt med leverantörer, kunder och samarbetspartners. Då du ansvarar för hela processen från bokning till leverans av transport kommer du vara kundernas närmsta kontaktperson som håller kunden uppdaterad samt finns till för frågor. I arbetet ingår även tullhantering och fakturering. Din profil För att du ska lyckas i rollen ser du snabba förändringar som en positiv utmaning samt är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi även att du är kommunikativ och på ett naturligt sätt kan kommunicera med transportörer, samarbetspartners och kunder. Vi ser gärna att du har: - Har något års erfarenhet inom spedition och/eller relevant utbildning inom området - Behärskar svenska och engelska mycket bra i både skrift och tal - Har goda datorkunskaper (Office-paketet och affärssystem) - Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av import/export Låter detta intressant? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Har du några funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Frida Stenlund på e-post [email protected]. Välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att höra från dig!

4 december 2023
Sista ansökan:
4 januari 2024
Lärare i spanska till Strömslundsskolan

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Om verksamheten Nu har du möjlighet att blir en del av vårt team på Strömslundsskolan! Vi  är en skola med elever i förskoleklass till år 9 och ligger i västra delen av Trollhättan. Vår skola präglas av en god skolmiljö där eleverna känner sig trygga och har god studiero. Vi har behöriga pedagoger som målmedvetet samarbetar kring eleverna och undervisningen. På skolan råder en lättsam stämning och skrattet ligger nära till hands. Arbetsuppgifter Du undervisar  i spanska  utifrån aktuella mål- och styrdokument. Du ger eleverna möjlighet att utveckla sina förmågor i linje med grundskolans gemensamma uppdrag. I arbetet ingår att planera, dokumentera och bedöma utifrån kursplanen. Undervisningen i spanska är ca 50 %, så för en heltidstjänst behöver du undervisa i något mer ämne. I tjänsten  ingår mentorskap .  Kvalifikationer Vi söker legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ämnet spanska. Du ska vara väl förtrogen med ditt läraruppdrag och trygg i ditt ledarskap. Du är flexibel, lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer till såväl elever som vuxna. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven, har stor förmåga att se elevers möjligheter och kan erbjuda goda lärandemiljöer. Du behöver ha en god digital kompetens då digitala verktyg är en naturlig del av din undervisning. Anställningsinformation Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

4 december 2023
Sista ansökan:
18 december 2023
Heltidsarbete som vikarie inom skola och förskola i Lerums kommun!

Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar på heltid? Är du ute efter en utvecklande och varierande tjänst? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola! Att arbeta som vikarie är ett spännande och varierande jobb som innebär att du arbetar med att stötta upp och hjälpa till i den dagliga verksamheten inom skolor och förskolor. Du arbetar med barn i olika åldrar, hjälper till vid undervisning och följer planeringar. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstider och arbetsplatser kan variera. Arbetet startar i januari och beräknas pågå under hela vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums kommuns skolor och förskolor. För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du kan begära ut ett digitalt belastningsregister via Polisens hemsida. Länk till utdraget: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/digitalt-registerutdrag/ Din profil Vi söker dig vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool där din flexibilitet är av största vikt. Du kommer att vara på olika skolor och förskolor och bör därför ha lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar. Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: - Lugn och empatisk - Lyhörd och uppmärksam - God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor - Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor - Positiv och kreativ Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

4 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Vi söker förskollärare till Mioäpplets förskola

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Om verksamheten Nu söker vi en driven förskollärare som brinner för Reggio Emilia-filosofin. Vår förskola Mioäpplet är placerad i västra delen av Trollhättan, i området Strömslund. Vi har fyra hemvister med åldershomogena barngrupper och vi har stora möjligheter till naturupplevelser när vi utforskar vår närmiljö.  Vi visar respekt för barnen, är nyfikna och intresserade av att se, höra, upptäcka och ta reda på barnens tankar, intressen och kompetenser och utifrån det utmana barnen vidare med nya frågor, uppgifter, material m.m. Barnen ska få tänka själva, vi ska inte ge svaren utan ställa frågorna. Genom att vi gör pedagogiska dokumentationer av barnens tankar, ord och arbeten samt processer så blir det tydligt och synligt lyssnande. Om barnen får arbeta utifrån sina intressen och kompetenser och får upptäcka, utforska, praktiskt handla, få vara delaktiga, påverka, reflektera och utvärdera så får de syn på sitt eget lärande. Vi anser att de erfarenheter som barnen varit med om är det också det som de bygger sin kunskap på. De ska också mötas av respekt för olikheter som skapar delaktighet och trygghet och där demokrati praktiseras i vardagen. Detta sätt att se och tänka kring barn och barns lärande är hämtat från Reggio Emilia-filosofin. Att se barn som kompetenta individer som kan och vill. Det är en filosofi som bygger på en tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet och att alla föds rika och intelligenta med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Vi arbetar utifrån läroplanens mål precis som alla andra förskolor. Vi vill att barnen ska ges möjlighet att få pröva sina hypoteser om olika saker så att de får en tilltro till sin egen förmåga att välja, skapa och lära. Genom att vara tillåtande och avvaktande men ständigt närvarande stimulerar vi pedagoger barnens inneboende upptäckarglädje och nyfikenhet. Kvalifikationer Vi söker dig, legitimerad förskollärare med erfarenhet av att jobba med projekterande arbetssätt och där barnens delaktighet och intressen är drivkraften i undervisningen. Du ska ha ett uppdragsmedvetet förhållningssätt och ett brinnande intresse att undersöka och utveckla den egna praktiken kopplad till beprövad erfarenhet och forskning. Andra egenskaper som vi vill att du besitter är att du ska vara lösningsfokuserad, positiv och nyfiken.  Varmt välkommen med din ansökan! Anställningsinformation Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

4 december 2023
Sista ansökan:
18 december 2023